Media

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 στη Βιτόρια με τον Παναθηναϊκό

Η πρώτη μάχη του Παναθηναϊκού με τη Λαμποράλ, που θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτικά από τη Nova, αλλά και οι προημιτελικοί του Champions League ξεχωρίζουν σήμερα στο μενού.

Το πρώτο βήμα για να βρεθεί στο Final 4 του Βερολίνου θέλει να κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά της Euroleague. Ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡFM 94,6 και της εφημερίδας «Πράσινη» βρίσκεται ήδη στην Ισπανία και σας ενημερώνει για όλα τα τελευταία νέα της ομάδας, ενώ στις 21.45, όταν και θα δοθεί το τζάμπολ, θα περιγράψει την κρίσιμη αναμέτρηση. Τηλεοπτικά θα καλυφθεί από το Novasports2.

Την ίδια ώρα θα έχουμε και τη σέντρα στα δύο τελευταία ματς των προημιτελικών του Champions League. Ο OTE Sport 2 HD και η ΕΡΤ1 θα καλύψουν ζωντανά από το «Βιθέντε Καλντερόν» την προσπάθεια της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα του πρώτου αγώνα (2-1). Θεωρητικά πιο εύκολα τα πράγματα για την Μπάγερν Μονάχου που ταξιδεύει στην Πορτογαλία για να αναμετρηθεί με την Μπενφίκα(OTE Sport 1 HD), του απόντα λόγω τραυματισμού Μήτρογλου αλλά και του Ζόνας λόγω καρτών, και έχοντας στις αποσκευές της το προβάδισμα του 1-0 του πρώτου αγώνα.

Επιστρέφουμε στα του αμιγώς ελληνικού ενδιαφέροντος και στον τέταρτο ημιτελικό της Volley League Ανδρών. Στις 18.00 στο PAOK Sports Arena, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θέλουν νίκη ο μεν πρώτος για να κάνει το 3-1 και να βρεθεί στα τελικά του πρωταθλήματος , ο μεν δεύτερος για να ισοφαρίσει τη σειρά προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση σε πέμπτο αγώνα που θα γίνει στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη. Ο αγώνας θα καλυφθεί ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡFM 94,6 και τηλεοπτικά από το Novasports1.

Τέλος, στις 17.30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Σ.Ε.Φ. το Ρέθυμνο(ΣΠΟΡFM 94,6 ,OTE Sport 4 HD) σε εξ αναβολής αγώνα της 26ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

«42 λεπτά» με τον Δημήτρη Μάρδα
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, Δημήτρης Μάρδας, είναι ο αποψινός καλεσμένος της εκπομπής «42 λεπτά» με την Εύα Αντωνοπούλου, στις 00.10 στον ΣΚΑΪ.

Ώρα μηδέν για το Mega
Σε στάση εργασίας προχώρησαν χθες οι εργαζόμενοι στο Mega καθώς δεν τους καταβλήθηκε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, όπως τους είχε υποσχεθεί, με αποτέλεσμα να μην βγει στον «αέρα» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και η ΕΣΗΕΑ όπου ζητά την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους και την άμεση ενημέρωση όλων των εργαζομένων επί των προβλημάτων που αφορούν στη λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού.

Στο Βανκούβερ το «World Party»
Επόμενος σταθμός το Βανκούβερ για τους Σάκη Τανιμανίδη, Γιώργο Μαυρίδη και την εκπομπή «World Party» (22:00, Alpha), που συνεχίζουν την περιπέτεια στον Καναδά.

Ρουβάς στον Κωστόπουλο, Λεβέντης στον Αρναούτογλου
Τον Σάκη Ρουβά υποδέχεται στις 23.10 στον Alpha ο Πέτρος Κωστόπουλος. Στο πλατό της εκπομπής «Βράδυ» θα βρεθούν, επίσης, η Εύη Αδάμ και ο Φάνης Λαμπρόπουλος. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «Τhe 2night Show» στον ΑΝΤ1 (23.15) φιλοξενούν τους Σωτήρη Γεωργούντζο, Γιώργο Λεβέντη, καθώς και το πρώτο ζευγάρι ομοφυλοφίλων που προχώρησε σε πολιτική συμβίωση και γάμο στην Κύπρο, τον Μάριο Φρίξου και τον Φάνο Ελευθεριάδη.

Ο Νίκος Αγγελίδης στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ
Ο Νίκος Αγγελίδης αναλαμβάνει την παρουσίαση του απογευματινού δελτίου της ΕΡΤ1 καθημερινά 18.00-19.00. Το δελτίο ειδήσεων περιλαμβάνει πλήρες αθλητικό δελτίο, ενημέρωση για τον καιρό, το δελτίο στη νοηματική και το δελτίο για τους πρόσφυγες.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x