Media

Media: Η κλήρωση της Basket League, oι εξελίξεις στο Mega και οι πρεμιέρες της Δευτέρας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις γύρω από τον χώρο των media. Ξεχωρίζουν η κλήρωση της Basket League και oι εξελίξεις στο Mega. Ενημερωθείτε για τις πρεμιέρες της Δευτέρας.

Οι Παραολυμπιακοί αγώνες του Ρίο και η κλήρωση της A1 Μπάσκετ ξεχωρίζουν από το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Η πρώτη σύνδεση της ΕΡΤ 2, που καλύπτει τη διοργάνωση στη Βραζιλία, θα γίνει στις 15.30 με τα προκριματικά της κολύμβησης.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις υπόλοιπες μεταδόσεις.

Στις 19.30, το Novasports1HD θα συνδεθεί με τη Θεσσαλονίκη και το «Μακεδονία Παλλάς», όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League για τη σεζόν 2016-2017. Ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Εξελίξεις στο Mega
Έντονες είναι πλέον οι διεργασίες γύρω από το τώρα αλλά και το μέλλον του Mega, καθώς φαίνεται να υπάρχουν κινήσεις επιχειρηματιών που διαθέτουν άδεια εθνικής εμβέλειας. Στο μεταξύ, το Δ.Σ. της «Τηλέτυπος» (ιδιοκτήτρια εταιρεία MEGA) απέστειλε επιστολή στην Alpha Bank ζητώντας να αποδεσμεύσει άμεσα τα χρήματα που απαιτούνται για την εξόφληση της μισθοδοσίας των εργαζομένων. Την ίδια ώρα πάνω από 40 δημοσιογράφοι του Mega προχώρησαν ήδη σε επίσχεση εργασίας κάτι που αναμένεται να κάνουν και άλλοι εργαζόμενοι που παραμένουν απλήρωτοι επί 5 μήνες. Εάν δεν υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, από την προσεχή Δευτέρα 12/9 δεν θα μεταδίδεται κανένα δελτίο ειδήσεων ή ενημερωτική εκπομπή.

«Αυτοί που τόλμησαν» στο OTE HISTORY
Τα πορτραίτα επιφανών Ελλήνων, που με το έργο τους τόλμησαν και άφησαν το στίγμα τους στην επιστήμη, την τέχνη και τη ζωή, παρουσιάζει η νέα πρωτότυπη σειρά 9 ωριαίων ντοκιμαντέρ του ΟΤΕ TV, «Αυτοί που Τόλμησαν». Η πρεμιέρα της έχει οριστεί για την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22.00 στο OTE History. Αφηγητής της σειράς είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ακύλλας Καραζήσης.

Κανονικά τα νέα προγράμματα των καναλιών και των μη αδειοδοτημένων
Συνεχίζουν το προγραμματισμό τους τα κανάλια, ακόμα και αυτά που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν την πολυπόθητη άδεια. Έτσι, την ερχόμενη Δευτέρα θα δούμε πολλές πρεμιέρες από τα νέα προγράμματα, κυρίως στην πρωινή ζώνη. Την αρχή κάνει το Epsilon, στις 07.00 το πρωί με την πρώτη εμφάνιση της Κατερίνας Καινούριου στη νέα της τηλεοπτική στέγη με την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω». Την ίδια μέρα στις 15.45, έχει οριστεί και η επιστροφή της Τατιάνας Στεφανίδου στην απογευματινή ζώνη με την εκπομπή «Tatiana Live».

Παράλληλα, επιστρέφουν και το «Happy Day στον Alpha» (08.00) με την Σταματίνα Τσιμτσιλή σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας αλλά και ο Γιώργος Παπαδάκης με το «Καλημέρα Ελλάδα» (07.00) στον ΑΝΤ1, για 26η συνεχόμενη χρονιά. Μαζί του ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Μπάγια Αντωνοπούλου.

ΠΟΣΠΕΡΤ: Απεργία το Σάββατο
Σε 24ωρη απεργία προχωρά από τις 6:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου ως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής η ΠΟΣΠΕΡΤ, δηλώνοντας αλληλέγγυα στους εργαζόμενους των τηλεοπτικών ΜΜΕ. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει αδυναμία μετάδοσης των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Στην απεργία της ΠΟΣΠΕΡΤ συμμετέχει και η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης.
Επιμέλεια : Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x