Media

Media: Ευρωπαϊκή βραδιά με Champion League και Euroleague

To Champion League μπαίνει απόψε στην τελική του ευθεία με τις δύο πρώτες ρεβάνς των προημιτελικών.

To Champion League μπαίνει απόψε στην τελική του ευθεία με τις δύο πρώτες ρεβάνς των προημιτελικών. Η Ρεάλ Μαδρίτης, σε μία φαινομενικά εύκολη κλήρωση, μετά τον πρώτο μεταξύ του αγώνα με την Βόλσφμπουργκ στη Γερμανία, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης. Σέντρα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στις 21.45 με τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE Sport 1 HD. Την ίδια ώρα, ο OTE Sport 2 HD θα βρεθεί στο «Έτιχαντ», όπου, στην άλλη ρεβάνς της βραδιάς, Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν θα διεκδικήσουν την παρουσία τους στην κλήρωση της Παρασκευής, με τους Άγγλους να θέλουν να εκμεταλλευτούν το θετικό αποτέλεσμα (2-2)που πήραν στη Γαλλία.

Ο OTE TV από τις 20.00 με την εκπομπή «UEFA Champions League Show» (Sport 2 HD) και τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο θα παρουσιάσει όλα τα τελευταία νέα των τεσσάρων ομάδων, ενώ θα υπάρχουν συνεχείς συνδέσεις με τα δύο γήπεδα και τους απεσταλμένους του καναλιού. Καλεσμένος στο στούντιο ο πρώην προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης.

Σε ρυθμούς προημιτελικών κινούνται και στη Euroleague, αφού σήμερα στις 20.00 έχουμε το πρώτο τζάμπολ της φάσης ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ερυθρό Αστέρα (Novasports 2). Ακολουθεί στις 20:45 στην Κωνσταντινούπολη η αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε -Ρεάλ Μαδρίτης (ΕΡΤ1) για την ίδια διοργάνωση.

Παράλληλα, συνεχίζονται τα play off της Α1 Βόλεϊ Γυναικών, όπου Παναθηναϊκός και Α.Ο. Θήρας κοντράρονται στις 17.00 στην Κυψέλη στο τρίτο μεταξύ τους ημιτελικό, με το νικητή να κάνει το 2-1 στις νίκες και να βρίσκει τον Ολυμπιακό στα τελικά της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση θα καλυφθεί από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Pick & Roll στις 20.00 στον ΟΤΕ Sport 4HD
Ένα ακόμα πλούσιο Pick & Roll με τον Βασίλη Σκουντή σήμερα στις 20.00. Από την εκπομπή παρελαύνουν οι Μάικλ Έρικ-ο νέος παίκτης της ΑΕΚ-, Κάιλ Κούριτς, Νίκος Αργυρόπουλος, Μάρκο Κέσελ, Νάντο Ντε Κολό και ο Τζέρι Κολάντζελο, πρόεδρος της USA Basketball και πρόεδρος στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, που αποκαλύπτει πώς ο Νίκος Γκάλης μπορεί να ακολουθήσει τους Σακίλ Ο Νιλ, Άλεν Άιβερσον και Γιάο Μινγκ στο Hall of Fame με τους κορυφαίους αθλητές του παγκόσμιου μπάσκετ.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Μη χάσετε αυτήν την Τετάρτη το πιο ακατάλληλο και ερωτικό «Μπαμ και Κάτω». Ο Μπάμπης Χριστόγλου και ο Μιχάλης Λεάνης υποδέχονται τον Γιάννη Ζουγανέλη στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Με αφορμή τον νέο του δίσκο «Ακατάλληλα κι Ερωτικά», ο Γιάννης Ζουγανέλης έρχεται στον ΣΠΟΡ FM 94,6 αυτήν την Τετάρτη 15:00 με 17:00 το απόγευμα.

Ελληνική κρίση και ΔΝΤ στις «Ιστορίες»
Τον ρόλο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην ελληνική κρίση σκιαγραφούν οι αποψινές «Ιστορίες» σε αποκαλυπτική έρευνα του Παύλου Τσίμα. Μιλούν και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές από τα έξι χρόνια της ελληνικής κρίσης ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος. Απόψε στις 23.15 στον ΣΚΑΪ.

Απόψε στον Alpha το «The Music Project by Jumping Fish»
Πρεμιέρα στις 22.30 για τη νέα μουσική εκπομπή του Alpha «The Music Project by Jumping Fish» που παρουσιάζει ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento. Ποδαρικό θα κάνει η Δήμητρα Γαλάνη, η οποία, με τη συμβολή των φίλων της , Ελένη Τσαλιγοπούλου και Μυρτώ Κοντοβά, θα μοιραστεί τη σκηνή με νέους μουσικούς.

Η ελευθερία του Τύπου στην «Ανατροπή», οι Έλληνες αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων στις«360°»
Με το θέμα της ελευθερίας του Τύπου θα ασχοληθεί ο Γιάννης Πρετεντέρης στην «Ανατροπή» (00.05, Mega). Καλεσμένοι στο στούντιο οι δημοσιογράφοι Όλγα Τρέμη, Γιώργος Παπαχρήστος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος κ.α. Πέντε λεπτά νωρίτερα στον Alpha, η εκπομπή «360°» και η Σοφία Παπαϊωάννου καταπιάνονται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο συνομιλώντας με κορυφαίους αθλητές για τους στόχους τους αλλά και για τις δυσκολίες που συναντούν προκειμένου να φθάσουν στην κορυφή.

«Broken City» στο Star
Το αστυνομικό θρίλερ «Broken City» με τους Μαρκ Γουόλμπεργκ, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Τζέφρι Ράιτ θα προβάλλει στις 22.00 το Star.

Τέσσερις τηλεοπτικές άδειες με τιμή εκκίνησης τα τρία εκατ. ευρώ
Στα 3 εκατομμύρια ευρώ ορίζεται η τιμή εκκίνησης για κάθε μια από τις 4 δημοπρατούμενες άδειες με Κοινή Υπουργική Απόφαση, που υπογράφηκε και δόθηκε στη δημοσιότητα. Στην απόφαση αναφέρεται, επίσης, ότι η τιμή εκκίνησης καθορίστηκε από μελέτη της διεθνής εταιρείας Deloitte, που της είχε ανατεθεί από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ) –η οποία είναι επιφορτισμένη με τη διενέργεια του διαγωνισμού.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x