Media

Media:Ο 4ος τελικός του βόλεϊ, τα ημιτελικά του Europa και οι τελευταίες εξελίξεις στο Mega

Διαβάστε τις ειδήσεις γύρω από τον χώρο των media.

Στις 19.00, το Novasports 1 θα βρεθεί στο PAOK Sports Arena, όπου ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου αναμετρώνται στο πλαίσιο του 4ου τελικού της Volley League των ανδρών. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», που προηγείται στη σειρά με 2-1 στις νίκες, με νίκη θα σηκώσει την κούπα μπροστά σε περίπου οκτώ χιλιάδες φίλους του και ταυτόχρονα θα γίνει η μοναδική ομάδα που από την 4η θέση στην κανονική περίοδο κατακτά τον τίτλο. Ο ΣΠΟΡFM94,6 θα καλύψει ραδιοφωνικά την αναμέτρηση σε περιγραφή Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου.

Σήμερα διεξάγονται και οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών του Europa League και θα μεταδοθούν ζωντανά από τον OTETV. Στις 22.05, η Σαχτάρ υποδέχεται την κάτοχο του τροπαίου, Σεβίλλη και η Βιγιαρεάλ την Λίβερπουλ με κάλυψη από τον OTE Sport 1 HD και OTE Sport 2 HD αντίστοιχα.

Δείτε εδώ http://www.sport-fm.gr/tv/ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ανέστειλε την 4ωρη στάση εργασίας στο Mega η ΕΣΗΕΑ

Αν και με καθυστέρηση μίας ημέρας, οι μεγαλομέτοχοι του Mega κατέβαλαν τελικά το δώρο Πάσχα και έτσι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανέστειλε την κηρυχθείσα 4ωρη στάση εργασίας των δημοσιογράφων, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και στην ιστοσελίδα «megatv.com». Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ της Τετάρτης το μεγάλο κανάλι έμεινε χωρίς κεντρικό δελτίο ειδήσεων λόγω, επίσης, 4ωρης στάσης εργασίας.

Επιστρέφει στον OTE TV η σειρά «ESPN 30 for 30»

Τη Μ. Παρασκευή στις 22.00 και κάθε Παρασκευή βράδυ o OTE Sport 6HD θα προβάλλει δέκα νέα επεισόδια της βραβευμένης με Emmy σειράς ντοκιμαντέρ «ESPN 30 for 30», που παρουσιάζει τις σημαντικότερες στιγμές αλλά και εμβληματικές προσωπικότητες του παγκόσμιου αθλητισμού. Το πρώτο ντοκιμαντέρ “Into the Wind” αναφέρεται στη ζωή του Τέρι Φοξ, του νεαρού Καναδού αθλητή που αφιέρωσε τη ζωή του, τρέχοντας με τεχνητό πόδι, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το πρόβλημα του καρκίνου.

Για την Δευτέρα του Πάσχα μετατίθεται το «Bravo Ρούλα»

Τον Χρήστο Χολίδη, τον Αργύρη Αγγέλου, την Demy και τον Άρη Μακρή από τους Boys and Noise θα υποδεχτεί η Ρούλα Κορομηλά στο πλατό της εκπομπής της «Bravo Ρούλα», που λόγω εορτών δεν θα μεταδοθεί το Μ. Σάββατο αλλά τη Δευτέρα του Πάσχα στις 20.45.

«Νώε για μια εβδομάδα» και «Πάπισσα Ιωάννα» στο Star

Μία κωμωδία και ένα δράμα στο πνεύμα των ημερών επέλεξε για το βράδυ της Μ.Πέμπτης το Star. Στις 21.00 θα δείξει την αμερικανική ταινία «Νώε για μια εβδομάδα» με τους Στιβ Καρέλ, Τζον Γκούντμαν, Μόργκαν Φρίμαν, Λόρεν Γκράχαμ και Τζίμι Μπένετ. Αμέσως μετά, περίπου στις 23.15 θα ακολουθήσει η προβολή του ιστορικού φιλμ εποχής «Πάπισσα Ιωάννα».

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x