Media

Media: Η νέα διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες και οισημερινές μεταδόσεις

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media

Λίγες οι επιλογές από το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα .Τα βλέμματα στρέφονται στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας και στον αγώνα Βέροια-Παναθηναϊκός που ολοκληρώνει την αγωνιστική δράση της 8ης αγωνιστικής της Superleague. Σέντρα στις 19.30 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτική από το Novasports1HD.

Νωρίτερα στις 18.00 στο βόλεϊ, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, στον αγώνα που ολοκληρώνει την 1η αγωνιστική της Volley League «Πάμε Στοίχημα» με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports2HD και ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Νέα διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης με τις τηλεοπτικές άδειες, καθώς νέα διάσκεψη της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας συγκαλείται σήμερα το απόγευμα, προκειμένου οι ανώτατοι δικαστικοί να καταλήξουν σε απόφαση για τη συνταγματικότητα η μη του σχετικού νόμου. Η χθεσινή ωστόσο αναφορά του πρωθυπουργού ότι η κυβέρνηση θα δεχθεί την όποια απόφαση του ΣτΕ εκτιμάται ότι θα συμβάλλει στη μείωση των εντάσεων, προκειμένου οι δικαστές να κληθούν να αποφανθούν- κατά το δυνατόν- σε συνθήκες ηρεμίας και όχι πιέσεων.

Τέλος από την ΕΡΤ ο γενικός διευθυντή Ενημέρωσης
Με μια λιτή ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ενημέρωσε ότι απάλλαξε από τα καθήκοντά του τον μέχρι σήμερα τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης, Σταύρο Καπάκο. «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. αποφάσισε να απαλλάξει από τα καθήκοντά του τον μέχρι σήμερα Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης κ. Σταύρο Καπάκο. Το Δ.Σ. τον ευχαριστεί για τις μέχρι σήμερα προσφερθείσες υπηρεσίες του» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΡΤ.

Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Η αποψινή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» (23.45) με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, εντοπίζει το «κλειδί» της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου και αποκαλύπτει άλλη μια δικαστική έρευνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τα φαινόμενα ακραίας διαφθοράς στην ΕΠΟ.

Ντοκιμαντέρ: «Αυτοί που τόλμησαν» στον ΟΤΕ TV
Με ακόμα ένα επεισόδιο συνεχίζεται απόψε στις 22.00 το ντοκιμαντέρ του ΟΤΕ TV «Αυτοί που τόλμησαν». Αυτή τη φορά ο φακός εστιάζει σε τρία φωτεινά παραδείγματα Ελλήνων που ξεχώρισαν και ξεχωρίζουν στην επιστήμη των Μαθηματικών. Πρόκειται για τους Κων/νο Καραθεοδωρή, Χρίστο Παπακυργιακόπουλο και Κων/νο Δασκαλάκη.

«Αστέρας Ραχούλας», «Η λέξη που δε λες» & «Βράδυ»
Και άλλες πρεμιέρες στον Alpha. Από σήμερα και κάθε Δευτέρα στις 21.50 θα προβάλλει την κωμική σειρά «Αστέρα Ραχούλας» και από αύριο την ίδια ώρα την κοινωνική «Η λέξη που δε λες», που καταπιάνεται με το θέμα του αυτισμού.
Αμέσως μετά επιστρέφει στη βραδινή ζώνη του καναλιού ο Πέτρος Κωστόπουλος με την εκπομπή «Βράδυ» (23.30).

«Κάποτε στη Νέα Υόρκη» σε Α’ προβολή
Την δραματική ταινία «Κάποτε Στη Νέα Υόρκη» σε Α’ τηλεοπτική προβολή έχει προγραμματίσει γι’ απόψε στις 21.00 το Village Cinema HD. Πρωταγωνιστούν Μαριόν Κοτιγιάρ, Χοακίν Φίνιξ και Τζέρεμι Ρένερ.

Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει στη βραδινή ζώνη του Epsilon
Την Τρίτη κάνει πρεμιέρα στο Epsilon το νέο talent show, «Κάνε μου like» με παρουσιάστρια την Αννίτα Πάνια και θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 23.00. Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν οι Θάνος Καλλίρης, Σοφία Μουτίδου και Νίκος Μουρατίδης.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x