Media

Media: Με μπασκετ και αυτή η εβδομάδα

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media.

Χωρίς μεσοβδόμαδους ποδοσφαιρικούς αγώνες, αλλά με πολύ μπάσκετ, αφού συνεχίζεται τόσο η Euroleague με δύο παιχνίδια, μάλιστα, για την κάθε ομάδα, όσο και το Basketball Champions League, το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Την δράση για τα ελληνικές ομάδες ανοίγει σήμερα στις 19:30 ο Άρης που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη τσέχικη Νίμπουρκ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής Basketball Champions League. Ο αγώνας αυτός θα καλυφθεί τηλεοπτικά από ΕΡΤ3 και το Novasports 3. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που συμμετέχουν στην ίδια διοργάνωση, παίζουν αύριο και οι δύο εκτός έδρας, με τους κιτρινόμαυρους να αντιμετωπίζουν την Λούντβιγκσμπουργκ (21:30,Novasports 3) και τους ασπρόμαυρους την Νεπτούνας (19:00,Novasports 3).

Στη Euroleague, απόψε έχει τέσσερα ματς. Στις 19:00, θα δοθεί το τζάμπολ στο Αναντολού Εφές - Ούνικς Καζάν (Novasports 2), στις 21:00 στο Μπάμπεργκ - Ερυθρός Αστέρας (Novasports 2), στις 21:05 στο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε (Novasports 4) και τέλος στις 21:45 στο Αρμάνι Μιλάνο - Μπασκόνια (Novasports 1).

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Ανδρέας Φράγκος στη Nova
Ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού, Ανδρέας Φράγκος, θα είναι ο καλεσμένος της εκπομπής «Στο Φιλέ» (σήμερα στα 19.00, Novasports1HD) με τον Παντελή Λώλη.

Τα δεδομένα της εκλογής Τραμπ στις «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ
Απόψε στις 24.00, ο ΣΚΑΪ και η εκπομπή «Ιστορίες» ταξιδεύουν σε Ουάσινγκτον, Βοστώνη, Βρυξέλλες και Λονδίνο και εξετάζουν τα νέα δεδομένα μετά την εκλογή Τραμπ στο Λευκό Οίκο. Ο Αλέξης Παπαχελάς, συνομιλεί με δυο insiders του αμερικανικού κατεστημένου, ο Παύλος Τσίμας ταξιδεύει σε Βρυξέλλες και Λονδίνο και συζητά με δημοσιογράφο της Liberation, των Financial Times και της Wall Street Journal και η Σια Κοσιώνη ταξιδεύει στην Ουάσιγκτον.

Δύσκολα παιχνίδια για τους «αιώνιους»
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, πριν την πρώτη τους ευρωπαϊκή μονομαχία για τη φετινή χρονιά την Παρασκευή στο Ο.Α.Κ.Α., πρέπει αύριο, Τετάρτη, να αντιμετωπίσουν οι μεν «ερυθρόλευκοι» την Μπαρτσελόνα στο Σ.Ε.Φ. (20:00,
Novasports 2),οι δε «πράσινοι» τη Ρεάλ στην Ισπανία (22:00, ΕΡΤ1) για την 7 η αγωνιστική.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της Τετάρτης θα μεταδοθούν από τα κανάλια της Nova. Αναλυτικά: Νταρουσάφακα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19:15,Novasports 1) και Ζάλγκιρις – Γαλατάσαραϊ (20:00,Novasports 5).

Από το Cosmote Sport 7 HD το ΠΑΟΚ- Σκρα Μπελχάτοβ
Δράση υπάρχει και στο βόλεϊ. Στις 19:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο PAOK Sports Arena, την πολωνική Σκρα Μπελχάτοβ στα πλαίσια του 3ου προκριματικού γύρου CEV Champions League και το Cosmote Sport 7 HD θα καλύψει ζωντανά την αναμέτρηση.

Πρεμιέρα για «Ράδιο Αρβύλα» και «Shoppping Star»
Η αγαπημένη σατιρική εκπομπή «Ραδιο αρβύλα» ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1, η πρώτη εκπομπή της σεζόν για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του θα προβληθεί την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 23.15. Την ίδια ημέρα θα κάνει πρεμιέρα στο Star και το «Shoppping Star» με την Βίκυ Καγιά. Το νέο τηλεπαιχνίδι μόδας του καναλιού θα είναι καθημερινό και θα αρχίζει στις 15.00.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x