Media

Media: Ο ΣΠΟΡ FM 94, 6 στους αγώνες της Εθνικής με τον Χελάκη

Ο Γιώργος Χελάκης θα περιγράψει για τον ΣΠΟΡ FM 94,6 τον αγώνα της Εθνικής με την Κύπρο. Στο σχόλιο, ο Νίκος Κατσαρός.

Νίκη για να μείνει σε τροχιά πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 θέλει η Ελλάδα που αντιμετωπίζει την Κύπρο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Προκριματικών . Σέντρα στο «Γ.Καραϊσκάκης» στις 21.45 σε περιγραφή Γιώργου Χελάκη και σχόλιο Νίκου Κατσαρου. Στο ρεπορτάζ θα βρίσκονται οι Σωτήρης Ταμπάκος και Γιώργος Τσανάκας.

Τηλεοπτικά θα καλυφθεί και από ελεύθερο κανάλι, τον ΣΚΑΪ, και από συνδρομητικό, τον OTE Sport 1 HD. Ο ΣΚΑΪ, που θα μεταδώσει όλους τους αγώνες της Εθνικής για τα Προκριματικά, θα έχει από τις 21.05 pre game εκπομπή «Στο δρόμο για το Μουντιάλ» με τη Χριστίνα Βραχάλη και τον Γιώργο Τσαντάκη, ενώ θα προβληθεί και αποκλειστική συνέντευξη του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Προσκεκλημένος στο στούντιο θα βρεθεί ο Ακης Μάντζιος. Στη περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Μανώλης Σφακάκης και θα έχει μαζί του στο σχόλιο τον Νίκο Κωστένογλου.

Και ο OTE Sport 1 HD θα έχει, βέβαια, pre game εκπομπή (20.30) με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, ενώ την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Σωτήρης Κωσταβάρας.

Όλα τα παιχνίδια της ημέρας
Τα κανάλια του OTETV θα καλύψουν και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας. Αναλυτικά οι μεταδόσεις της ημέρας, όλες στις 21.45: Βέλγιο-Βοσνία, (OTE sport2HD),Γαλλία-Βουλγαρία (OTE sport3HD), Ολλανδία-Λευκορωσία (OTE sport5HD),Ουγγαρία-Ελβετία (OTE sport7HD), Εσθονία-Γιβραλτάρ (OTE sport8HD) και σε μαγνητοσκόπηση στις 23.45, Πορτογαλία-Ανδόρα (OTE sport3HD).

Επιλογές από τους αγώνες του σαββατοκύριακου
Αγώνες για τα Προκριματικά θα έχουμε και το σαββατοκύριακο. Ξεχωρίζουν το Σάββατο το Αγγλία-Μάλτα (19.00,OTE sport2HD), Γερμανία-Τσεχία ( 21:45,OTE sport1HD),Πολωνία-Δανία (21:45,OTE sport2HD) και Σλοβενία-Σλοβακία( 21:45,OTE sport3HD). Και την Κυριακή ελπίζουμε να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο από τα παιχνίδια: Αλβανία-Ισπανία (21.45, OTE sport1HD),Ισλανδία-Τουρκία (21:45, OTE sport2HD) και Σερβία-Αυστρία (21:45, OTE sport3HD).

Η πρεμιέρα της Basket League
Ανοίγει αύριο η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος της Basket League και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα καλύψει όλες τις αναμετρήσεις της χρονιάς. Η αρχή γίνεται στις 17.00 με την παράλληλη μετάδοση των αγώνων, Λαύριο DHI-Κύμη, Άρης - Τρίκαλα, Κολοσσός - Ρέθυμνο και Δόξα Λευκάδας-ΠΑΟΚ από το Novasports2HD, ενώ στις 18:30 θα ακολουθήσει στο Novasports3HD ο αγώνας Κόροιβος Αμαλιάδας – Ολυμπιακός. Η συνέχεια είναι την Κυριακή στις 17:00 με τον αγώνα Απόλλων Πάτρας - AEK που θα καλυφθεί από το Novasports1HD. Τέλος, στις 19:00, το Novasports2HD θα δείξει τον αγώνα Παναθηναϊκός – Προμηθέας Πατρών.

Το Γκραν Πρι της Ιαπωνίας
Στην πίστα της Σουζούκα συνεχίζεται το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula1 και θα μεταδοθεί από τον OTE Sport 5 HD και από την ΕΡΤ. Έναρξη αγώνα στις 8.00 το πρωί της Κυριακής.

«All About Art»: Πρεμιέρα αύριο τον ΣΚΑΪ
Ένα νέο πολιτιστικό μαγκαζίνο για όλα τα δρώμενα που συμβαίνουν σε Ελλάδα και εξωτερικό κάνει αύριο πρεμιέρα στις 14.30 στον ΣΚΑΙ με παρουσιάστρια την Σοφία Τσίπα και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο την ίδια ώρα.

Επιστρέφει το «Σπίτι μου σπιτάκι μου»
Με ανανεωμένο πάνελ από το αύριο και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09.45 το πρωί, επιστρέφει στον Alpha η εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε ρόλο οικοδέσποινας. Μαζί της ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Η Επιστροφή» στο Novacinema
Η ταινία «Η Επιστροφή», που σάρωσε στα φετινά Όσκαρ με 12 υποψηφιότητες και 3 βραβεία μεταξύ αυτών του Α’ ανδρικού ρόλου για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, θα προβληθεί από το Novacinema1HD την Κυριακή στις 22:00.

Ο Ηλίας Ζούρος στη Nova
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γεωργίας στο μπάσκετ, Ηλίας Ζούρος θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή "Παίζουμε Ελλάδα" με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη που θα προβληθεί αύριο στις 15:30 στο Novasports2HD.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x