Media

Media: Έρχεται το μεγαλύτερο REUNION στην ιστορία του ελληνικού ραδιοφώνου!

Ο 3ος αγώνας Άρης – ΑΕΚ στο «Nick Gallis Hall»-χωρίς κόσμο σε ένδειξη διαμαρτυρίας - για τα play offs της Basket League ξεχωρίζει στο σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ο 3ος αγώνας Άρης – ΑΕΚ στο «Nick Gallis Hall»-χωρίς κόσμο σε ένδειξη διαμαρτυρίας - για τα play offs της Basket League ξεχωρίζει στο σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Τζάμπολ στις 19.00 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡFM94,6 και τηλεοπτική από το Novasports 2.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Έρχεται το μεγαλύτερο REUNION στην ιστορία του ελληνικού ραδιοφώνου!
Ο ΣΠΟΡ FM γιορτάζει τα 20ά γενέθλιά του και ετοιμάζει το μεγαλύτερο reunion στην ιστορία του ελληνικού ραδιοφώνου! Την Τετάρτη 8 Ιουνίου συντονιστείτε στους 94,6 για να μη χάσετε ένα αξέχαστο πάρτι με πρωταγωνιστές εκείνους που οδήγησαν τον ΣΠΟΡ FM στην κορυφή! Ένα ξεχωριστό πάρτι, ένα… επικό πρόγραμμα και πολλά μεγάλα δώρα για τους ακροατές του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Όλα τα σενάρια ανοιχτά για το Mega
Με καζάνι που βράζει μοιάζει το Mega αφού όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά για την τύχη του καναλιού και όλα φαίνεται ότι θα κριθούν στη συνέλευση των μετόχων την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο Βασίλης Ταλαμάγκας διευθυντής ειδήσεων στην ΕΡΤ
Ο Βασίλης Ταλαμάγκας ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Συντονιστή του Τομέα Ειδήσεων της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Ψωμιάδης,Σπαλιάρας, Κατσούλης,Σωτηροπούλου και Σαμπρίνα στα βραδινά show
Με καλεσμένους τους Γιάννη Σπαλιάρα, Παναγιώτη Ψωμιάδη, Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ρήγου το «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου στις 23.00 στον Alpha. O Κρατερός Κατσούλης, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Josephine αλλά και ο Jimmy Gian – μέλος των Boys and Noise- η «απάντηση» του «Τhe 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στις 23.15 στον ΑΝΤ1. Τέλος,η τραγουδίστρια Σαμπρίνα είναι η καλεσμένη στο «Parole» της Αννίας Πάνια στο Epsilon(23.00).

«World Party» στην Παπούα Νέα Γουινέα
H Παπούα Νέα Γουινέα είναι ο νέος προορισμός των Σάκη Τανιμανίδη, Γιώργου Μαυρίδη και της εκπομπής «World Party». Στον Alpha στις 21.50.

Πρεμιέρα για τον 4ο κύκλο του «Person Of Interest»
Με τον 4ο κύκλο επεισοδίων συνεχίζεται απόψε η αστυνομική - δραματική σειρά «Person Of Interest» που θα προβάλλεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 21.00 στο Star.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x