Media

Media: Βραδιά Εθνικής και φουλ ποδοσφαιρική δράση σε όλο τον κόσμο

Το δεύτερο διεθνές φιλικό μέσα σε λίγες μέρες δίνει απόψε η Εθνική ομάδα των Ανδρών στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Ελλάδα –Ισλανδία ζωντανά στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Το δεύτερο διεθνές φιλικό μέσα σε λίγες μέρες δίνει απόψε η Εθνική ομάδα των Ανδρών στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 που φιλοξενεί στις 20.30 την Ισλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ακούστε την αναμέτρηση σε περιγραφή του Κώστα Μιαούλη και σχόλιο του Νίκου Κατσαρού. Στο ρεπορτάζ ο Σωτήρης Ταμπάκος και ο Παύλος Κουστέρης. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από το OTE SPORT 1HD.

Κατά τα άλλα, αν και η ημέρα περιλαμβάνει αρκετές διεθνείς φιλικές αναμετρήσεις, μόλις δύο θα καλυφθούν τηλεοπτικά. Στις 21.45 ο OTE Sport 2 HD θα μεταφέρει εικόνα από το «Allianz Arena», όπου η Γερμανία υποδέχεται τον κακό της δαίμονα, την Ιταλία. Την ίδια ώρα, το Novasports 1 θα βρεθεί στο ματς Βέλγιο-Πορτογαλία, το οποίο θα διεξαχθεί στην Λεϊρία της Πορτογαλίας αντί για τις Βρυξέλλες που ήταν αρχικά προγραμματισμένο αλλά άλλαξε έδρα λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.


Χακίμ Ουόρικ, Ρόσκο Σμιθ & Ρίτσαρντ Χάμιλτον στον ΟΤΕ TV
Στη σημερινή εκπομπή «Pick & Roll» με τον Βασίλη Σκουντή που θα προβληθεί στις 20.00, στο OTE SPORT 4HD θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων συνεντεύξεις με τον Ρίτσαρντ Χάμιλτον που μιλά για το δαχτυλίδι του πρωταθλητή που φόρεσε το 2004, με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, τον Χακίμ Ουόρικ, του Ολυμπιακού και τον Ρόσκο Σμιθ της Νέας Κηφισιάς.

«Στο φιλέ» με Ρομπέρτο Πιάτσα & Δημήτρη Σουλτανόπουλο
Ο προπονητής βόλεϊ του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα και ο διεθνής κεντρικός των «ερυθρόλευκων», Δημήτρης Σουλτανόπουλος είναι οι σημερινοί καλεσμένοι της εκπομπής «Στο Φιλέ» που θα προβληθεί στις 19.00 από το Novasports 1. Ο Ιταλός τεχνικός και ο MVP του Final Four του Κυπέλλου Ανδρών, θα μιλήσουν για το πώς έφτασε ο Ολυμπιακός στην κατάκτηση του τροπαίου και θα αναφερθούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα.

Ο 11ος Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» στην ΕΡΤ3
Τον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 3 Απριλίου 2016, από τις 8:00 έως τις 11:00, θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση η ΕΡΤ3 με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 20.000 δρομέων.

Συνέντευξη Μάθιου Νίμιτς για το Σκοπιανό στις «Ιστορίες»
Τον φάκελο των τζιχαντιστών στην Ελλάδα, το Ισλάμ που διχάζει και οι μεταναστευτικές κοινότητες της Αθήνας ανοίγουν απόψε οι «Ιστορίες» στον ΣΚΑΪ με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα. Κι ακόμη, στην εκπομπή θα προβληθεί μια αποκλειστική συνέντευξη του ειδικού μεσολαβητή του ΟΗΕ μεταξύ Ελλάδας – ΠΓΔΜ Μάθιου Νίμιτς στον Αλέξη Παπαχελά για το Σκοπιανό.

«360ο» στην ιστορία της Καρπασίας
Με την άγνωστη ιστορία των εγκλωβισμένων της Καρπασίας θα ασχοληθεί απόψε η εκπομπή «360ο» με την Σοφία Παπαϊωάννου να κάνει οδοιπορικό στο βορειότερο άκρο, στη "μύτη" της Κύπρου, όπου συναντά τους λιγοστούς κατοίκους των χωριών και καταγράφει τις συγκλονιστικές ιστορίες τους. Απόψε στις 23.45 στον Alpha.

Αλλάζει ώρα μετάδοσης και το δελτίο της ΕΡΤ
Μία ώρα νωρίτερα θα προβάλλεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Real news», οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ αποφάσισαν να αλλάξουν την ώρα μετάδοσης του μεταφέροντάς το στις 20.00 αντί στις 21.00 που προβάλλεται τώρα. Στόχος τους να βγει στον τηλεοπτικό αέρα πριν το Πάσχα και συγκεκριμένα στις 18 Απριλίου.

The Musketeers: Στον ΟΤΕ TV η Παγκόσμια πρεμιέρα του 3ου κύκλου
Παγκόσμια πρεμιέρα στην Ελλάδα και τον OTE TV κάνει ο 3ος κύκλος της ιστορικής δραματικής σειράς του BBC «The Musketeers», που θα αρχίσει να προβάλλεται στο ΟΤΕ CINEMA 4HD απόψε στις 22.00, πριν την προβολή της στην Μ. Βρετανία και τις ΗΠΑ.

«Η Ρίκι και η ροκ»: Στο Novacinema 1
Η τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ Μέριλ Στριπ μεταμορφώνεται σε ροκ σταρ και εκκεντρική μητέρα στην κομεντί «Η Ρίκι και η ροκ» η οποία έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή στο Novacinema 1 απόψε στις 22:00.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x