Media

Media: Ο Πασκουάλ στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και οι ανακατατάξεις στα αθλητικά MME

Λίγες αλλά ποικίλες οι επιλογές στο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Σήμερα στις 14.00 το μεσημέρι, ο αρχιτέκτονας του πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, έρχεται στο στούντιο του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφώνου. Συντονιστείτε στους 94,6 και ακούστε τη συνέντευξη του Καταλανού τεχνικού στους Δημήτρη Κοντό και Βάιο Τσούτσικα.

Λίγες αλλά ποικίλες οι επιλογές στο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας. Ξεχωρίζει το διεθνές μίτινγκ στίβου στο Όσλο της Νορβηγίας, το οποίο θα αρχίσει στις 21.00 και θα καλυφθεί από την ΕΡΤ 2.

Υπάρχει και ποδοσφαιρική επιλογή από τα play offs ανόδου της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας. Στις 22.00, Κάντιθ και Τενερίφη αναμετρώνται στο πρώτο μεταξύ τους ματς διεκδικώντας το ένα από τα δύο εισιτήρια της LaLiga, με το Cosmpte Sport 2 HD να το μεταδίδει ζωντανά.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ανακατατάξεις στα αθλητικά media

Αλλαγή σκηνικού στον χώρο των αθλητικών media τις τελευταίες ημέρες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Περικλής Γκιόλας ετοιμάζει την επανέκδοση της ιστορικής Sportime. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τους Γεράσιμο Μανωλίδη και Γιάννη Χωριανόπουλο, αρχισυντάκτες της Sportday, να έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους για να ακολουθήσουν τον πρώην διευθυντή τους στο νέο εγχείρημα. Τέλος, ο Γιώργος Μαζιάς, νυν αρχισυντάκτης της υπό κατάρρευση Goal, ετοιμάζεται να αναλάβει καθήκοντα διευθυντή στην εφημερίδα του ομίλου Κοντομηνά.

Προς πτώχευση ο Πήγασος

Άκαρπη αποδείχτηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας των εργαζομένων στον Πήγασο με τον εκδότη Φώτη Μπόμπολα καθώς δεν παρείχε καμία δέσμευση για την καταβολή των δεδουλευμένων οδηγώντας έτσι την εταιρία πιο κοντά στην άμεση πτώχευση. Για σήμερα έχει οριστεί η νέα γενική συνέλευση των εργαζομένων για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Απόψε το 3ο live του «The X Factor 2» με guest star τον Μπο

Με τους 12 εναπομείναντες διαγωνιζόμενους συνεχίζεται απόψε στις 21.00 το 3ο live του «The X Factor 2» στον ΣΚΑΪ. Guest star της βραδιάς ο Μπο, που αποχώρησε πρόσφατα από το «Survivor» αλλά και η Δομινικανή τραγουδίστρια Jenn Morell.

«Riviera»: Νέα Σειρά
H Cosmote TV θα προβάλλει αποκλειστικά τη νέα σειρά θρίλερ, «Riviera», με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Στάιλς. Το πρώτο επεισόδιο έχει προγραμματιστεί για αύριο Παρασκευή στις 22.00, στο Cosmote Cinema 4HD, αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Μ. Βρετανία.

Συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Novalifε
Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου σε μία ανατρεπτική και εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη ανοίγει τα χαρτιά της στην Κατερίνα Λάσπα και στην εκπομπή «RealtaLK», την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 22.30 στο Novalifε.

«Στο δρόμο»: Οδοιπορικό στη Σαντορίνη
Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Λέντζας μαζί με την Μόλυ ταξιδεύουν με το πλοίο της γραμμής για την Τήνο και τη Σαντορίνη, αυτή την Κυριακή στις 17.00 στον Alpha.

Ανανέωσε και η Πάνια με το Epsilon
Για ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν η Αννίτα Πάνια θα ανήκει στο δυναμικό του Epsilon, όπως ανακοίνωσε και επίσημα με δελτίο τύπου το κανάλι.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x