Media

Media: Η επιστροφή της Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει και... επίσημα στην τηλεόραση, την ώρα που στο μενού της ημέρας ξεχωρίζει ο επαναληπτικός προημιτελικός του Eurocup, Γαλατάσαραϊ - Μπάγερν Μονάχου.

Ευκαιρία για βραδινή έξοδο σήμερα για τους ποδοσφαιρόφιλους, αφού δεν υπάρχει μετάδοση στο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Έχει, όμως, μπάσκετ και μάλιστα τη ρεβάνς του προημιτελικού Γαλατάσαραϊ - Μπάγερν Μονάχου για το Eurocup, με τους Τούρκους να καλούνται να υπερασπιστούν την διαφορά των 10 πόντων του πρώτου αγώνα. Τζάμπολ στην Κωνσταντινούπολη στις 20:00 με τηλεοπτική κάλυψη από το Eurosport 2.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

«Bravo Ρούλα» στο Ε TV
Στο Ε TV και επίσημα Ρούλα Κορομηλά, που επιστρέφει στην τηλεόραση και θα παρουσιάζει το σόου «Bravo Ρούλα» από το Σάββατο 9 Απριλίου στις 20:45.

Ελληνοτουρκικές σχέσεις και μεταναστευτικό στις «Ιστορίες»
Με τον ρόλο του ΝΑΤΟ, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το μεταναστευτικό θα ασχοληθούν οι αποψινές «Ιστορίες», με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα που θα προβληθούν στις 23.15 στον ΣΚΑΪ.

Η νέα σειρά «Heartbeat» έρχεται στον ΟΤΕ TV
Την δραματική ιατρική σειρά «Heartbeat» θα προβάλλει ο ΟΤΕ TV για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το «Heartbeat», που παρακολουθεί την προσωπική και επαγγελματική ζωή μίας παγκοσμίου φήμης καρδιοχειρουργού, κάνει πρεμιέρα στο OTE Cinema 4HD, αυτή την Πέμπτη αμέσως μετά την Αμερική, με διπλά επεισόδια στις 22.00 και τις 23.00. Θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22.00 λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της σειράς στις ΗΠΑ.

«Πρόσφυγες: το κλείσιμο του βαλκανικού διαδρόμου»
Ο Τάσος Τέλλογλου και το Star ταξιδεύουν στην αρχή του βαλκανικού διαδρόμου, από τον Πειραιά στην Ειδομένη και από εκεί στο Ταμπάνοφτσε, στα σύνορα ΠΓΔΜ- Σερβίας, για να συναντήσει παντού εγκλωβισμένους ανθρώπους, σε μια έρευνα με τίτλο «Πρόσφυγες: το κλείσιμο του βαλκανικού διαδρόμου». Απόψε στις 00:15.

«Αυτοψία» με Μουζάλα, τρομοκρατία στην «Ανατροπή»
Το πρόσωπο των προηγούμενων ημερών, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, είναι ο αποψινός καλεσμένος της εκπομπής «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ (23.45, Alpha). Το επίκαιρο θέμα της τρομοκρατίας, λόγω των επιθέσεων στις Βρυξέλλες, επέλεξε να συζητήσει με τους καλεσμένους του ο Γιάννης Πρετεντέρης στην «Ανατροπή» (Mega, 00.05).

«Η κρυφή ζωή του Manglehorn» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Την κοινωνική ταινία του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, «Η κρυφή ζωή του Manglehorn», με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο, θα δείξει στις 22.00 το Novacinema 1 σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x