Media

Media: Ο τελικός Κυπέλλου και τα ντέρμπι του τριημέρου

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των Media.

Μέρος δεύτερο για τους τελικούς της Α1 πόλο Ανδρών και Γυναικών σήμερα, με την σειρά να μεταφέρεται στο Κολυμβητήριο του Λαιμού. Η αρχή γίνεται στις 18.00, όταν τα κορίτσια της Βουλιαγμένης υποδέχονται αυτά του Ολυμπιακού και ακολουθεί στις 20.00 η μονομαχία των Ανδρών. Και τα δύο παιχνίδια θα μεταδοθούν από το Novasports 2HD.

Βέβαια, το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει και ποδόσφαιρο από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα.

Εκστρατεία του ΣΠΟΡ FM 94,6 στον Βόλο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!
Συντονιστείτε στους 94,6 από το νωρίς πρωί του Σαββάτου μέχρι και τα ξημερώματα της Κυριακής για να ζήσετε ένα μοναδικό ραδιοφωνικό σόου αφιερωμένο στον μεγάλο τελικό.

Συνεντεύξεις, αναλύσεις, σχόλια και ζωντανό ρεπορτάζ από τη… στρατιά ανταποκριτών και απεσταλμένων του ΣΠΟΡ FM 94,6 στον Βόλο. Λεπτό προς λεπτό στον αέρα του ΣΠΟΡ FM όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το μεγάλο ματς!

Κρατήστε κολλημένη τη βελόνα στους 94,6 και ακούστε live την αναμέτρηση που αρχίζει στις 20:30 σε περιγραφή Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και Γιώργου Τσακίρη. Και μετά το σφύριγμα της λήξης, αρχίζει το ραδιοφωνικό πάρτι: ρεπορτάζ, σχολιασμός από τους ειδικούς και επικοινωνία με τους ακροατές μέχρι την άλλη μέρα το πρωί! Κι όλα αυτά με τη σφραγίδα του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφώνου.

Οι μεταδόσεις της 29ης αγωνιστικής της Football League
Στην Football League σιγά σιγά αρχίζει να ξεκαθαρίζει η υπόθεση άνοδος στη Superleague. Από το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3 δύο αναμετρήσεις. Το Σάββατο στις 17.00 θα μεταδοθεί το Λαμία – ΟΦΗ και την Κυριακή την ίδια ώρα το Άρης – Αχαρναϊκός.

Ο 5ος τελικός της Volley League
Στο βόλεϊ, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τη σειρά των τελικών με τον ΠΑΟΚ σε 2-2 και τώρα είναι στο χέρι του να στεφθεί Πρωταθλητής. Με τα δεδομένα της Παρασκευής το πρώτο σερβίς έχει οριστεί να δοθεί στις 19.00 την Κυριακή, ωστόσο, είναι ορατό το ενδεχόμενο να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του 5ου τελικού, καθώς στις 20.30 έχει προγραμματίσει το ποδοσφαιρικό τμήμα των ερυθρολεύκων τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Superleague. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 17.30 και θα καλυφθεί από το Novasports 3HD και ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους – Τορίνο και Μίλαν – Ρόμα
Στον διεθνή χώρο έχει ενδιαφέροντα παιχνίδια στα εγχώρια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ξεχωρίζουν αναμφίβολα το ντέρμπι της Premier League, Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το απόγευμα της Κυριακής (18:00, Cosmote Sport 1 HD),καθώς και τo το τοπικό ντέρμπι του Τορίνο, Γιουβέντους – Τορίνο ( Σάββατο στις 21:45, Cosmote Sport 3 HD) και Μίλαν – Ρόμα (Κυριακή στις 21:45, Cosmote Sport 2 HD) για την Serie A.

Από εκεί και πέρα από το πρόγραμμα του Σαββάτου επιλέξαμε τα: Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ (16:30, Cosmote Sport 4 HD), Μπάγερν Μονάχου – Ντάρμσταντ (16:30, Cosmote Sport 3 HD), Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαστιά (18:00, Novasports 1HD), Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ (19:30, Cosmote Sport 2 HD), Γρανάδα - Ρεάλ Μαδρίτης (21:45, Cosmote Sport 2 HD) και Μαρίτιμο – Πόρτο (22:30, Novasports 1HD).

Από της Κυριακής τα : Φράιμπουργκ – Σάλκε (18:30, Cosmote Sport 3 HD), Μαρσέιγ – Νις (22:00,Novasports 3HD) και Ρίο Άβε – Μπενφίκα (22:15, Novasports 2HD).

«Οι Κρουντς» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση
Το Σάββατο στις 21.00 το Star θα προβάλλει την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων «Οι Κρουντς» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»
Ντισκομπάλες, φωτορυθμικά, χορός και μουσικές από το ‘60 μέχρι σήμερα. Το στις 22:00 ο Alpha και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» προσκαλεί τους τηλεθεατές σε ένα πάρτι με καλεσμένους τους: Πωλίνα, Τόνυ Σφήνο, Γιάννη Γιοκαρίνη κ.α. που θα ερμηνεύσουν γνωστές επιτυχίες.

«Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Η ταινία δράσης και επιστημονικής φαντασίας «Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή» κάνει πρεμιέρα σε Α’ τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή στις 22:00.

Οι Γαλλικές Προεδρικές εκλογές στο skai.gr
Οι κρίσιμες Γαλλικές Εκλογές που διεξάγονται την Κυριακή 7 Μαΐου θα καλυφθούν σε έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο από το skai.gr. Ζωντανά από την Αθήνα και το Παρίσι σε συνδέσεις με απεσταλμένους και ανταποκριτές. Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο Σταμάτης Μαλέλης η ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ για τις εκλογές θα προβληθεί και από τον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

Η εκπομπή «ΕΡΤ Focus» ζωντανά από το Παρίσι
Τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 στις 22:15 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «ΕΡΤ Focus» με τον Πάνο Χαρίτο θα μεταδοθεί ζωντανά από το Παρίσι, εστιάζοντας στον απόηχο της επόμενης μέρας των Γαλλικών Εκλογών.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x