Media

Media : «Αιώνιοι» στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και καλοκαίρι με Kardashians

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των Media

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, αν και πλησίασε, δεν τα κατάφερε την Κυριακή να κάνει το break στη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League. Έτσι καλείται απόψε κόντρα στον Ολυμπιακό στο Ο.Α.Κ.Α. να πάρει τη νίκη και να κάνει το 2-2 στη σειρά, ειδάλλως η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα στεφθεί πρωταθλήτρια. Τζάμπολ στον 4ο και κρίσιμο τελικό στις 21.00 με ραδιοφωνική κάλυψη από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Δημήτρη Κοντού και Χρήστου Ρομπόλη και σχόλιο Βάιου Τσούτσικα. Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από το Novasports 1HD.

Με Θεοφάνους και Χατζηνάσιο το live του «The X Factor 2»
Το δεύτερο live του «The X Factor 2» θα προβληθεί σήμερα στις 21.00 στον ΣΚΑΪ με τους 12 φιναλίστ να διαγωνίζονται σε αγαπημένα τραγούδια. Γκεστ σταρ της βραδιάς ο Γιώργος Θεοφάνους με τον Γιώργο Χατζηνάσιο σε μία μοναδική μουσική συνύπαρξη, αλλά και ο Ίαν Στρατής με τους Mad Street.

Συνεχίζουν στο Epsilon Ναταλία Γερμανού –Κατερίνα Καινούργιου
Δεν αλλάζει η πρωινή ζώνη του Epsilon την επόμενη σεζόν, αφού τόσο η Κατερίνα Καινούργιου με το καθημερινό «Φτιάξε καφέ να στα πω», όσο και η Ναταλία Γερμανού με το «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» ανανέωσαν για ακόμη ένα χρόνο με το κανάλι του Περιστερίου.

«The2night Show»
Τη Σόφη Πασχάλη και τον Σάββα Πούμπουρα υποδέχονται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η εκπομπή «The2night Show». Στις 00.40 στον ΑΝΤ1.

Καλοκαίρι με Kardashians στον Alpha
Τον Ιούνιο κάνει πρεμιέρα στον Alpha σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση η πιο διάσημη οικογένεια του Χόλυγουντ, «Αυτές είναι οι Kardashians». Από τις 19 Ιουνίου και καθημερινά στις 16:00 μοιράζονται on camera φήμη, σκάνδαλα και όλα τα οικογενειακά μυστικά τους.

Συνεντεύξεις του Κ. Μητσοτάκη στη «Μηχανή του χρόνου»
Δύο σπάνιες συνεντεύξεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 29 Μαΐου, παρουσιάζει η εκπομπή «Μηχανή του χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο, αυτό το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ1.

«Έσπασε» τα κοντέρ της τηλεθέασης το «Survivor»
Άλλο ένα βράδυ που το «Survivor» καθήλωσε τους τηλεθεατές στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το επεισόδιο της Τετάρτης με την αποχώρηση του Μπο άγγιξε στο δυναμικό κοινό 15-44 το 76,5%! Εντυπωσιάζουν, βέβαια, και οι μέσοι όροι, όπου έκανε 52,7% στο γενικό σύνολο και 64,2% δυναμικό.

Σήμερα γιορτάζουμε!
Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 κλείνει τα 21 του χρόνια και σας ευχαριστεί για την παρέα και την στήριξή σας σε όλη αυτήν την συναρπαστική διαδρομή. Μαζί μεγαλώσαμε, ζήσαμε μαγικές στιγμές και μοιραστήκαμε συγκινήσεις σε μια διαδρομή με … στυλ Αθλητικό!
Παρά τα 21 χρόνια στην πλάτη, παραμένουμε το ίδιο κεφάτοι, με την ίδια όρεξη για δουλειά, για να σας ενημερώνουμε χωρίς παρωπίδες και να σας κρατάμε ευχάριστη συντροφιά. Χρόνια μας πολλά και δημιουργικά!

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x