Media

Media: Με Premier League και μπάσκετ το πρόγραμμα σήμερα

Συνέχεια στο αγγλικό πρωτάθλημα με την διεξαγωγή της 20ης αγωνιστικής, όπου δεσπόζει την Τετάρτη το ντέρμπι Τότεναμ-Τσέλσι.

Και η Premier League το χαβά της! Συνέχεια στο αγγλικό πρωτάθλημα με την διεξαγωγή της 20ης αγωνιστικής, όπου δεσπόζει την Τετάρτη το ντέρμπι Τότεναμ-Τσέλσι. Από το σημερινό πρόγραμμα θα καλυφθούν 3 παιχνίδια. Ήδη από τις 14.30, η Λέστερ κοντράρεται εκτός έδρας με την Μίντλεσμπρο (Cosmote Sport1 HD), ενώ από τους αγώνες των 17.00 θα μεταδοθεί η εκτός έδρας δοκιμασία της Λίβερπουλ κόντρα στην Σάντερλαντ (Cosmote Sport1 HD). Τέλος, στις 19:15 η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ(Cosmote Sport1 HD).

Το μπασκετικό ντέρμπι της Τουρκίας
Η μέρα έχει και μπασκετική δραστηριότητα τόσο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όσο και στο ΝΒΑ με τα κανάλια της Cosmote Sport να μεταδίδουν αρκετά παιχνίδια. Ξεχωρίζει στις 18.00 το μεγαλύτερο ντέρμπι της Τουρκίας στο μπάσκετ, μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και της Αναντολού Εφές. Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Εκτός «αέρα» η Ελένη Μενεγάκη
Την επόμενη Δευτέρα στις 9 Ιανουαρίου επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες η «Ελένη» με την πρώτη ζωντανή εκπομπή για το 2017, όπως είχε ανακοινώσει η παρουσιάστρια, χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε εξωτικό προορισμό για διακοπές με την οικογένειά της.

Η ταινία της ημέρας
Την απολαυστική κωμωδία «Μην σπρώχνεις έρχομαι» με τους Ζακ Γαλυφιανάκις, Τζέιμι Φοξ και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα προβάλλει απόψε στις 23.30 το Star.

H τηλεθέαση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Ρεβεγιόν παρέα με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά» έκαναν οι τηλεθεατές. Σύμφωνα με τους πίνακες τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, η εορταστική εκπομπή κατέγραψε μέσο όρο 34,8%, φτάνοντας ακόμα και στο 40,6%, ενώ δεύτερο πρόγραμμα ήταν το “Lucky Room” στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα που σημείωσε μέσο όρο 12,4%. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, η διαφορά και πάλι ήταν μεγάλη, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να φτάνει στο 29,8% μέσο όρο, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας στο 11,8%.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x