Media

Media: Γιβραλτάρ-Ελλάδα και η επιστροφή του Fight Club

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις γύρω από των χώρο των media.

Την Τρίτη είναι η πρεμιέρα της Εθνική μας ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Στις 21.45, η παρέα του Σκίμπε αντιμετωπίζει το Γιβραλτάρ στην Πορτογαλία -το δικό τους γήπεδο δεν πληροί τις προδιαγραφές των διεθνών ομοσπονδιών- σε μία αναμέτρηση που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το OTE sport1HD σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα, ενώ θα υπάρχει και pregame (21.00) και postgame εκπομπή από το ίδιο κανάλι. Ραδιοφωνική κάλυψη από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Το Γιβραλτάρ-Ελλάδα live και στο You Tube

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ το μεσημέρι της Τρίτης, θα προβάλλει live τον αγώνα στο κανάλι της στο You Tube. «Η UEFA, σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, θα προσφέρουν σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, μέσω του επίσημου καναλιού των Εθνικών Ομάδων στο You Tube, τον αγώνα πρεμιέρα της Εθνικής Ανδρών εναντίον του Γιβραλτάρ για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.Συνδεθείτε, λοιπόν, μετά τις 21:30 στο epo.gr και παρακολουθείστε την αναμέτρηση!!!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, συνεχίζεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική των προκριματικών με ένα ματς στις 19.00, το Γεωργία – Αυστρία (OTE sport2HD), ενώ ακολουθούν στις 21.45 τα: Ισραήλ-Ιταλία (OTE sport1HD), Κροατία-Τουρκία (OTE sport2HD), Ισπανία-Λιχτενστάιν (OTE sport3HD), Ουαλία-Μολδαβία (OTE sport4HD), Σερβία-Ιρλανδία (OTE sport7HD), Ουκρανία-Ισλανδία OTE sport8HD και στις 23.45 σε μαγνητοσκόπηση το Φινλανδία-Κόσοβο (OTE sport3HD).

Αύριο, εκτός από το ματς της Εθνικής, που συγκεντρώνει και τι μεγαλύτερο ενδιαφέρον, τον χορό των μεταδόσεων ανοίγει στις 19.00 η φιλική αναμέτρηση Ρωσία-Γκάνα (OTE sport2HD). Για τις 21.45 έχουν οριστεί τα υπόλοιπα παιχνίδια των προκριματικών, που θα καλυφθούν όλα από τον ΟΤΕTV. Αναλυτικά τα ματς: Κύπρος-Βέλγιο (OTE sport2HD), Βοσνία Ερζεγοβίνη-Εσθονία (OTE sport3HD), Σουηδία-Ολλανδία (OTE sport4HD), Ελβετία-Πορτογαλία (OTE sport7HD) και Λευκορωσία-Γαλλία (OTE sport8HD).

Πρεμιέρα για το Fight Club στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Fight Club στον ΣΠΟΡ FM είναι γεγονός! O Γιάννης Τσαούσης και ο Κώστας Βαϊμάκης έρχονται στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας απόψε στις 22:00 το βράδυ. Συντονιστείτε!

Δραματική ανακοίνωση εργαζομένων Mega
Κάλεσμα στην κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της ενώπιον 500 εργαζομένων στο Mega και των οικογενειών τους και να έλθει σε συνεννόηση με τις διοικήσεις των τραπεζών προκειμένου να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις μας ζητούν μεταξύ άλλων σε δραματική ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του καναλιού.

Συνάντηση με τους νέους καναλάρχες
Σήμερα στις 15:00 είχε προγραμματιστεί η συνάντηση των εκπροσώπων των τεσσάρων νέων σχημάτων που έλαβαν τις νέες άδειες με τον υπουργό Επικρατείας Ν. Παππά, την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη και τον γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λ. Κρέτσο για να συζητηθούν τα επόμενα διαδικαστικά βήματα. Στο μεταξύ, ο Alpha με εξώδικο που απέστειλε ζητά να ακυρωθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και να αποκλειστεί η εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη, προαναγγέλλοντας την κατάθεση αγωγής κατά του ελληνικού Δημοσίου.

Νέες σειρές στον ΟΤΕ TV
Στο ΟΤΕ Cinema 4HD κάνει πρεμιέρα απόψε η πολυβραβευμένη αστυνομική σειρά του BBC «Happy Valley», με διπλό επεισόδιο από τις 22.00, ενώ την προσεχή Τετάρτη ξεκινά η νέα σειρά μυστηρίου από την Ισλανδία «Trapped» (22.00), καθώς και ο τρίτος κύκλος της δημοφιλούς σειράς θρίλερ «From Dusk Till Dawn» (23.00), λίγες ώρες μετά την Αμερική.

Επιστρέφουν τα «Δίδυμα φεγγάρια»
Ο δεύτερος κύκλος της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Δίδυμα φεγγάρια» επιστρέφει από σήμερα στις 20.00 στους τηλεοπτικούς δέκτες και θα προβάλλεται καθημερινά την ίδια ώρα.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x