Media

Media: Champions League, Super League, βόλεϊ και απεργία των δημοσιογράφων

Ο εξ αναβολής αγώνας Ηρακλής-Ολυμπιακός για τη Super League, τα προημιτελικά του Champions League και τα ημιτελικά του βόλεϊ ξεχωρίζουν απόψε στο τηλεοπτικό μενού.

Το εξ αναβολής Ηρακλής Ολυμπιακός και Champions League
Μετά από ένα μήνα, ολοκληρώνεται, επιτέλους, η 25η αγωνιστική της Superleague με τον εξ αναβολής αγώνα Ηρακλής-Ολυμπιακός. Σέντρα στο «Καυταντζόγλειο» στις 19.30 με ραδιοφωνική κάλυψη από τον ΣΠΟΡFM94,6 σε περιγραφή Αλέξη Σαββόπουλου. Τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Παρί Σεν Ζερμέν κοντρα σε Μάντσεστερ Σίτι (ΕΡΤ1, OTE Sport 2 HD) και Βόλφσμπουργκ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης (OTE Sport 1 HD). Τέσσερις «μονομάχοι» σε δύο αγώνες θέλουν θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να κάνουν το πρώτο βήμα για να βρεθούν στους «4» του Champions League. Απόψε στις 21:45.

Αρχίζουν τα play off στο βόλεϊ σε άνδρες και γυναίκες
Σήμερα διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες της σειράς των ημιτελικών της Volley League στους άνδρες. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, αναμετρώνται-για πέμπτη φορά φέτος- στις 20.30 στου Ρέντη (Novasports 3). Νωρίτερα, στις 18.00 στο Ζηρίνειο η Κηφισιά υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου (Novasports 2) στο άλλο ζευγάρι των play off.

Ημιτελική σειρά και στο πρωτάθλημα των γυναικών, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη αλλά με ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡFM94,6. Στις 15.00 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Κυψέλη τον Α.Ο. Θήρας και στις 17.00 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Πανναξιακό.

Οι ρεβάνς των ημιτελικών του Eurocup
Ο τελικός του Eurocup βγαίνει απόψε από τους δεύτερους αγώνες των ημιτελικών. Η Τρέντο υποδέχεται τη Στρασμπούρ (20:30,Eurosport 2) με στόχο να διαφυλάξει το +6 της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης και η Γκραν Κανάρια την Γαλατάσαραϊ (22:30,Eurosport 2) με τους Ισπανούς να καλούνται να ανατρέψουν το -14 της Κωνσταντινούπολης.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

«Ρολά» αύριο σε όλα τα ΜΜΕ
Στην αυριανή πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ ενάντια στο ασφαλιστικό αποφάσισαν να συμμετάσχουν και τα σωματεία των Μέσων ενημέρωσης. Έτσι αύριο από τις 06.00 το πρωί έως την ίδια ώρα μεθαύριο δεν θα μεταδίδονται ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές σε δημόσιους και ιδιωτικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς αλλά και σε ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Στον Καναδά το «World Party»
Στη δεύτερη μεγαλύτερη σε έκταση χώρα της Γης, τον Καναδά, ταξιδεύουν στις 22:00 οι Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Μαυρίδης και η εκπομπή «World Party».

«The 2night Show» vs «Βράδυ»
Με τους Κων/νο Αργυρό, Θανάση Τσαλταμπάση, Μαρία Ηλιάκη και Στέλλα Μπεζαντάκου θα συνομιλήσουν ο Αρναούτογλου και ο Σταρόβας στο αποψινό «The 2night Show»( 23.15,ΑΝΤ1). Πέντε λεπτά νωρίτερα, στις 23.10 στον Alpha ο Πέτρος Κωστόπουλος και η εκπομπή «Βράδυ» θα υποδεχθούν τους Βαγγέλη Περρή, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Μιχάλη Τσουσόπουλο και Ειρήνη Χειρδάρη.

Έρευνα για την υγεία στην εκπομπή «Η Ελλάδα στον καθρέφτη»
Η υγεία των Ελλήνων εν μέσω οικονομικής κρίσης το θέμα της εκπομπής «Η Ελλάδα στον καθρέφτη» στον ΣΚΑΪ. Στις 00.10 ο Κωνσταντίνος Ζούλας και η Νίκη Λυμπεράκη μαζί με τους ερευνητές της διαΝΕΟσις και τους καλεσμένους τους παρουσιάζουν τα σημαντικότερα ευρήματα μιας πολυεπίπεδης έρευνας για την υγεία στα χρόνια της κρίσης.

«Ο μόνος επιζών» στο Star
Την περιπέτεια «Ο μόνος επιζών» με τους Μαρκ Γουόλμπεργκ, Εμίλ Χιρς, Έρικ Μπάνα και Μπεν Φόστερ θα προβάλλει στις 22.00 το Star.

«Daddy Cool» πρεμιέρα στον ΑΝΤ1
Μια νέα κωμική σειρά με τίτλο «Daddy Cool» κάνει αύριο στις 22.15 πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα. Πρωταγωνιστούν Θανάσης Τσαλταμπάσης, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Λευτέρης Ελευθερίου, Ιωάννα Πηλιχού και βασιλική Τρουφάκου κ.α.

Η ΕΡΤ τη Λέσβο
H δημόσια ραδιοτηλεόραση θα μεταδώσει λεπτό προς λεπτό ολόκληρη την ιστορική επίσκεψη συμπαράστασης στους πρόσφυγες και μετανάστες, στις 14 και 15 Απριλίου, του Πάπα της Ρώμης Φραγκίσκου και του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στη Λέσβο, οι οποίοι θα συνοδεύονται από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Από τη Λέσβο, θα μεταδοθεί και το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ με τον Πάνο Χαρίτο.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x