Media

Media: Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 στο Nick Galis Hall

Διαβάστε τις ειδήσεις της Δευτέρας (28/04) από τον χώρο των Media.

Με δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις σε Α1 Μπάσκετ και Football league αρχίζει η εβδομάδα. Στις 19.00, ο Άρης υποδέχεται στο «Nick Galis Hall» τον Ολυμπιακό στην αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ σε ένα ματς που πιθανότατα θα κρίνει και την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, αφού από τους τρεις εναπομείναντες αγώνες των «ερυθρολεύκων» στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, οι «κιτρινόμαυροι» είναι αυτοί που δείχνουν ότι μπορούν να τους στερήσουν τους βαθμούς της νίκης. Το παιχνίδι θα καλυφθεί ζωντανά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτικά από το Novasports 2.

Μία ώρα νωρίτερα, στις 18.00 ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενείται από τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα για την 25η αγωνιστική της Football League και θέλει νίκη για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Τηλεοπτική μετάδοση από τον OTE Sport 3 HD και ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Κύρος Βασάρας στην «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Η αποψινή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" με τον Κυριάκο Θωμαϊδη που θα προβληθεί ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, φιλοξενεί τον Κύρο Βασάρα. Στην πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη ο υπεύθυνος ανάπτυξης της ελληνικής διαιτησίας μιλάει για όλους και για όλα.

«Καιρός για ήρωες» απόψε στην ΕΡΤ2
Δύο γνωστοί και βραβευμένοι σκηνοθέτες ντοκιμαντέρ ο Άγγελος Κοβότσος και η Καλλιόπη Λεγάκη, αφηγούνται στην εκπομπή «Τεκμήρια Ελληνισμού» (18.15, ΕΡΤ2) την ιστορία του δημοσιογράφου, Ηλία Δημητρακόπουλου, ο οποίος μέχρι το τέλος της ζωής του αγωνιζόταν για δικαιοσύνη και ελευθερία.

Ο ΟΤΕ TV στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
Η εκδήλωση απονομής των φετινών Βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, με επίσημη προσκεκλημένη τη Βρετανίδα ηθοποιό, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, και ο ΟΤΕ TV θα δώσει το «παρών». Η τελετή απονομής των βραβείων θα προβληθεί και σε μαγνητοσκόπηση στο ΟΤΕ Cinema 2 την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 20.15.

«Στη σκιά των κατασκόπων»
Την αστυνομική περιπέτεια «Στη σκιά των κατασκόπων» με τον Ματ Ντέιμον στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δείξει απόψε στις 21.00 το Star.

Ταινίες για τα παιδιά από τη Nova
Τον Απρίλιο το Novacinema 4 θα προβάλλει κάθε Παρασκευή στις 21:00 μία παιδική μεταγλωττισμένη blockbuster ταινία. Η αρχή γίνεται την προσεχή Παρασκευή με την πρώτη κινηματογραφική περιπέτεια του αγαπημένου ήρωα του Γάλλου συγγραφέα, Ρενέ Γκοσινί, «Ο μικρός Νικόλας».

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ 2016 στην ΕΡΤ
Η ΕΡΤ2 θα καλύψει με ζωντανές και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ, που θα διεξαχθεί στη Βοστώνη από τις 30 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου 2016.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x