Media

Media: Ο τελικός ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ο ημιτελικός του Europa

Ένα βήμα από την κατάκτηση του τίτλου της Volley League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στις 19.00 τον Ολυμπιακό στην Πυλαία.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά προηγείται 2-1 στις νίκες και θέλει ακόμη μία για να στεφθεί για 3η σερί χρονιά πρωταθλητής. Το Novasports 2HD θα μεταδώσει ζωντανά τον 4 ο τελικό.

Μία νίκη χωρίζει και την ΑΕΚ από την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League. Στις 17.00, η Ένωση κοντράρεται στο Ρέθυμνο με την τοπική ομάδα στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα και θέλει μία νίκη ακόμα για να βρεθεί στους «4». Τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1HD.

Δράση υπάρχει και στο ποδόσφαιρο με τον δεύτερο ημιτελικό του Europa League. Στις 22.05, η Θέλτα, στην παρθενική της συμμετοχή σε τετράδα ευρωπαϊκής διοργάνωσης, υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μια αναμέτρηση που θα μεταδώσει το Cosmote Sport 1 HD.

H 3η Audition του «The X Factor 2»
Στις 21.00, ο ΣΚΑΪ έχει προγραμματίσει το τρίτο επεισόδιο των Auditions του «The X Factor 2», με την αναζήτηση των ταλέντων για το επόμενο αστέρι της ελληνικής μουσικής να συνεχίζεται.

Πρεμιέρα για το MasterChef
Πρεμιέρα απόψε στις 21.00 στο Star για τoν διαγωνισμό μαγειρικής «MasterChef» με κριτές τους Δημήτρη Σκαρμούτσο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά.

Οι καλεσμένοι του «The2night Show»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The2night Show» τον Νίκο Μουτσινά και τον Ανδρέα Παρασκάκη. Στις 00.15 στον ΑΝΤ1.

«60’ Ελλάδα»: Οδοιπορικό στους Λειψούς
Στο νησάκι των Λειψών, από τα μικρότερα των Δωδεκανήσων θα περιηγηθεί η κάμερα της εκπομπής «60’ Ελλάδα», με τον Νίκο Μάνεση που θα προβληθεί στις 23.50 στονAlpha.

Έπαθλο Novasports Superleague 2016-2017
Τη Δευτέρα 8 Μαΐου στις 21:00 σε ζωντανή μετάδοση το Novasports1HD θα καλύψει τη βράβευση των κορυφαίων του πρωταθλήματος της Super League για την σεζόν 2016-2017 σε μία ειδικά αφιερωμένη εκπομπή, που θα παρουσιάσουν οι Γρηγόρης Παπαβασιλείου και Γιαννίκος Δούσκας και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Nova στην Κάντζα.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x