Media

Media: Ο «τελικός» Ολυμπιακός-Εφες, Champions και Europa League και πόλο!

Euroleague και Champions League θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας το διήμερο.

Την αρχή κάνει απόψε ο Ολυμπιακός που κόντρα στην Αναντολού Εφές θέλει να πάρει το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο για το Final Four της Κωνσταντινούπολης. Τζάμπολ στο κατάμεστο Σ.Ε.Φ στις 21.00 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Νίκου Ζέρβα και Χρήστου Ρομπόλη. Τηλεοπτικά το ματς θα μεταδοθεί από το Novasports 2HD.

Ακολουθεί στις 21.45 ο πρώτος μεγάλος ημιτελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης . Το Cosmote Sport 1 HD θα βρεθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και θα μεταδώσει ζωντανά το μαδριλένικο ντέρμπι .

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Την ίδια ώρα την Τετάρτη η Μονακό υποδέχεται στο Πριγκιπάτο την Γιουβέντους στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League. Η αναμέτρηση αυτή θα έχει διπλή τηλεοπτική κάλυψη τόσο από την ΕΡΤ 1 όσο και από το Cosmote Sport 1 HD.

Μία ημέρα νωρίτερα θα διεξαχθεί και ο ένας εκ των δύο ημιτελικών του Europa League. Λόγω της εθνικής εορτής της Ολλανδίας, η UEFA όρισε για την Τετάρτη στις 19.45 τον πρώτο ημιτελικό Άγιαξ-Λιόν (Cosmote Sport 1 HD).

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη στο πόλο με φόντο τον τίτλο
Δράση έχουμε όμως και στο πόλο, όπου έφθασε η ώρα των μεγάλων τελικών. Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες.
Στις 18.00, το Novasports 2HD θα μεταδώσει ζωντανά από το κολυμβητήριο του Πειραιά τον 1ο τελικό των γυναικών και στις 20.00 το ίδιο κανάλι από το ίδιο κολυμβητήριο τον 1ο τελικό των ανδρών.

Πρεμιέρα για το Traction στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ύστερα από 550 επεισόδια, 225 ώρες προβολής και 18 χρόνια στην τηλεόραση το TractioN διευρύνει τους ορίζοντες του. Έχοντας πλέον «ενηλικιωθεί» και με το δίπλωμα οδήγησης ανά χείρας έρχεται στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Για 1η φορά η αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή αποκτά φωνή στα ερτζιανά. Από την Τετάρτη 3 Μαΐου και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή ο Κώστας Στεφανής, ο Μάνος Στεφανής και η Ινώ Στεφανή θα παρουσιάζουν ειδικές ένθετες εκπομπές με όλα τα νέα από τον χώρο του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας και όχι μόνο. Νέα μοντέλα, χρηστικές συμβουλές, ανταποκρίσεις από αποστολές εντός και εκτός Ελλάδας και φυσικά το θέμα της οδικής ασφάλειας το οποίο θα απασχολήσει εκτενώς το ραδιοφωνικό TractioN, με την δική του μοναδική προσέγγιση.


Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x