Media

Media: Οι μεταδόσεις των ρεβάνς για τα play off του Champions League

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media

Μία θέση στην κλήρωση της Πέμπτης για τους ομίλους του Champions League διεκδικούν απόψε Ρόμα και Πόρτο στη ρεβάνς του ισόπαλου 1-1 του πρώτου αγώνα για τα play off του Champions League. Σέντρα στις 21.45 και μετάδοση από το OTE sport1HD.

Την ίδια ώρα, ποιο εύκολο έργο για τις γηπεδούχους των υπόλοιπων σημερινών αναμετρήσεων, οι οποίες έχουν πάρει σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Ο OTE Sport 2 HD θα καλύψει το ματς Mονακό-Βιγιαρεάλ , ο OTE Sport 3 HD το Χάποελ Μπερ Σεβά – Σέλτικ, ο OTE Sport 4 HD το Βικτόρια Πλζεν – Λουντογκόρετς και τέλος, ο OTE Sport 5 HD το Λέγκια – Νταντάλκ.

Τα κανάλια του ΟΤΕ TV θα βρεθούν τη γνωστή ώρα (21.45) σε όλα τα γήπεδα και των αυριανών δεύτερων αγώνων. Πιο συγκεκριμένα : ο OTE sport1HD θα μεταδώσει το ΑΠΟΕΛ-Κοπεγχάγη, ο OTE sport2HD το Μάντσεστερ Σίτι-Στεάουα Βουκουρεστίου, ο OTE sport3HD το Γκλάντμπαχ-Γιούνγκ Μπόις, ο OTE sport4HD το Σάλτσμπουργκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ο OTE sport5HD το Ροστόφ-Άγιαξ.

Η τηλεθέαση στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων
Μπορεί τα φώτα των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων να έσβησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, με την τελετή λήξης που ξεκίνησε στις 02:00 (ώρα Ελλάδας) και ολοκληρώθηκε μετά από περίπου τρεις ώρες, ωστόσο αρκετοί Έλληνες ξενύχτησαν για να την παρακολουθήσουν. Έτσι, σύμφωνα με τα «μηχανάκια», η μετάδοση της ΕΡΤ1 σημείωσε 16,7% στο σύνολο της τηλεθέασης και 12,8% στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15 - 44.

Όλα έτοιμα για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών
Για τις 30 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί ο διαγωνισμός για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Μία διαδικασία που αναμένεται να είναι πολύωρη και, ενώ εκκρεμεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της συμμετοχής των εταιρειών Ιωάννης -Βλάδίμηρος Καλογρίτσας και Dimera Media Ltd του Ιβάν Σαββίδη, που κατέθεσε το Star ζητώντας να μην συμμετάσχουν στη διαγωνιστική διαδικασία και την αναστολή της διενέργειας της δημοπρασίας.

Νέα δραματική σειρά έρχεται στο Star
«Ζωή μου» είναι ο τίτλος της νέας, καθημερινής δραματικής σειράς, που θα προβληθεί από το Star τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το σενάριο της σειράς βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Καρμέλας Κατσαμένη, που θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία τον Δεκέμβριο. Πρωταγωνιστούν Κατερίνα Γερονικολού, Γιώργος Χρανιώτης, Γιάννης Αϊβάζης, Νικόλας Μακρής κ.α.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x