Media

Media: Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 στη Μασσαλία με τον Αλέξη Σπυρόπουλο

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media

Ο Φερνάντο Σάντος και η Πορτογαλία βρίσκονται ήδη στον μεγάλο τελικό της Κυριακής και σήμερα θα μάθουν την αντίπαλό τους. Η διοργανώτρια Γαλλία αντιμετωπίζει τη Γερμανία σε έναν «πρόωρο» τελικό του Euro. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και ο απεσταλμένος του στη Γαλλία , Αλέξης Σπυρόπουλος, θα καλύψουν ζωντανά από τη Μασσαλία την αναμέτρηση. Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1.

Το τρίτο και τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους δίνει σήμερα στις 19.00 ο Παναθηναϊκός κόντρα στην τουρκική Οσμάνλισπορ. Ο Βασίλης Μοιρώτσος, απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM 94,6 στην Ολλανδία θα ενημερώνει τους ακροατές του σταθμού για την εξέλιξη του παιχνιδιού, ενώ θα υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports1.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Στις 12 Οκτωβρίου στη Nova η πρεμιέρα για τη νέα Euroleague
Νέα εποχή στη Euroleague, που αλλάζει τρόπο διεξαγωγής, και τα αθλητικά κανάλια της Nova θα καλύψουν ζωντανά και φέτος σχεδόν όλους τους αγώνες μέχρι και τον μεγάλο τελικό. Οι 16 καλύτερες και ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης θα δώσουν 240 αγώνες στο πλαίσιο των 30 αγωνιστικών της κανονικής περιόδου, ακολουθεί η φάση των play offs και τέλος το Final Four και όλα αυτά στο πιάτο μας από τη Nova!

Στον Alpha για 2 ακόμα χρόνια ο Σρόιτερ
Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Αντώνη Σρόιτερ, για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε ο Alpha.

«Οικογένεια Μίλερ» στο Star
Την κωμωδία «Οικογένεια Μίλερ» με πρωταγωνιστές τους Τζένιφερ Άνιστον και Τζέισον Σουντέικις θα προβάλλει στις 22.00 το Star.

«Κορυφές»: Νέα εκπομπή του OTE History
Σπουδαίες προσωπικότητες από την ελληνική επιστημονική, επιχειρηματική και καλλιτεχνική κοινότητα θα φιλοξενεί η νέα εκπομπή του OTE History, «Κορυφές», με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη η οποία κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 12 Ιουλίου και κάθε Τρίτη στις 22.00.

«The night of»: Έρχεται στη Nova
Η σειρά «The night of», με πρωταγωνιστή τον Τζον Τορτούρο, κάνει πρεμιέρα στα Novacinema1 & Novacinema1HD αυτή την Κυριακή και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή, ταυτόχρονα με την Αμερική, στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα και σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 22:00.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x