Media

Media: Λιτό το σημερινό αθλητικό πρόγραμμα

Οι αγώνες ΠΑΣ-Πανιώνιος και Ολυμπιακός-Κηφισιά για την Super και την Basket League αντίστοιχα ξεχωρίζουν στο τηλεοπτικό μενού της ημέρας.

Τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα την διατηρήσουν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League, που οδηγεί στην άνοδο, θέλει η Κέρκυρα κόντρα στην Ζάκυνθο σήμερα στις 15.00 το μεσημέρι. Τηλεοπτική κάλυψη από τον
OTE Sport 3 HD. Το ίδιο κανάλι θα προβάλει ζωντανά στις 18.00 και την αναμέτρηση Λαμία-Αγροτικός Αστέρας, που ολοκληρώνει την 24η αγωνιστική.

Αυλαία και στην 27η αγωνιστική της Superleague με τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται στους «Ζωσιμάδες» τον Πανιώνιο (19.30, Novasports 1).

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει, όπως συνηθίζεται πλέον τις Δευτέρες, και μπάσκετ. Στις 18.30 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Σ.Ε.Φ. την Κηφισιά στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Basket League. Ο ΣΠΟΡFM 94,6 θα βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα και θα σας ενημερώνει για την εξέλιξή τους.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

«Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Η αποψινή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" (00.15) με τον Κυριάκο Θωμαϊδη ρίχνει φως στην πιο σκοτεινή πλευρά του ελληνικού ποδοσφαίρου: Ο πατέρας του διαιτητή που έγινε διεθνής, οι τρεις πρόεδροι που έστηναν ματς και το παράνομο στοίχημα που έλυνε όλα τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας. Οι νέοι διάλογοι που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ.

«Ο Αμερικάνος» απόψε στο Star
Την ταινία «Ο Αμερικάνος» βασισμένη στο μυθιστόρημα "A Very Private Gentleman" του βρετανού συγγραφέα Μάρτιν Μπουθ θα προβάλλει στις 21.00 το Star. Πρωταγωνιστούν Τζορτζ Κλούνεϊ, Θέκλα Ρόιτεν κ.α.

«Chef στον αέρα» με νέες συνταγές στον ΣΚΑΪ
Επιστρέφει σήμερα στους τηλεοπτικούς δέκτες η Ελένη Ψυχούλη με την εκπομπή «Chef στον αέρα». Μαζί της οι σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και Ανδρέας Λαγός. Καθημερινά στις 16.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Νέο ντοκιμαντέρ από τον ΟΤΕ ΤV
Πρεμιέρα απόψε στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ “Wild24” , που θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 19.00 στο Nat Geo Wild HD του ΟΤΕ ΤV με σκοπό να ταξιδεύει τους τηλεθεατές σε διαφορετικά μέρη σε όλο τον κόσμο από τις σαβάνες της Αφρικής ως την παγωμένη ακτή της Ανταρκτικής αποκαλύπτοντας τις συμπεριφορές των ζώων.

Η Φώφη Γεννηματά «στον ενικό»
Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, είναι η καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» (23.20, Star) σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

«Οι ιππότες της Αιγαίας Θάλασσας» στην ΕΡΤ2
«Οι ιππότες της Αιγαίας Θάλασσας» είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ που θα μεταδοθεί στις 18.20 από την ΕΡΤ2 στο πλαίσιο της εκπομπής «Τεκμήρια ελληνισμού».

Με αφορμή την ύπαρξη ενός παραμελημένου ηρώου πεσόντων αεροπόρων στη Θάσο, η σκηνοθέτις Δέσποινα Πανταζή, έκανε μία διαδρομή στο παρελθόν για να μας αποκαλύψει την ύπαρξη στο νησί ενός από τα σπουδαιότερα πολεμικά αεροδρόμια του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου .

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x