Media

Media: Φουλ δράση με Superleague, Euroleague, Basketball Champions League, League Cup και Κύπελλο

Πολύ πλούσια θα είναι η αγωνιστική δράση το επόμενο διήμερο! Δείτε αναλυτικά όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media.

Λίγες οι επιλογές στο σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό αφού περιλαμβάνει δύο αγώνες ποδοσφαίρου και ΝΒΑ. Στα δικά μας ξεχωρίζει το ματς στους «Ζωσιμάδες» ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ, με το οποίο ολοκληρώνεται η 17 αγωνιστική στη Super League. Σέντρα στις 19.30 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτικά από το Novasports 1HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.


Το 6ο League Cup «Νίκος Σαμαράς» σε ΣΠΟΡ FM 94,6 και Nova
Μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια των Ομοσπονδιών Ελλάδας και Κύπρου να διεξαχθεί το Final 4 του 6ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» στη Μεγαλόνησο, οι δύο ημιτελικοί Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – Ηρακλής θα γίνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα. Την Τρίτη στις 19.00, οι «αιώνιοι» κοντράρονται στου Ρέντη στον πρώτο χρονικά ημιτελικό σε ένα αγώνα που θα μεταδοθεί από το Novasports4HD. O Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου θα παρακολουθεί για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 94,6 την σπουδαία αναμέτρηση και θα σας ενημερώνει.

Με δύο αγωνιστικές η Euroleague αυτή την εβδομάδα
Με διπλούς αγώνες συνεχίζουν αυτή την εβδομάδα στην Euroleague ο Παναθηναϊκός Superfoods και o Ολυμπιακός. Πρώτοι στη μάχη ρίχνονται την Τρίτη (24/1) οι Πράσινοι που υποδέχονται την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής με στόχο τη νίκη για να πατήσουν πιο γερά στην κορυφαία 8άδα της διοργάνωσης. Τζάμπολ στο ΟΑΚΑ στις 20:45 με ραδιοφωνική κάλυψη από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Δημήτρη Κοντού και Βάιου Τσούτσικα και τηλεοπτική από την ΕΡΤ2.

Οι υπόλοιποι αυριανοί αγώνες της Euroleague είναι οι: Ούνικς Καζάν – Φενέρμπαχτσε (18.00, Novasports 2HD), Γαλατάσαραϊ - Μακάμπι Τελ Αβίβ (19.00, Novasports 5HD), Ζάλγκιρις - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20.00, Novasports 2HD) και Μπασκόνια - Ερυθρός Αστέρας (22.00, Novasports 1HD).

Με διπλή τηλεοπτική μετάδοση ο «τελικός» του ΠΑΟΚ εναντίον της Βέντσπιλς
Παιχνίδι καθοριστικής σημασίας για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League δίνει ο ΠΑΟΚ αύριο εκτός έδρας κόντρα στην Βέντσπιλς για την τελευταία αγωνιστική. Οι ασπρόμαυροι θέλουν νίκη στη Λετονία για να πάρουν την 4η θέση στη βαθμολογία του τρίτου ομίλου που δίνει το απευθείας εισιτήριο. Τζάμπολ στις 19.00 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3 και το Novasports 3HD.

Εβδομάδα Κυπέλλου
Σε ρυθμούς Κυπέλλου κινείται η εβδομάδα που διανύουμε με μπερδεμένο, όμως, πρόγραμμα λόγω των πολλών αναβολών αγώνων εξαιτίας της κακοκαιρίας που είχε πλήξη πολλές περιοχές της Ελλάδας. Έτσι, θα έχουμε αγώνες τόσο για την 1η όσο και για την 2η αγωνιστική της 3ης φάσης. Η αρχή γίνεται αύριο στις 17.15 ανάμεσα σε Ξάνθη και ΟΦΗ στα «Πηγάδια» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. Μετάδοση από Cosmote Sport 1 HD και από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Προημιτελικά «φωτιά» στο ιταλικό Κύπελλο
Σέντρα στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας την Τρίτη στις 21.45 με τη Νάπολι να υποδέχεται την Φιορεντίνα σε αγώνα νοκ άουτ. Το Novasports 3HD θα καλύψει την πρώτη από τις τέσσερις μονομαχίες.

Ιδιαίτερο «Pick & Roll»!
Αφιέρωμα για την επέτειο των 36 χρόνων από τη διεξαγωγή της ιστορικής αναμέτρησης Άρης-Ιωνικός, με τελικό σκορ 114-113 και το παιχνίδι να κρίνεται στη δεύτερη παράταση, ενώ έμεινε στην ιστορία για τους 73 πόντους στους οποίους είχε φτάσει ο Παναγιώτης Γιαννάκης, με τον Νίκο Γκάλη να σταματά στους 61 έχει το Pick & Roll αυτής της Τρίτης 24/1 (20.00, Cosmote Sport 4HD)

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα βρίσκεται στο στούντιο και θα απαντήσει στις ίδιες ερωτήσεις που τέθηκαν στον Νίκο Γκάλη, στην Θεσσαλονίκη, όπου ταξίδεψε ο Βασίλης Σκουντής.

Ο Γιώργος Σταθάκης και ο Κωστής Χατζηδάκης στο «ΕΡΤ Focus»
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, απαντούν για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας στον Πάνο Χαρίτο και στην εκπομπή «ΕΡΤ Focus», απόψε στις 22:15 στην ΕΡΤ1.

Απόψε έχει «Ράδιο Αρβύλα»
Μετά από απουσία πολλών εβδομάδων επιστρέφει στις 23.15 στον ΑΝΤ1 η σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Το «Star Academy» τον Μάρτιο στο Epsilon
Το μουσικό σόου «Star Academy» που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 40 χώρες, έρχεται τον Μάρτιο μέσα από τη συχνότητα του EPSILON, με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα στην κριτική επιτροπή.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x