Media

Media: Eμβόλιμες σε Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία και ημιτελικά στο Coppa Italia

Πλούσια η αθλητική δράση του διημέρου και το... μενού περιλαμβάνει εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία και ημιτελικά στο Coppa Italia. Ενημερωθείτε αναλυτικά από τη στήλη media.

Μόνο μπάλα! Φουλ μεσοβδόμαδη ποδοσφαιρική δράση σε σχεδόν όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αφού υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές αλλά και αγώνες Κυπέλλου. Τηλεοπτικά θα καλυφθούν τα παιχνίδια σε Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, καθώς και τα ημιτελικά στο Coppa Italia.

Ξεχωρίζει αναμφίβολα η ρεβάνς Ρόμα – Λάτσιο του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ιταλίας με τους Λατσιάλι να θέλουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-0 του πρώτου μεταξύ τους ματς.

Πολύ δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει και το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής της LaLiga. Στις 20.30, η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται την Εσπανιόλ (Cosmpote Sport 2 HD), και στις 22:30 η Μπέτις τη Βιγιαρεάλ (Cosmpote Sport 8 HD) και η Ατλέτικο Μαδρίτης τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (Cosmpote Sport 2 HD).

Στη Bundesliga, θα καλυφθούν και τα τέσσερα ματς της Τρίτης για την 27η αγωνιστική. Στις 21.00, η Χόφενχαϊμ φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου (Cosmpote Sport 3 HD), η Ντόρτμουντ το Αμβούργο (Cosmpote Sport 5 HD), η Κολωνία την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Cosmpote Sport 7 HD) και η Βέρντερ Βρέμης τη Σάλκε (Cosmpote Sport 6 HD).

Τέλος, στην Premier League, το ντέρμπι Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, επισκιάζει τα υπόλοιπα παιχνίδια της 31ης αγωνιστικής. Από το πρόγραμμα της ημέρας, τηλεοπτική μετάδοση θα έχουν τα: Λέστερ – Σάντερλαντ (21:45, Cosmpote Sport 4 HD) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον (22:00, Cosmpote Sport 1 HD).

Ο NBAer, Γιώργος Παπαγιάννης στο «Pick & Roll»
Σε έναν ακόμα Έλληνα που διεκδικεί δικαίωμα στο «αμερικανικό όνειρο», τον Γιώργο Παπαγιάννη είναι αφιερωμένη η σημερινή εκπομπή «Pick & Roll» που θα προβληθεί στις 20.00 από το COSMOTE SPORT 4HD. Οι Βασίλης Σκουντής και Ρήγας Δάρδαλης εξασφάλισαν αποκλειστική συνέντευξη του 20χρονου σέντερ, ο οποίος προ ολίγων εικοσιτετραώρων έγινε για τρίτη φορά “διψήφιος”, ως παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς.

«Ιστορίες»: Η γενιά που έφυγε πριν την κρίση
Μια έρευνα της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και στην Αμερική παρουσιάζουν απόψε τα μεσάνυχτα οι «Ιστορίες» στον ΣΚΑΙ. Ακόμα, η Σία Κοσιώνη επισκέπτεται το εργαστήρι αντισεισμικής τεχνολογίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

«Ο υποκινητής» απόψε στο Star
Την περιπέτεια «Ο υποκινητής» θα προβάλλει απόψε στις 22.00 το Star. Πρωταγωνιστούν Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κλάιβ Όουεν, Τζόντι Φόστερ και Κρίστοφερ Πλάμερ.

«Survivor» με νέα δεδομένα
Οι ανατροπές εξακολουθούν να κυριαρχούν στο “Survivor” και να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, μετά και την μετακίνηση του Γιάννη Σπαλιάρα στην ομάδα των «Μαχητών», με το παιχνίδι επιβίωσης να παίρνει πλέον άλλη τροπή. Το χθεσινό επεισόδιο καθήλωσε τους τηλεθεατές αφού έστω και για ένα λεπτό το παρακολούθησαν 2.385.326 τηλεθεατές. Απόψε στις 21.00 στο νέο επεισόδιο θα δούμε πως υποδέχθηκαν οι «Μαχητές» το νέο μέλος τους, αλλά και τις αντιδράσεις των «Διάσημων».

«Παραμύθι αλλιώς»: Έρχεται στον Alpha
«Παραμύθι αλλιώς» είναι ο τίτλος της νέας «μεσαιωνικής» κωμωδίας που θα κάνει προσεχώς πρεμιέρα στον Alpha. Το σενάριο υπογράφει ο Λώρης Λοϊζίδης και πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Κατερίνα Παπουτσάκη, Νίκος Κουρής, Γιάννης Μποσταντζόγλου κ.α.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x