Media

Media: Αυλαία για την 2η φάση του Κυπέλλου

Ειδήσεις από τον χώρο των Media.

Η τελευταία πράξη της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας παίζεται σήμερα. Η δράση αρχίζει νωρίς με τους αγώνες Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ (OTE Sport 1 HD) και Χανιά – Πανθρακικός (15.00, OTE Sport 1 HD). Ακολουθούν στις 17.00, οι αγώνες του 4ου ομίλου Κασσιόπη - Παναθηναϊκός (OTE Sport 3 HD) και Παναχαϊκή – Λεβαδειακός και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τα ματς Λάρισα - ΑΕΚ (19.30, OTE Sport 3 HD), Πανελευσινιακός - Σκόντα Ξάνθη (19.30, OTE Sport 1 HD). Φυσικά θα υπάρχει ραδιοφωνική ενημέρωση όλων των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Νίκη για την 3η θέση θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός
Το παιχνίδι Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός για την 10η αγωνιστική της Euroleague τραβάει όλα τα βλέμματα από το σημερινό πρόγραμμα, αφού αν οι «Πράσινοι» χάσουν στην επόμενη φάση θα συμμετέχουν στον όμιλο του Ολυμπιακού. Τζάμπολ στις 19.45 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 από τον απεσταλμένο του σταθμού και της εφημερίδας «ΠΡΑΣΙΝΗ» στο Κάουνας, Δημήτρη Κοντού και τηλεοπτικά από το Novasports 2.

Ο Νίκος Χατζής στο «Euroleague Show»
Ο πρώτος σκόρερ της Α1 και πρώτος σε συμμετοχές, Νίκος Χατζής, που ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες την αποχώρησή του από την ενεργό αγωνιστική δράση, είναι ο αποψινός καλεσμένος της εκπομπής «Euroleague Show» που θα προβληθεί στις 23.00 στην ΕΡΤ2.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας

Ο Σάκης Ρουβάς παρουσιαστής του X-Factor;

Ένα βήμα πριν τη συμφωνία του με τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του X-Factor φαίνεται πως βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς. Σε ερώτηση σήμερα του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι του Φαλήρου και ότι είναι πολύ κοντά στο να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχει γίνει. «Υπάρχει πρόταση αυτή τη στιγμή, το συζητάω. Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στο X-Factor από την τελευταία φορά που εγώ ήμουν εκεί, έχουν αλλάξει διεθνώς το format. Είμαι σε συζητήσεις, θα δούμε. Νομίζω είμαστε κοντά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.

«60’ Ελλάδα» στις Τηλεβοϊδες Νήσους
Το 7ο οδοιπορικό του Νίκου Μάνεση μας οδηγεί απόψε στις Τηλεβοΐδες Νήσους. Τα νησιά που έλεγαν οι Τηλεβόες. Πειρατές… οι οποίοι φώναζαν από νησί σε νησί ότι έρχεται εμπορικό πλοίο για να το κουρσέψουν… Μεγανήσι, Κάλαμος, Καστός, τρία νησιά διαμάντια. Η συνέχεια επί της οθόνης απόψε στις 23.50 στον Alpha.

«Άνθρωπος από ατσάλι» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Μην χάσετε απόψε στις 21.45 στο Star την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, «Άνθρωπος από ατσάλι» σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή.
Πρωταγωνιστούν Ράσελ Κρόου, Κέβιν Κόστνερ κ.α.


Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κων/να Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x