Media

Media: Κλειδώνει η τετράδα του Europa, συνεχίζεται η Euroleague

Από χθες το βράδυ ξέρουμε τις τέσσερις ομάδες των ημιτελικών του Champions League, σήμερα θα μάθουμε και την τετράδα του Europa League.

Από χθες το βράδυ ξέρουμε τις τέσσερις ομάδες των ημιτελικών του Champions League, σήμερα θα μάθουμε και την τετράδα του Europa League. Στις 22:05 ο OTE Sport 2 HD και ο απεσταλμένος του καναλιού, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, θα μεταφέρουν σε ζωντανή μετάδοση όλα όσα θα συμβούν στο «Ανφιλντ» μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ντόρντμουντ στη ρεβάνς που αναμφίβολα συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η νυν ομάδα του Γιούνκερ Κλοπ απέναντι στην πρώην θέλει να υπερασπιστεί το 1-1 που πήρε στην Γερμανία και να βρεθεί αυτή στην αυριανή κλήρωση. Την ίδια ώρα και οι άλλες τρεις αναμετρήσεις με κάλυψη από τα κανάλια του ΟΤΕTV. O OTE Sport 3 HD θα μεταδώσει το Σεβίλλη - Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-1), ο OTE Sport 7 HD το Σπάρτα Πράγας – Βιγιαρεάλ (1-2) και τέλος, ο OTE Sport 8 HD το Σαχτάρ – Μπράγκα (2-1).

Παράλληλα, συνεχίζονται τα προημιτελικά της Euorleague με τους δεύτερους αγώνες της σειράς. Στις 20:00 το Novasports 3 θα βρεθεί στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ερυθρός Αστέρας και στις 20:45 το Novasports 2 στο Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Προς απεργία διαρκείας τα ΜΜΕ

Την έναρξη απεργιακών κινητοποιήσεων διαρκείας την ερχόμενη εβδομάδα για το Ασφαλιστικό, αποφάσισε σήμερα ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών.

Ραδιομαραθώνιος της ΕΡΤ για τη UNICEF με τη συμμετοχή του ΣΠΟΡ FM 94,6 Η Ελληνική Ραδιοφωνία, σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, διοργανώνει Μεγάλο Ραδιομαραθώνιο Αγάπης για τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, την Τρίτη 19 Απριλίου 2016. Ο Ραδιομαραθώνιος, θα φιλοξενηθεί από τις συχνότητες της ΕΡΑ, ενώ θα συμμετάσχουν και δεκάδες ραδιοφωνικοί σταθμοί απ’ όλη τη χώρα μεταξύ των οποίων φυσικά και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 που πάντα δίνει το παρών.

«60’ Ελλάδα» στην άλλη… Μύκονο
Στην... άλλη Μύκονο, αυτήν λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου θα περιηγηθεί η εκπομπή «60’ Ελλάδα» με τον Νίκο Μάνεση στις 23.50 στον Alpha.

«Need for Speed» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Στις 22.00 το Star θα προβάλλει σε Α’ μετάδοση την περιπέτεια «Need for Speed». Η ταινία είναι βασισμένη στην πιο επιτυχημένη σειρά αγωνιστικών βιντεοπαιχνιδιών, όλων των εποχών, με πωλήσεις πλέον των 140 εκατομμυρίων αντιτύπων.

Απόψε η απονομή των βραβείων «Madame Figaro»
H 11η τελετή βράβευσης για τις Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2015 που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21.00 από το Εpsilon TV. Παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς.

«Ένα στα Γρήγορα» με τον Φάνη Λαμπρόπουλο
O Φάνης Λαμπρόπουλος με την εκπομπή «Ένα στα γρήγορα» επιστρέφει απόψε στον ΑΝΤ1 και κάθε Πέμπτη, αμέσως μετά το «The 2night show» και συνεχίζει να προ(σ)καλεί αγαπημένους celebrities να κάτσουν απέναντι του για «Ένα στα γρήγορα», με στόχο να τους φέρει σε… πολύ δύσκολη θέση.

«Στη γειτονιά μας»: Βόλτα στον Πειραιά
Στα σοκάκια του Πειραιά θα περιηγηθούν αυτό το Σάββατο (13.10, Alpha) ο Δημήτρης Μάρκος και η Φωτεινή Πετρογιάννη μέσω της εκπομπής «Στη γειτονιά μας» όπου μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης, ανοίγει για πρώτη φορά το προπονητήριο του Ρέντη.

«Toy Story 3» στον Alpha
Αύριο στις 21:50, ο Alpha θα προβάλλει την μεταγλωττισμένη κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «Toy Story 3», που κέρδισε δύο βραβεία Όσκαρ, αυτό της καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων και τραγουδιού.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x