Media

Media: Μόνο μπάσκετ σήμερα

Ο δεύτερος ημιτελικός του Eurocup ξεχωρίζει από σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ο δεύτερος ημιτελικός του Eurocup ξεχωρίζει από σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Στις 20.00, Γαλατάσαραϊ και Γκραν Κανάρια κοντράρονται το «Αμπντί Ιπεκτσί» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για να βρεθούν στον τελικό. Τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης από το Eurosport 2.

Στα ιδιαίτερα της ημέρας, ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στο Λαύριο και την ΑΕΚ (18.00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου για την υποστήριξη των 740 προσφύγων που φιλοξενούνται στην Λαυρεωτική. Αν και το σημαντικότερο σε αυτού του είδους τους αγώνες είναι η προσέλευση του κόσμου για όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα, θα υπάρξει ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡFM 94,6, ενώ θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας.

Επιβεβαιώνει ο Μάρης για Mega
Ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει την επιθυμία του να συμμετάσχει στo σχήμα του Θεοχάρη Φιλλιπόπουλου για την επιβίωση του τηλεοπτικού σταθμού Mega εξέδωσε ο Δημήτρης Μάρης, πρόεδρος της 24MEDIA. «Θα φανούμε αρωγοί στην πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου σχεδίου ανασυγκρότησης της Τηλέτυπος Α.Ε.», αναφέρει σχετικά.

«World Party» στην Μαδαγασκάρη
Στην Αφρική και την τροπική Μαδαγασκάρη θα περιηγηθούν στο αποψινό επεισόδιο (22.00, Alpha) ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στον ΣΚΑΪ
Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, είναι καλεσμένος της Εύας Αντωνοπούλου και της εκπομπής «42 Λεπτά». Απόψε 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στον ΣΚΑΪ.

Ο Αναστόπουλος στον Κωστόπουλο, η Μαστροκώστα στον Αρναούτογλου
Τον Νίκο Αναστόπουλο έχει απόψε καλεσμένο στο «Βράδυ» ο Πέτρος Κωστόπουλος(ALPHA, 23.10).Επίσης στην εκπομπή θα βρεθούν καλεσμένοι η Κατερίνα Στικούδη, ο Γιώργος Θεοφάνους λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του X-Factor αλλά και ο ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης. Η Γωγώ Μαστροκώστα ,η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Δήμος Αναστασιάδης θα βρεθούν στο πλατό του «Τhe 2night Show» και του Γρηγόρη Αρναούτογλου (ANT1, 23.15).

Ντοκιμαντέρ για το Σαρλί Εμπντό»
Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η ΕΡΤ1 θα προβάλλει το ντοκιμαντέρ «Σαρλί Εμπντό: Οι τρεις μέρες που συγκλόνισαν το Παρίσι» το οποίο αφορά το ιστορικό της επίθεσης στο σατιρικό περιοδικό Σαρλί Εμπντό από ισλαμιστές μαχητές, τον Ιανουάριο του 2015 και τα γεγονότα που ακολούθησαν με τις επιθέσεις σε αστυνομικούς και στο εβραϊκό παντοπωλείο, στο Παρίσι.

Οι ταινίες της ημέρας
Το θρίλερ «Η αρπαγή» με πρωταγωνιστές τους Λίαμ Νίσον, Μάγκι Γκρέις και Φάμκε Γιάνσεν θα δείξει απόψε στις 22.00 το Star, ενώ το Mega την ίδια ώρα έχει προγραμματίσει να προβάλλει την περιπέτεια φαντασίας «Εξολοθρευτής 3:
Η εξέγερση των μηχανών» με τον 'Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ.

Νέα ελληνική σειρά στον ΑΝΤ1
Στις 7 Απριλίου στις 22.15, θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η νέα κωμική σειρά του καναλιού «Daddy Cool» με πρωταγωνιστή τον Θανάση Τσαλταμπάση και τους Λευτέρη Ελευθερίου, Βασιλική Τρουφάκου, Ιωάννα Πηλιχού κ.α.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x