Media

Media: Με διπλή κάλυψη το Ρεάλ-Σίτι, ο Παλομπαρίνι στον τελικό

Η ρεβάνς της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι για τους «4» του Champions League δεσπόζει στη σημερινή αθλητική δραστηριότητα. Ο Αντρέα Παλομπαρίνι θα μεταδώσει τον τελικό Κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Με διπλή τηλεοπτική κάλυψη η ρεβάνς του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι. Το ρευστό 0-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για προβλέψεις. Στις 21.45, η ΕΡΤ1 σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη και ο OTE Sport 1 HD σε περιγραφή Πάνου Βόγλη θα βρεθούν στο «Μπερναμπέου» και θα καλύψουν ζωντανά αυτό το σπουδαίο παιχνίδι.

Πρώτο τζάμπολ στα ημιτελικά της Basket League σήμερα με τη μονομαχία Ολυμπιακού και ΑΕΚ να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Στις 18.00, ο ΣΠΟΡFM 94,6 θα μεταδώσει τον αγώνα ζωντανά από το Σ.Ε.Φ. σε περιγραφή Νίκου Ζέρβα και Χρήστου Ρομπόλη. Τηλεοπτικά θα καλυφθεί από τον OTE Sport 4 HD. Δύο ώρες μετά, και συγκεκριμένα στις 20.00 θα αρχίσει και ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη. Εννοείται ότι ο ΣΠΟΡFM 94,6 θα βρεθεί και στο Ο.Α.Κ.Α. και θα καλύψει την αναμέτρηση σε περιγραφή Δημήτρη Κοντού. Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Με Άκη Ζήκο η ΕΡΤ, με Βασίλη Βούζα ο OTETV
Και τα δύο κανάλια που θα μεταδώσουν τον αποψινό ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχουν εκπομπές pre και post game. Στις 20:30, θα ξεκινήσει στον OTE Sport 1 HD η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο,Μιχάλη Τσόχο και καλεσμένο τον Βασίλη Βούζα. Μισή ώρα μετά, στις 21:00 θα αρχίσει και η εκπομπή «Champions ΕΡΤ- pre game» με τους Ιωσήφ Νικολάου, Περικλή Μακρή και καλεσμένο τον Άκη Ζήκο.

Με Παλομπαρίνι στην περιγραφή του τελικού ο ΟΤΕTV
Πριν από μεγάλους αγώνες είχαμε συνηθίσει να μιλάμε για τους διαιτητές που ορίζονται σε αυτούς. Πλέον, μεγάλη κουβέντα γίνεται και για τους δημοσιογράφους που περιγράφουν τα ματς. Το Σάββατο, στην περιγραφή του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, που θα αρχίσει στις 21.00, ο ΟΤΕTV ,ο οποίος έχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα της κάλυψής του, επέλεξε τον Αντρέα Παλομπαρίνι, ενώ από τις 19.00 θα υπάρχει εκπομπή pre game με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων. Εννοείται ότι αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης θα ακολουθήσει το post game με σχόλια και ρεπορτάζ.

35 εκατ. τιμή εκκίνησης για τις άδειες ζητεί το κανάλι Epsilon
Περίπου11,5 φορές πιο πάνω από την τιμή που έχει ήδη οριστεί-3 εκατ. ευρώ- για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες ζητεί το κανάλι Epsilon με επιστολή προς τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά. Στην επιστολή αναφέρεται ότι για λόγους δημοσίου συμφέροντος προκειμένου να επιτευχθεί το μεγαλύτερο δυνατό τίμημα πρέπει να ορισθούν τιμή εκκίνησης τα 35 εκατομμύρια ευρώ για κάθε μια από τις δημοπρατούμενες άδειες και το ποσό να καταβληθεί σε δόσεις και όχι, όπως προβλέπεται, εφάπαξ, ενώ δεν θα πρέπει να προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός για το χρονικό διάστημα που θα ισχύουν οι άδειες.

Προδικαστική προσφυγή από το Mega για τις άδειες
Αντίθετα, το Mega- όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών»- στην προδικαστική προσφυγή που κατέθεσε κατά της απόφασης για την αδειοδότηση των καναλιών ισχυρίζεται ότι αδυνατεί να καταβάλει το ποσό των 3 εκατ. ευρώ. «Ο καθορισμός της τιμής εκκίνησης για καθεμία από τις τέσσερις άδειες στο ύψος των τριών εκατομμυρίων ευρώ καθιστά αδύνατη ή υπερβολικά δυσχερή την υποβολή προσφοράς εκ μέρους της Εταιρίας μας στην παραπάνω διαγωνιστική διαδικασία. Η Εταιρία μας δεν είναι σε θέση να υποβάλει οικονομική προσφορά τουλάχιστον 3.000.000 ευρώ», αναφέρει μεταξύ άλλων στην προσφυγή της η Τηλέτυπος Α.Ε.

Τρεις γυναίκες και ο Μαρτάκης στο «Βραδυ»
Η Μαρία Κωνσταντάκη, η Κατερίνα Καινούργιου ο Κώστας Μαρτάκης και η διεθνούς φήμης DJ,Ξένια Γκάλη, επισκέπτονται στο αποψινό «Βράδυ» τον Πέτρο Κωστόπουλο στις 23.10 στον Alpha.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x