Media

Media: Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 στην Πυλαία

Συνέχεια των πλέι οφ στη Volley League σήμερα με την διεξαγωγή τριών αγώνων για την ημιτελική φάση.

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 στην Πυλαία
Συνέχεια των πλέι οφ στη Volley League σήμερα με την διεξαγωγή τριών αγώνων για την ημιτελική φάση. Στις 20.30 στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ που προηγείται με 2-0 νίκες υποδέχεται τον Ολυμπιακό και χρειάζεται άλλη μία για να προκριθεί στο τελικό. Ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα από τον ΣΠΟΡ 94,6 σε περιγραφή του απεσταλμένου του σταθμού Κων/νου Χατζηδημητρίου και τηλεοπτικά από το Novasports 3.

Πέφτει η αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Football League
Με τρεις αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 27η αγωνιστική της Football League. Στις 15.00 η Λαμία υποδέχεται την Κέρκυρα (ΟΤΕ Sport 3), ενώ μία ώρα αργότερα τα Χανιά θα φιλοξενήσουν τα Τρίκαλα. Τέλος στις 17.30 η Καλλιθέα θα υποδεχτεί τον Παναιγιάλειο (ΟΤΕ Sport 3). Ραδιοφωνική μετάδοση όλων των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

«Η Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Η αποψινή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, εντοπίζει το "κλειδί" της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όσα κρύβονται πίσω από το Grexit: Οι πρωταγωνιστές, οι διαβουλεύσεις και οι εισαγγελικές έρευνες. Η άλλη ματιά στη μεγαλύτερη κρίση που γνώρισε το ποδόσφαιρο και οι νέοι διάλογοι που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ. Απόψε στις 00.15 στον ΣΚΑΪ.

Χωρίς Λιάγκα και Σκορδά το «Πρωινό»
Χωρίς τους κεντρικούς παρουσιαστές η σημερινή εκπομπή του ΑΝ1 «Πρωινό»
καθώς τα ξημερώματα πέθανε ο πατέρας του Γιώργου Λιάγκα βυθίζοντας στο πένθος τον παρουσιαστή. Έτσι, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά απουσίαζαν όπως είναι φυσικό, από το «Πρωινό», με τους υπόλοιπους συνεργάτες τους να αναλαμβάνουν τα ηνία της εκπομπής σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης «στον ενικό»
Ο πρόεδρος της “Εθνικής Ενότητας” Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ο αποψινός καλεσμένος της εκπομπής «στον ενικό», με τον Νίκο Χατζηνικολάου που θα προβληθεί στις 23.15 στο Star.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x