Media

Media: AEK, Ολυμπιακός και ιταλικό ντέρμπι στις μεταδόσεις της ημέρας

Με πολλές και καλές επιλογές το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της Δευτέρας, αφού περιλαμβάνει και ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο, Ολυμπιακό στο μπάσκετ και ιταλικό ντέρμπι.

Στην Ελλάδα, η αρχή γίνεται στις 16.00 στη Ρόδο, όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον τοπικό Κολοσσό στον αγώνα που ολοκληρώνει την 17η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Τηλεοπτικά η αναμέτρηση θα καλυφθεί από το Novasports 2HD. Εννοείτε ότι θα υπάρχει και ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ακολουθεί στις 19.30 στο Καυτανζόγλειο το παιχνίδι Ηρακλής- ΑΕΚ, για την 20η αγωνιστικής της Super League με τον ΣΠΟΡ FM 94,6 να βρίσκεται και στη Θεσσαλονίκη. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από το Νovasports1HD.

Στα διεθνή, με ντέρμπι κλείνει η 24η αγωνιστική της Serie A. Στις 21.45, η Λάτσιο υποδέχεται στο «Ολίμπικο» την Μίλαν σε ένα ματς που θα μεταδοθεί απευθείας από το Cosmote Sport 2HD. Από εκεί και πέρα, δράση θα έχουμε και σε άλλα πρωταθλήματα. Ξεχωρίζουν τα ματς Έιμπαρ –Γρανάδα (21.45,Cosmote Sport 7HD), Μπόρνμουθ-Μάντσεστερ Σίτι (22.00, Cosmote Sport 1HD) και Ρίο Άβε – Μαρίτιμο (22:00, Novasports 2HD).

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Πρεμιέρες και αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ
Δύο νέες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα σήμερα στον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για τη ψυχαγωγική χιουμοριστική εκπομπή “Rodeo”με τον Βαγγέλη Περρή, την Αθηναϊς Νέγκα και την Μαρία Βέλλη που θα προβάλλεται καθημερινά στις 17.40. Και φυσικά στις 21.00 η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Survivor» με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και 24 παίκτες που καλούνται να επιβιώσουν σ’ ένα εγκαταλελειμμένο νησί στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Αυτή την εβδομάδα το παιχνίδι της επιβίωσης θα προβληθεί Δευτέρα-Τρίτη -Τετάρτη και Παρασκευή στις 21.00.

Παράλληλα, αλλάζει ώρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη και από σήμερα θα μεταδίδεται πλέον στις 20.00, ενώ η εκπομπή του Κων/νου Μπογδάνου μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη και θα μεταδίδεται καθημερινά 15.00-16.30. Τέλος, από αύριο επιστρέφει ανανεωμένο στους τηλεοπτικούς δέκτες το ιστορικό τηλεπαιχνίδι «Κάνε παζάρι» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στις 18.50 που θα αποτελεί το lead in του κεντρικού δελτίου του καναλιού.

Ανατροπή δεδομένων για ΔΟΛ
Την αποδέσμευση λογαριασμού προκειμένου να συνεχίσει η λειτουργία των εφημερίδων και των άλλων μέσων του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, αποφάσισε η αρμοδία πρόεδρος Πρωτοδικών, κάνοντας δεκτή την αίτηση για ανάκληση προηγούμενης προσωρινής διαταγής, που είχε επιβάλει καθολική απαγόρευση μεταβολής των περιουσιακών στοιχείων του Ομίλου.

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ1
Την παρουσίαση και τον συντονισμό της ενημερωτικής εκπομπής «Αίθουσα Σύνταξης», που θα μεταδίδεται κάθε απόγευμα στις 18:15 από την ΕΡΤ1, αναλαμβάνει από σήμερα η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Σε νέα ώρα το «Livenews» του Epsilon
Συνεχίζονται οι αλλαγές στο πρόγραμμα του Epsilon. Από σήμερα το «Livenews» με τον Νίκο Ευαγγελάτο θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 20:45 έως τις 22:00.

«Στο δρόμο» η νέα εκπομπή του Alpha
«Στο δρόμο» θα λέγεται η νέα εκπομπή του Alpha με παρουσιαστές τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Γιώργο Λέντζα που τους γνωρίσαμε μέσα από το «World Party». Σύμφωνα με το κόνσεπτ της εκπομπής οι δύο φίλοι βγαίνουν στο δρόμο για να ξεκινήσουν ένα road trip στην Ελλάδα, με σκοπό να πραγματοποιήσουν όσες περισσότερες επιθυμίες έχουν συμπεριλάβει στη λίστα τους.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x