Media

Media: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για μία θέση στον τελικό!

Ο Γενάρης των μεγάλων ντέρμπι συνεχίζεται με τον ΣΠΟΡ FM να κερδίζει τη μάχη σε μια ακόμα «αιώνια» αναμέτρηση.

Ο Γενάρης των μεγάλων ντέρμπι συνεχίζεται με τον ΣΠΟΡ FM να κερδίζει τη μάχη σε μια ακόμα «αιώνια» αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί ξανά τον Παναθηναϊκό με τον νικητή να παίρνει θέση στον μεγάλο φετινό τελικό του Κυπέλου Ελλάδας στο μπάσκετ κόντρα στον φιναλίστ Άρη.

Απόψε στις 19.00 συντονιστείτε στους 94,6 για να μη χάσετε ούτε φάση από το 4ο φετινό ματς μεταξύ των «ερυθρολεύκων» του Γιάννη Σφαιρόπουλου και των «πρασίνων» του Τσάβι Πασκουάλ. Μεταδίδουν από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας Νίκος Ζέρβας, Χρήστος Ρομπόλης, ενώ στο σχόλιο θα είναι ο Μιχάλης Λεάνης. Και φυσικά μετά το σφύριγμα της λήξης αρχίζει το πάρτι στους 94,6. Σχόλια, ρεπορτάζ, επικοινωνία μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με τη σφραγίδα του ΣΠΟΡ FM και τους Νίκο Ζέρβα και Δημήτρη Κοντό να παίρνουν θέση στα μικρόφωνα! Τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα από το Novasports 2HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το 25ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα χάντμπολ στη Nova
Με τη συμμετοχή των κορυφαίων εθνικών ομάδων διεξάγεται από σήμερα έως την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στη Γαλλία, το 25ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα χάντμπολ, που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports.
Στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας στις 18:45 παίζουν Σλοβενία – ΠΓΔΜ και στις 21:45 Δανία – Σουηδία, με τους δύο αναμετρήσεις να καλύπτονται τηλεοπτικά από το Novasports4HD.

Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Η αποψινή "Δίκη στον Σκάι" με τον Κυριάκο Θωμαΐδη που θα προβληθεί στις 00.15 (ΣΚΑΪ) αποκαλύπτει: Τον πρόεδρο της μεγάλης ΠΑΕ, τον προστατευόμενο μάρτυρα, την ένορκη κατάθεση και την βαλίτσα του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα» σε νέα μέρα
Αλλάζει μέρα προβολής η κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα» σε μία προσπάθεια να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης. Έτσι από αυτή την εβδομάδα η σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου θα προβάλλεται πλέον κάθε Παρασκευή στις 22.15.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x