Media

Media: Η γιορτή του Διαμαντίδη και όλη η δράση του τριημέρου

Μεγάλη βραδιά για τους Παναθηναϊκούς η αποψινή.

Μεγάλη βραδιά για τους Παναθηναϊκούς η αποψινή. Στις 21.45, οι «Πράσινοι» υποδέχονται την Τσεντεβίτα και με νίκη εξασφαλίζουν και μαθηματικά την πρόκριση στα play off της Ευρωλίγκας, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα μπει στο πάνθεον, αφού θα βραβευτεί από την διοργανώτρια αρχή για την 12ετή τεράστια προσφορά του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο ΣΠΟΡFM 94,6 θα βρίσκεται από νωρίς στο κατάμεστο Ο.Α.Κ.Α με τους Δημήτρη Κοντό και Βάιο Τσούτσικα και θα σας μεταφέρουν όλα όσα θα εκτυλιχθούν εντός και εκτός παρκέ. Το ματς θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.

Φινάλε της κανονικής περιόδου της Volley League σήμερα και ο ΣΠΟΡFM94,6 και ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου θα σας ενημερώνουν για την εξέλιξη της 22ης αγωνιστικής. Θα υπάρχει βέβαια και τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 με παράλληλη μετάδοση όλων των αγώνων. Πρώτο σερβίς στις 18:00.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Τα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου στον ΟΤΕ TV
Την απονομή των βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, που
πραγματοποιήθηκε στην Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, θα προβάλλει σε μαγνητοσκόπηση στις 19.30 το OTE Cinema 2.

«12 χρόνια σκλάβος» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Στις 21.45 το Star θα προβάλλει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, την δραματική ταινία «12 χρόνια σκλάβος», που απέσπασε 3 Όσκαρ μεταξύ των οποίων καλύτερης ταινίας. Πρωταγωνιστούν Τσιούιτελ Ιτζίοφορ, Μπραντ Πιτ, Μάικλ Φασμπέντερ κ.α.

Και οι οκτώ αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής στα κανάλια Nova
Όλες οι αναμετρήσεις των τριών τελευταίων αγωνιστικών της Superleague θα διεξάγονται την ίδια ημέρα και ώρα (Κυριακή,19.00). Η αρχή γίνεται από αυτή την Κυριακή με την 28η αγωνιστική και τα κανάλια Novasports θα βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα. Αναλυτικά η κάλυψη των αγώνων: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ (Novasports 2), Ολυμπιακός – Πανθρακικός (Novasports 3), ΑΕΛ Καλλονής - ΑΕΚ (Novasports 4), Παναθηναϊκός - Βέροια (Novasports 6), Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης (Novasports 7), ,Ατρόμητος - Παναιτωλικός (Novasports 24 HD) ,Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα ( Novasports Extra 1) και Πλατανιάς – Skoda Ξάνθη (Novasports Extra 2).

Η προτελευταία στροφή του μπάσκετ
Βρισκόμαστε μία αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και η αγωνία για το ποιες ομάδες θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία κορυφώνεται. Από τις 17.00 το απόγευμα του Σαββάτου τα κανάλια Novasports θα βρίσκονται σε όλα τα γήπεδα και θα ενημερώνουν λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξή τους.

Ο OTETV στο «Κάμπ Νου»
Με Clasico επαναρχίζουν τα πρωταθλήματα, μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Το Σάββατο στις 9.30 το βράδυ η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο “Κάμπ Νου” τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 31η αγωνιστική της LaLiga, και, όπως είναι λογικό, όλα τα βλέμματα στρέφονται σ αυτή την αναμέτρηση. Το OTE Sport 2HD θα καλύψει ζωντανά το παιχνίδι σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα, ενώ από τις 20.30 το ίδιο κανάλι και η εκπομπή «Στο ρυθμό των ντέρμπι» με παρουσιαστές τους Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο θα έχουν όλα τα τελευταία νέα και θα μεταφέρουν όλα όσα έχουν ετοιμάσει οι «μπλαουγκράνα» για να τιμήσουν τη μνήμη του σπουδαίου, Γιόχαν Κρόιφ. Αμέσως μετά τη λήξη θα συνεχίσει η εκπομπή με το post game.

Ντέρμπι και στην Ιταλία
«Αιώνιο» ντέρμπι έχουμε, όμως, και στη Serie A την Κυριακή. Στις 16.00, Λάτσιο και Ρόμα αναμετρώνται για την 31η αγωνιστική και ο ΟΤΕ Sport4HD, θα μεταδώσει ζωντανά την τελευταία, όπως όλα δείχνουν, συμμετοχή του Φρανσέσκο Τότι σε ένα από τα πλέον παραδοσιακά ντέρμπι της Ιταλίας.

Παράλληλα, συνεχίζεται η κούρσα για τον τίτλο σε Αγγλία και Ιταλία. Το Σάββατο, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τότεναμ (19.30,OTE sport1HD) για την 32η αγωνιστική της Premier League και την Κυριακή η Λέστερ φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον(15.30,OTE sport1HD). Στο Καμπιονάτο η Γιουβέντους υποδέχεται την Έμπολι (2/4, 21.45, ΟΤΕ Sport1HD) και η Νάπολι πηγαίνει στην Ουντινέζε (3/4, 13.30, OTE Sport7HD).

Από εκεί και πέρα ξεχωρίζουν το Σάββατο τα ματς: Άστον Βίλα-Τσέλσι (14.45,OTE sport1HD), Μπάγερν Μονάχου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (16.30,OTE sport3HD), Άρσεναλ-Γουότφορντ (17.00, OTE sport1HD), Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπέτις (17.00,OTE sport2HD), Παρί Σεν Ζερμέν – Νις (18:00,Novasports 3) και Ντόρτμουντ-Βέρντερ Βρέμης (19.30,OTE sport3HD).

Από τα ματς της Κυριακής επιλέξαμε τα: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον (18.00 ,OTE sport1HD),Τζένοα-Φροζινόνε (20.30,OTE sport3HD), Σεβίλη-Ρεάλ Σοσιεδάδ (21.30, OTE sport2HD), Ίντερ-Τορίνο (21.45,OTE sport1HD) και Λοριάν – Λιόν (22:00, Novasports 2.

Η Formula1 στο Μπαχρέιν
Χωρίς τον Φερνάντο Αλόνσο, μετά το απαγορευτικό των γιατρών του, θα διεξαχθεί το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν. Ο ΟTETV θα καλύψει όλα τα δοκιμαστικά, τις κατατακτήριες αλλά και τον αγώνα το απόγευμα της Κυριακής (17.50). Ο δεύτερος αγώνας της σεζόν, θα μεταδοθεί live και από την ΕΡΤ.

Η Φώφη Γεννηματά στην ΕΡΤ1
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, είναι προσκεκλημένη στην εκπομπή «Επτά», που θα μεταδοθεί αύριο στις 12.30 το μεσημέρι, από την ΕΡΤ1.

«JoinUs» και αυτό το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ
Το Σάββατο η εκπομπή «JoinUs» υποδέχεται τους ηθοποιούς Ρίκα Διαλυνά και Χρήστο Λούλη, ενώ την Κυριακή θα φιλοξενήσει τις Σμαράγδα Καρύδη, Νάντια Κοντογεώργη, Ντορέτα Παπαδημητρίου και Νάντια Μπουλέ. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.00 στον ΣΚΑΪ.

Αφιέρωμα στην Νατάσσα Μποφίλιου
Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι το τιμώμενο πρόσωπο του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» αύριο το βράδυ στις 21.00.

Πρεμιέρα την Κυριακή για το «Your Face Sounds Familiar»
Επιστρέφει την προσεχή Κυριακή στις 21.15 για τρίτη σεζόν στον ΑΝΤ1 το «Your Face Sounds Familiar», με την Μαρία Μπεκατώρου στο ρόλο της οικοδέσποινας και με ανανεωμένη την κριτική επιτροπή. Οι 10 νέοι διαγωνιζόμενοι αποτελούνται από τους Ματθίλδη Μαγγίρα, Όθωνα Μεταξά, Σταμάτη Γαρδέλη, Josephine Wendel, Αποστολία Ζώη, Βαλάντη, Βαλέρια Κουρούπη, Γιάννη Κρητικό, Δήμο Μπέκε και Ελένη Καρακάση.

Οι ταινίες της Κυριακής
Με αρκετή δόση από Σιλβέστερ Σταλόνε οι ταινίες που έχουν προγραμματίσει τα κανάλια για το βράδυ της Κυριακής. Πιο αναλυτικά: Στις 21.00, ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Rocky IV» με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, ενώ την ίδια ώρα το Mega θα δείξει την καταιγιστική περιπέτεια «Οι αναλώσιμοι» με τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Μπρους Γουίλις, Μίκι Ρουρκ και Τζέισον Στέιθαμ. Το Star, από την άλλη, επέλεξε να παρουσιάσει στις 21.00 την ελληνική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Η θεία μου η χίπισσα» με τη Ρένα Βλαχοπούλου. Tο OTE Cinema1HD στις 21.00 θα δείξει την ερωτική κομεντί “Πως Να Κάνετε Έρωτα Σαν Εγγλέζος” με τους Πιρς Μπρόσναν, Σάλμα Χάγιεκ, και Τζέσικα Άλμπα. Τέλος, ο θρυλικός «Ant-Man», έρχεται σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema 1 στις 22.00.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x