Media

Media: Εξέπνευσε η προθεσμία υποβολής αίτησης για άδεια, με διπλή κάλυψη η Εθνική

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media

Διπλή τηλεοπτική κάλυψη θα έχει ο αγώνας της Εθνικής κόντρα στο Ιράν στο πλαίσιο του Προολυμπιακού Τουρνουά που διεξάγεται στο Τορίνο. Στις 19.00, ΕΡΤ2 και OTE Sport 4 HD θα μεταδώσουν ζωντανά την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας να κάνει το πρώτο βήμα για να βρεθεί στους Ολυμπιακούς του Ρίο εναντίον ενός σχετικά-θεωρητικά- εύκολου αντιπάλου. Εννοείται ότι θα υπάρχει και ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Έντεκα αιτήσεις για άδεια πανελλαδικής εμβέλειας
Συνολικά 11 φάκελοι υποψηφιότητας κατατέθηκαν στη διαδικασία προκήρυξης δημοπρασίας για τη χορήγηση τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών. Αίτηση για άδεια πανελλαδικής εμβέλειας έχουν καταθέσει οι υπάρχοντες τηλεοπτικοί σταθμοί ΣΚΑΪ, STAR , ΑLPHA ,ΑΝΤ1, MEGA , EPSILON και ART, καθώς και τα επιχειρηματικά σχήματα « DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED», «ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ». Στις 15.00 το μεσημέρι εξέπνευσε η προθεσμία υποβολής των φακέλων και στις 16.00 έχουν κληθεί οι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων για την αποσφράγιση τους.

Πρεμιέρα για τη σειρά «Pablo Escobar»
Από σήμερα το Star θα προβάλλει καθημερινά στις 21.00 τη σειρά «Pablo Escobar» , που παρουσιάζει τη ζωή και τις μέρες του Πάμπλο Εσκομπάρ, του πιο στυγνού σύγχρονου βαρόνου της κοκαΐνη, μέσα από δημοσιογραφική έρευνα, στοιχεία, αλλά και πραγματικές μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν με κάποιο τρόπο κοντά του.

Αφιέρωμα στον Σταμάτη Κραουνάκη
Τα μεσάνυχτα επιστρέφει στον Alpha το «Music Project by Jumping Fish». Ο Μιχάλης Κουινέλης υποδέχεται τον Σταμάτη Κραουνάκη, ενώ την παρέα της εκπομπής συμπληρώνουν η Ευσταθία, ο Κώστας Λειβαδάς και ο Γιώργος Αστρίτης.

«Wanted» στο Star
Την ταινία “Wanted»-κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου κόμικ των Μαρκ Μίλαρ και Τζ. Τζ. Τζόουνς- θα προβάλλει στις 22.00 το Star. Πρωταγωνιστούν Αντζελίνα Τζολί, Τζέιμς Μακ Αβόι και Μόργκαν Φρίμαν.

Νέα βραζιλιάνικη σειρά του ΑΝΤ1
Με μία νέα βραζιλιάνικη σειρά εμπλουτίζει από σήμερα το πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1.
Τίτλος της «Ιmperio» και θα προβάλλεται καθημερινά στις 16.15.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x