Media

Media:Οι ρεβάνς των Play-offs του Europa League στον ΣΠΟΡ FM 94,6!

Την προηγούμενη Πέμπτη, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έκαναν το πρώτο μεγάλο βήμα για να βρεθούν στους ομίλους του Europa League και απόψε μένει να το ολοκληρώσουν.

Την προηγούμενη Πέμπτη, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έκαναν το πρώτο μεγάλο βήμα για να βρεθούν στους ομίλους του Europa League και απόψε μένει να το ολοκληρώσουν.

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6, συνεπής-όπως πάντα- στο ευρωπαϊκό ραντεβού των ελληνικών ομάδων, θα καλύψει και τις τρεις αναμετρήσεις. Στις 20:00, οι «πράσινοι» φιλοξενούνται από τη Μπρόντμπι, με το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι τεταμένο.

Οι απεσταλμένοι της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας στη Δανία, Τάσος Νικολογιάννης, Νικόλας Βασιλαράς, θα μεταδώσουν όλα όσα θα γίνουν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Τηλεοπτικά θα το δείξει ο OTE Sport 2 HD.

Στις 21:00 αρχίζει και η δράση στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ντιναμό Τιφλίδας σε ένα σχετικά εύκολο ευρωπαϊκό βράδυ μετά το 3-0 εκτός έδρας. Ραδιοφωνικά θα καλυφθεί από τον ΣΠΟΡ FM 94,6, σε περιγραφή Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Η βραδιά ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρούκα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στις 21:45, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0 στην Πορτογαλία προκειμένου να βρεθούν στην αυριανή κλήρωση των ομίλων. Ραδιοφωνικά θα καλυφθεί από τον ΣΠΟΡ FM 94,6, σε περιγραφή Κώστα Μιαούλη και τηλεοπτικά από το Novasports 2.

Δείτε εδώ αναλυτικά το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Η κλήρωση για το Champions League και το Europa League
Με διπλή τηλεοπτική κάλυψη από ΕΡΤ1 και ΟΤΕ TV η κλήρωση της νέας αγωνιστικής περιόδου στο UEFA Champions League. Από τις 18.00, ο OTE Sport 1HD και η εκπομπή «UEFA Champions League Group Stage Pre Show» μέσω των απεσταλμένων του καναλιού στο Μονακό, Χρήστου Σωτηρακόπουλου και Στέφανου Αβραμίδη, θα μεταφέρουν όλα τα νέα σχετικά με την διαδικασία της κλήρωσης που θα ξεκινήσει στις 19.00.Την Παρασκευή στις 14.30 θα γίνει και η κλήρωση του φετινού UEFA Europa League, εκεί όπου ευελπιστούμε να έχουμε τριπλή συμμετοχή. Η διαδικασία θα καλυφθεί από το OTE Sport 1HD από τις 13.00 και ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στη Nova τα φιλικά ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακός – Λεβαδειακός
Τους φιλικούς αγώνες ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακός – Λεβαδειακός εξασφάλισε και θα δείξει η Nova. Η αρχή γίνεται το Σάββατο, όπου ο «Δικέφαλος» θα υποδεχτεί στις 19:00 στο ΟΑΚΑ- κεκλεισμένων των θυρών-τον Απόλλωνα Σμύρνης με τον αγώνα να μεταδίδεται από το Novasports2HD, ενώ την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 20:00 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Λεβαδειακό. Η αναμέτρηση θα προβληθεί από το Novasports1HD. Εννοείται ότι θα υπάρχει και ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στον ΟΤΕ TV έως το 2020 οι αγώνες τένις ATP World Tour Masters 1000 και 500
O ΟΤΕ TV ανανέωσε τη συμφωνία με την ATP Media για την αποκλειστική μετάδοση των ATP World Tour Masters 1000, των ΑΤP World Tour Finals και των ΑΤP World Tour 500 για την περίοδο 2017-2020, όπου συμμετέχουν οι κορυφαίοι τενίστες του πλανήτη.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x