Media

Media: Οι μεταδόσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Και Τσικνοπέμπτη και Europa League σήμερα! «Φωτιά» στα delivery και τις ταβέρνες που έχουν Cosmotetv,όμως, αφού τα κανάλια της θα δείξουν τα δύο σημαντικά παιχνίδια Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Σέντρα στους πρώτους αγώνες της φάσης των «32» του Europa League με τον Ολυμπιακό να ρίχνεται στη μάχη στις 20.00. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο «Γ.Καραϊσκάκης» την τουρκική Οσμανλίσπορ με στόχο το σκορ πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από το Cosmote Sport 2 HD και ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ακολουθεί στις 22.05, ο έτερος εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Europa, ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται τη γερμανική Σάλκε. Ο «Δικέφαλος», με όπλο του την κατάμεστη «Τούμπα», θα προσπαθήσει και αυτός να βάλει βάσεις πρόκρισης για τους «16». Τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 3 σε HD και ραδιοφωνική από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα υπόλοιπα ματς της ημέρας

Τα κανάλια της Cosmotet v θα καλύψουν ζωντανά τις περισσότερες αναμετρήσεις της ημέρας για τη φάση αυτή. Αναλυτικά οι μεταδόσεις: Κρασνοντάρ – Φενέρμπαχτσε (18:00,Cosmote Sport 3 HD),Γάνδη – Τότεναμ (20:00, Cosmote Sport 5 HD), Άλκμααρ – Λιόν (20:00,Cosmote Sport 8 HD), Θέλτα – Σαχτάρ (20:00, Cosmote Sport 7 HD), Γκλάντμπαχ – Φιορεντίνα (20:00, Cosmote Sport 4 HD), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεντ Ετιέν (22:05, Cosmote Sport 8 HD), Βιγιαρεάλ – Ρόμα (22:05,Cosmote Sport 5 HD) και
Αθλέτικ Μπιλμπάο-ΑΠΟΕΛ (22:05, Cosmote Sport 4 HD)

Δράση υπάρχει και στην Football League με άλλον έναν εξ αναβολής αγώνα. Στις 15:00, ο Πανσερραϊκός φιλοξενεί τη Λαμία σε ένα ματς που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Στις 21.00 το δεύτερο live του «Voice»

Για όσους δεν θέλουν να βγουν γιατί θέλουν να δουν τους αγώνες στο σπίτι αλλά ψάχνουν δικαιολογίες για να αποφύγουν την γκρίνια από την καλή τους, υπάρχει επιλογή! Από τις 21.00, συντονίστε τη δεύτερη τηλεόραση του σπιτιού στον ΣΚΑΪ, που θα προβάλει το δεύτερο live του«Voice». Μάλιστα, την έναρξη του show θα κάνουν ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης που θα τραγουδήσουν αγαπημένα δικά τους τραγούδια!

Αλλάζουν κανάλι οι κληρώσεις του ΟΠΑΠ

Από την ΕΡΤ2 και όχι από τον ΣΚΑΪ θα προβάλλονται πλέον οι κληρώσεις του ΟΠΑΠ. Η αρχή έγινε χθες με την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ, που καλύφθηκε από το κρατικό κανάλι, έτσι και απόψε συντονιστείτε στις 22.00 στην ΕΡΤ2 για την μεγάλη κλήρωση του Τζόκερ των 16 εκατ. ευρώ.

«Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017, οι κληρώσεις του ΟΠΑΠ θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ2. Ειδικότερα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 22:00, θα μεταδίδονται οι κληρώσεις του ΛΟΤΤΟ, ενώ κάθε Πέμπτη και Κυριακή, επίσης στις 22:00, οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ και του ΠΡΟΤΟ.» ανέφερε το σχετικό δελτίο Τύπου

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x