Media

Media: Οι μεταδόσεις της ημέρας, η «σκούπα» του «The Voice» και οι αλλαγές στο δελτίο του ΑΝΤ1

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 19.30 τον Κισσαμικό στον μοναδικό σημερινό αγώνα για την 1η αγωνιστική της 3ης φάσης του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 19.30 τον Κισσαμικό στον μοναδικό σημερινό αγώνα για την 1η αγωνιστική της 3ης φάσης του Κυπέλλου αφού η άλλη προγραμματισμένη αναμέτρηση ανάμεσα στη Λαμία και τον Ατρόμητο αναβλήθηκε. Στην περιγραφή του αγώνα για τον ΣΠΟΡ FM 94,6 θα είναι ο Διονύσης Δεσύλλας, ενώ τηλεοπτικά θα καλυφθεί από το Cosmote Sport 1 HD.

Για το διπλό στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός
Χωρίς τον αρχηγό του Βασίλη Σπανούλη που είναι τραυματίας, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στις 22.00 στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα για την 17 η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Μεταδίδει ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM 94,6 Νίκος Ζέρβας με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ2.

Στους υπόλοιπους αγώνες για την ίδια διοργάνωση στις 18.00 η Ούνικς Καζάν φιλοξενεί την Μπάμπεργκ (Novasports 2HD), στις 19.00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Νταρουσάφακα – Μπασκόνια (Novasports 1HD), ενώ στις 21.45 ο Ερυθρος Αστέρας κοντράρεται με τη Φενερμπαχτσέ του Κώστα Σλούκα (Novasports 2HD).

Κύπελλο σε Ισπανία και Ιταλία
Με δυνατά ματς συνεχίζεται το Κύπελλο σε Ιταλία και Ισπανία. Στις 22.00, η Μίλαν αντιμετωπίζει την Τορίνο σε νοκ άουτ αγώνα με φόντο μια θέση στους «8» της διοργάνωσης. Τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1HD. Ένα τέταρτο μετά έχει οριστεί η ρεβάνς Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να έχει σαφές προβάδισμα μετά το υπέρ της 3-0 του πρώτου αγώνα. Μετάδοση από την ΕΡΤ1.
Δείτε εδώ http://www.sport-fm.gr/tv/ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1
Μεγάλες αλλαγές στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, αφού μετά από χρόνια αποχωρεί η Μαρία Χούκλη από την παρουσίασή του, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να την αντικαθιστά. Μάλιστα ο ΑΝΤ1 με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε αυτό που τις τελευταίες μέρες συζητιόταν στον χώρο των media, την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος θα αναλάβει από τις 30 Ιανουαρίου.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017.» αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ όπως όλα δείχνουν το μεσοδιάστημα της αποχώρησης της Χούκλη και της έλευσης του γνωστού παρουσιαστή το κεντρικό δελτίο θα αναλάβει η Μαρία Σαράφογλου.

«Σάρωσαν» στην τηλεθέαση τα «battles» του «The Voice» στον ΣΚΑΪ
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι τηλεθεατές στο πρώτο επεισόδιο των «battles» του «The Voice», αφού συγκέντρωσε 40,6% και στο δυναμικό κοινό 44,8% ξεπερνώντας το ατομικό του ρεκόρ! Μάλιστα, για τρία τέταρτα (24:15 -24:59) η τηλεθέαση του κινήθηκε πάνω από το 50% φτάνοντας ακόμα και το 57,1%. Απόψε στις 22.00 το δεύτερο επεισόδιο.

«Το μονοπάτι του θανάτου» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Την περιπέτεια μυστηρίου με τίτλο «Το μονοπάτι του θανάτου» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση θα δείξει απόψε στις 22.00 το Star. Πρωταγωνιστούν Λίαμ Νίσον, Νταν Στίβενς, Ντέιβιντ Χάρμπορ κ.α.

Επανέρχεται σε νέα ώρα το «Quizdom Τhe Show»
Από αυτό το Σαββατοκύριακο και κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:00, επανέρχεται στον Alpha το παιχνίδι γνώσεων «Quizdom Τhe Show» με τον Λάμπρο Φισφή. Ο Β΄ κύκλος του τηλεπαιχνιδιού θα χαρίσει στον τελικό νικητή 30.000€!

Οι «Συμμαθητές» επιστρέφουν το 2017 με νέα επεισόδια
Από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και κάθε μέρα έως και Πέμπτη στις 22:15 επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με νέα επεισόδια η κωμική σειρά «Συμμαθητές».

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x