Media

Media: Ο πρώτος «τελικός» του Euro και σέντρα της Nova στα φιλικά

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media

Το μεγαλύτερο παιχνίδι μέχρι στιγμής στο Euro 2016 θα διεξαχθεί απόψε στο «Σταντ ντε φρανς» στο Παρίσι ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία για τη φάση των «16». Σέντρα στις 19.00 με ραδιοφωνική κάλυψη από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον απεσταλμένο του σταθμού, Αλέξη Σπυρόπουλο, και τηλεοπτική από ΕΡΤ1. Τρεις ώρες μετά, στις 22.00 η Αγγλία αντιμετωπίζει την Ισλανδία (ΕΡΤ1) στο τελευταίο ματς της φάσης. Ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σήμερα στις 19.00, το Novasports 1 θα μεταδώσει ζωντανά την πρώτη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Χορν. Ραδιοφωνική ενημέρωση από τον απεσταλμένο του σταθμού στην Αυστρία, Γιώργο Νοικοκύρη.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Η τελευταία «Δίκη» της σεζόν στον ΣΚΑΪ
Η αποψινή τελευταία «Δίκη στον ΣΚΑΪ» (00.15) με τον Κυριάκο Θωμαΐδη, εντοπίζει το "κλειδί" της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου και αποκαλύπτει ένα μοναδικό ηχητικό ντοκουμέντο: Ποδοσφαιρικός παράγοντας ομολογεί ότι έφτιαχνε τη λίστα των διαιτητών, κι ακόμη η νέα εισαγγελική έρευνα για οικονομικό σκάνδαλο στην ΕΠΟ.

Το Wimbledon στα κανάλια Novasports
Από σήμερα έως και την Κυριακή 10 Ιουλίου τα καναλια της Nova, θα μεταδώσουν ζωντανά το κορυφαίο τουρνουά τένις Wimbledon στα κορτ της Αγγλίας.Συγκεκριμένα, η αυλαία του φετινού 130ου Wimbledon ανοίγει με το Novasports 1 να προβάλλει όλους τους αγώνες του Court 1, το Novasports 2 όλους τους αγώνες του Centre Court (κεντρικό γήπεδο), ενώ το Novasports 3 θα μεταδίδει αγώνες από επιλεγμένα γήπεδα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «στον ενικό»
Στις 23.25 στο Star ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρεθεί καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην, επίσης, τελευταία εκπομπή για την σεζόν.

Ιστορικό Ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ2
Το ιστορικό ντοκιμαντέρ «Οι ιππότες της Αιγαίας Θάλασσας» θα μεταδοθεί στις 18.15 από την ΕΡΤ2 στο πλαίσιο της εκπομπής «Τεκμήρια Ελληνισμού». Με αφορμή την ύπαρξη ενός παραμελημένου ηρώου πεσόντων αεροπόρων στη Θάσο, η σκηνοθέτις Δέσποινα Πανταζή, αποκαλύπτει μέσα από αυτό το ντοκιμαντέρ την ύπαρξη στη Θάσο ενός από τα σπουδαιότερα πολεμικά αεροδρόμια του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου.

Εβδομάδα των μεγάλων τελικών για το «Άκου τι είπαν!»
Οι Δε Χάνοβιτς, Ντάρι Ντάρι ,Όλα Μπόμπα, Κόκκορες, Ροκάδες και Τα Λουκουμάκια επιστρέφουν στο «Άκου τι είπαν!» στον Alpha. Από σήμερα έως και την Παρασκευή 1η Ιουλίου, στις 20:00, οι έξι καλύτερες ομάδες της χρονιάς, που κατάφεραν να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία, διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 15.000 ευρώ.

«Bahar», η νέα δραματική σειρά στο Star
«Bahar» ο τίτλος της νέας, καθημερινής, δραματικής σειράς που κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Star. Είναι τουρκικής παραγωγής και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x