Media

Media: Απόψε δεν υπάρχει Βαλεντίνος, μόνο «σεντόνι»

Το Champions League επιστρέφει ύστερα από αρκετό καιρό και οι… ερωτευμένοι με την μπάλα έχουν το μυαλό τους μόνο σε αυτό απόψε.

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινούμαστε από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη. Το βράδυ έχουμε σέντρα στη φάση των «16» του UEFA Champions League, με έντονο μάλιστα ελληνικό στοιχείο, αφού η Μπενφίκα του Κώστα Μήτρογλου αντιμετωπίζει στο «Ντα Λουζ» την Μπουρούσια Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (Cosmote Sport 1HD).

Το άλλο παιχνίδι της ημέρας θα διεξαχθεί στο «Παρκ ντε Πρενς» του Παρισιού και είναι αυτό ανάμεσα σε δύο παλιές γνώριμες Παρί Σεν-Ζερμέν και Μπαρτσελόνα (COSMOTE SPORT 2 HD). Το πρώτο σφύριγμα και στα δύο ματς θα δοθεί την γνωστή ώρα, δηλαδή στις 21.45.

Την Τετάρτη το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην «Αλιάνζ Αρένα», όπου η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Άρσεναλ (ΕΡΤ1, Cosmote Sport 2 HD ) και στο «Μπερναμπέου», όπου η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τη Νάπολι (Cosmote Sport 1HD).

Παράλληλα, συνεχίζονται τα προκριματικά του World League Ανδρών. Η Εθνική ομάδα πόλο φιλοξενεί σήμερα στις 19:00 στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά την Κροατία (Novasports2HD), για την 4η αγωνιστική του Β’ ομίλου. Ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Σαρωτική πρεμιέρα για το Survivor
H χθεσινή πρεμιέρα του Survivor μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τον ΣΚΑΙ να καταλαμβάνει την 1η θέση στην prime time ζώνη, με 26,1% στο γενικό σύνολο και 31,7 στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας πίσω του ΑΝΤ1 και Alpha, ενώ άγγιξε σε τέταρτο ακόμα και 43,8%! Η συνέχεια απόψε στις 21.00.

Τρίωρη στάση στα κανάλια για να αποτραπεί το «μαύρο» στο MEGA
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΕΣΥ και της ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισαν την κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας την Τετάρτη από τις 18.00 έως τις 21.00 όλων των δημοσιογράφων και των τεχνικών, που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας (ΕΡΤ, Alpha, Antenna, Μακεδονία, Mega, Skai, Star, E και ΑΡΤ), προκειμένου να συμμετάσχουν μαζικά σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί έξω από τα γραφεία της DIGEA, διαμαρτυρόμενοι κατά του επικείμενου μαύρου στο MEGA.

Επανακυκλοφόρησαν «Τα Νέα»
Με τη φράση «Οι εφημερίδες είναι τελικά πολύ ανθεκτικές κι ενίοτε αρνούνται να πεθάνουν ή έστω να παραδοθούν στους δυνάστες τους» δίπλα από το λογότυπό τους επανακυκλοφόρησαν σήμερα «Τα Νέα», μετά από πέντε μέρες μακριά από τους αναγνώστες τους.

Κυκλοφόρησαν σήμερα οι «Ειδήσεις»
Με τίτλο «Δώστε τα χέρια», κυκλοφορεί σήμερα η νέα καθημερινή, πρωινή εφημερίδα «Ειδήσεις» του Real Group, με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο Χρήστος Μπέλος «Στο Φιλέ»
Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Μπέλος είναι ο καλεσμένος της εκπομπής «Στο Φιλέ». Σήμερα στις 19.00 στο Novasports1HD.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης αποκλειστικά στις «Ιστορίες»
Αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Σία Κοσιώνη και την εκπομπή «Ιστορίες» θα παραχωρήσει ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής. Απόψε τα μεσάνυχτα στον ΣΚΑΪ.

Η 18η εμβόλιμη αγωνιστικής της Basket League
Λόγω του τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό το προσεχές Σάββατο, αύριο Τετάρτη θα διεξαχθεί η 18η εμβόλιμη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Στις 16.00 το Novasports1HD θα καλύψει τον αγώνα Ρέθυμνο – ΑΕΚ και στις 17.00 το Novasports2HD σε παράλληλη μετάδοση τα: ΠΑΟΚ -Λαύριο, Προμηθέας Πατρών - Απόλλων Πατρών και Τρίκαλα – Κύμη. Ακολουθεί στις 18.30 από το Cosmote Sport 4 HD το παιχνίδι Ολυμπιακός- Άρης και τέλος στις 19:30 από το Novasports2HD το Παναθηναϊκός-Δόξα Λευκάδας. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Πέμπτη με τον αγώνα Κόροιβος-Κολοσσός. Ραδιοφωνική μετάδοση όλων των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αγροτικός Αστέρας - Άρης από την ΕΡΤ3
Δράση θα έχουμε την Τετάρτη και στην Stoiximan.gr Football League με εξ αναβολής αναμετρήσεις. Τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3 θα έχει η δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία του Άρη στον γειτονικό Αγροτικό Αστέρα. Σέντρα στις 15.00. Την ίδια ώρα παίζουν και τα Τρίκαλα με την Αναγ. Καρδίστας. Ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6. 15:00 ΕΡΤ3

Οι ταινίες της ημέρας
Στις 21.50 ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Από την αρχή» με τους Αποστόλης Τότσικας και η Έλλη Τρίγγου και 10 λεπτά μετά, δηλαδή στις 22.00 στο Novacinema1HD σε Ά τηλεοπτική προβολή το «Chevalier», με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Κέντρο, Πάνο Κορώνη, Βαγγέλη Μουρίκη, Μάκη Παπαδημητρίου, Γιώργο Πυρπασόπουλο και Σάκη Ρουβά.

«Blindspot»: Νέα σειρά στο Star
Με μία νέα αστυνομική σειρά δράσης που θα ολοκληρωθεί σε 22 επεισόδια ενισχύει από σήμερα το πρόγραμμά του το Star. Πρόκειται για το «Blindspot» που θα προβάλλεται κάθε Τρίτη έως Παρασκευή στις 21:00, ενώ στο 6ο επεισόδιο θα εμφανιστεί ο Έλληνας ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος, στο ρόλο ενός σκληροτράχηλου Ρώσου μαφιόζου.

Στις 13 Μαρτίου η πρεμιέρα του «Star Academy»
Για την Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 21:00 έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του μουσικού τάλεντ σόου «Star Academy» μέσα από τη συχνότητα του Epsilon. Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από την Άννα Βίσση, τον Νίκο Καρβέλα, τον Πέτρο Κωστόπουλο και έναν σταρ έκπληξη που θα αλλάζει κάθε εβδομάδα, ενώ, σύμφωνα με όσα διαρέει το κανάλι, ο παρουσιαστής θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη του σόου.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x