Media

Media: Ολυμπιακός-Ρεάλ, Βέλγιο-Ελλάδα και η δράση του τριημέρου

Σε ρυθμούς Προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου κινούμαστε από σήμερα και για το επόμενο τριήμερο, με την Εθνική μας ομάδα να δίνει ένα πολύ κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Βέλγιο.

Σε ρυθμούς Προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου κινούμαστε από σήμερα και για το επόμενο τριήμερο, με την Εθνική μας ομάδα να δίνει ένα πολύ κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Βέλγιο.

Βέβαια, έχουμε και μπάσκετ, με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στην έδρα του και να ψάχνει εκδίκηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη βαριά ήττα στην Ισπανία αλλά και μια νίκη που θα τον συντηρήσει στο κυνήγι των κορυφαίων θέσεων της βαθμολογίας. Τζάμπολ στο ΣΕΦ στις 21:00, με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Νίκου Ζέρβα και Χρήστου Ρομπόλης και τηλεοπτική από το Novasports 2HD.

Οι υπόλοιπες σημερινές αναμετρήσεις για την 28η αγωνιστική της Euroleague: Ούνικς Καζάν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (18:00, Novasports 1HD), Νταρουσάφακα – Γαλατάσαραϊ (19:15, Novasports 3HD) και Μπαρτσελόνα - Ερυθρός Αστέρας (22.00, Novasports 1HD).

Στις μεταδόσεις της ημέρας υπάρχουν επιλογές και από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 με τα ματς Γεωργία - Σερβία (19:00, Cosmote Sport 2 HD), Ιρλανδία - Ουαλία (21:45, Cosmote Sport 3 HD) και Ιταλία - Αλβανία (21:45 Cosmote Sport 1 HD) να ξεχωρίζουν.

Το Final Four του Κυπέλλου Γυναικών στο μπάσκετ
Από τα κανάλια της Nova θα καλυφθεί τηλεοπτικά το Final Four του Κυπέλλου Γυναικών στο μπάσκετ που θα διεξαχθεί στη Γλυφάδα, με τη συμμετοχή της Νίκης Λευκάδας, του Ολυμπιακού, του Πανιωνίου και του Πρωτέα. Σήμερα στις 17:00 ο Α’ ημιτελικός Πρωτέας – Ολυμπιακός και στις 20:00 Β’ ημιτελικός Νίκη Λευκάδας – Πανιώνιος. Την Κυριακή στις 14:00 ο Μικρός τελικός και στις 17:00 Μεγάλος τελικός της διοργάνωσης. Τηλεοπτική κάλυψη όλων των αγώνων από το Novasports3HD και ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Η πιο δύσκολη δοκιμασία για την Εθνική από τον ΣΠΟΡ FM 94,6
Το πιο δύσκολο παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας στην προσπάθεια για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 δίνει το Σάββατο κόντρα στο Βέλγιο στις Βρυξέλλες. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα καλύψει την σπουδαία αναμέτρηση σε περιγραφή Γιώργου Σπανομανώλη. Σέντρα στις 21.45.

Με διπλή τηλεοπτική κάλυψη
Τηλεοπτικά το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά τόσο από ελεύθερο κανάλι και συγκεκριμένα τον ΣΚΑΪ σε περιγραφή Μανώλη Σφακάκη , όσο και από το Cosmote Sport 1 HD σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα..

O ΣΚΑΪ θα κινείται σε ρυθμούς Εθνικής από τις 21:00 με την εκπομπή «Στον δρόμο για το Μουντιάλ», όπου οι Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο και τη βοήθεια του ρεπόρτερ Εθνικής Ομάδας, Νίκο Σταματέλο, θα δώσουν τις συνθέσεις των δύο αντιπάλων, ενώ θα φιλοξενήσουν τον Γιώργο Γεωργιάδη που θα σχολιάσει τις επιλογές του Μίχαελ Σκίμπε για το συγκεκριμένο ματς. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα θα ακολουθήσει το post game με δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

Οι μεταδόσεις των Προκριματικών από τα Cosmote Sport
Από εκεί και πέρα τα κανάλια Cosmote Sport θα καλύψουν τις περισσότερες αναμετρήσεις του τριημέρου. Για το Σάββατο έχει προγραμματίσει τα: Ελβετία – Λετονία (19:00, Cosmote Sport 8 HD), Σουηδία – Λευκορωσία (19:00,Cosmote Sport 7 HD), Βοσνία/Ερζεγοβίνη – Γιβραλτάρ (19:00, Cosmote Sport 3 HD), Κύπρος - Εσθονία (19:00, Cosmote Sport 2 HD), Λουξεμβούργο - Γαλλία (21:45, Cosmote Sport 7 HD), Πορτογαλία - Ουγγαρία (21:45, Cosmote Sport 3 HD), Βουλγαρία - Ολλανδία (21:45, Cosmote Sport 2 HD).

Και για την Κυριακή τα: Αρμενία - Καζακστάν (19:00, Cosmote Sport 7 HD), Σαν Μαρίνο - Τσεχία (19:00, Cosmote Sport 3 HD), Αζερμπαϊτζάν – Γερμανία (19:00, Cosmote Sport 2 HD), Αγγλία - Λιθουανία (19:00, Cosmote Sport 1 HD), Ρουμανία – Δανία (21:45, Cosmote Sport 7 HD), Σκωτία – Σλοβενία (21:45, Cosmote Sport 3), Βόρειος Ιρλανδία - Νορβηγία (21:45, Cosmote Sport 2 HD) και Μαυροβούνιο - Πολωνία (21:45, Cosmote Sport 1 HD).

Ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στην Basket League
Το ματς του Ο.Α.Κ.Α. ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Τζάμπολ την Κυριακή στις 19:00 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Χρήστου Ρομπόλη και Γιώργου Πετρίδη και τηλεοπτική από το Cosmote Sport 4 HD. Τα υπόλοιπα ματς θα διεξαχθούν το Σάββατο. Στις 17.00 έχουν οριστεί τα : Απόλλων Πατρών – Κολοσσός, Κύμη – Άρης, Λαύριο - Δόξα Λευκάδας και Τρίκαλα – Κόροιβος σε παράλληλη τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2HD και στις 19:30 το ΠΑΟΚ - Προμηθέας Πατρών( Novasports 1HD).

Κομβική η 23η αγωνιστική της Football League
Η 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League βρίσκει τον Απόλλωνα Σμύρνης στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να έχει θεωρητικά εύκολο έργο κόντρα στον Αιγινιακό στις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής (χωρίς τηλεοπτική μετάδοση). Η δεύτερη με τρεις βαθμούς λιγότερους Λαμία, υποδέχεται το Σάββατο τα Χανιά (15.00, ΕΡΤ3 ) και ο τρίτος Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή τα Τρίκαλα (15:00, ΕΡΤ3). Ραδιοφωνική ενημέρωση όλων των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6

Λεπτό προς λεπτό η τελευταία αγωνιστική της Volley League στη Nova
Την Κυριακή στις 18:00 το Novasports1HD θα καλύψει ζωντανά και σε παράλληλη μετάδοση, λεπτό προς λεπτό στο πλαίσιο της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα» τους έξι αγώνες της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της Volley League Πάμε Στοίχημα.
Αρχίζει το πρωτάθλημα της Formula 1

Στην πίστα Άλμπερτ Πάρκ της Μελβούρνης θα δοθεί ο εναρκτήριος αγώνας για το πρωτάθλημα του 2017 στην Formula 1. Τα Cosmote Sport και συγκεκριμένα το Cosmote Sport 5 θα καλύψουν για ακόμη μία χρονιά ζωντανά τη διοργάνωση με την πρώτη εκκίνηση να δίνεται στις 08.00 το πρωί της Κυριακής. Τον αγώνα θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση η ΕΡΤ2 στις 15.00.

Εκκίνηση και στο πρωτάθλημα MotoGP 2017 το βράδυ της Κυριακής στις 21.00 στο σιρκουί «Losail International» του Κατάρ.

Οι κυκλοφορίες των εφημερίδων την 25η Μαρτίου
Λόγω της αργίας της 25η Μαρτίου που φέτος συμπίπτει Σάββατο, θα υπάρξουν αλλαγές στις κυκλοφορίες των εφημερίδων. Έτσι, σήμερα θα κυκλοφορήσουν όλες οι εκδόσεις του Σαββάτου, αύριο ανήμερα της 25 ης Μαρτίου θα κυκλοφορήσουν όλες οι Κυριακάτικες εκδόσεις, ενώ τέλος την Κυριακή δεν θα κυκλοφορήσει καμία εφημερίδα.

«Ο Παπαφλέσσας» στο Star, η «Μαντώ Μαυρογένους» στον ΑΝΤ1
Την ταινία «Παπαφλέσσας» που σκιαγραφεί τη ζωή και τη φλογερή δράση μιας από τις επιφανέστερες προσωπικότητες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, του γνωστού μας Παπαφλέσσα θα προβάλλει απόψε στις 21.00 το Star. Στο ομώνυμο ρόλο ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Ανήμερα της επετείου της 25ης Μαρτίου ο ΑΝΤ1 θα δείξει στις 20.00 την ιστορική ταινία «Μαντώ Μαυρογένους» την οποία ενσαρκώνει η μοναδική Τζένη Καρέζη.

«All Star Cooking»: Νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ
«All Star Cooking», είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής μαγειρικής με τον Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στις 15:00 στον ΣΚΑΪ και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο την ίδια ώρα. Το «All Star Cooking», θα φιλοξενεί αγαπημένους αθλητές που θα μπαίνουν στην κουζίνα με τις δικές τους συνταγές. Ποδαρικό στην εκπομπή θα κάνει η πρωταθλήτρια του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου.

Αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο
Σε σινέ… «Νοσταλγία» μετατρέπεται το πλατό του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με «άρωμα» από τη χρυσή εποχή του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Σάββατο στις 21:00 στον Alpha.

Η Κατερίνα Στεφανίδη στο «Traction»
Η χρυσή Ολυμπιονίκης και πολύ πρόσφατα, Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κλειστού Στίβου Κατερίνα Στεφανίδη, θα βρεθεί καλεσμένη του Κώστα Στεφανή στην εκπομπή «Traction» που θα προβληθεί την Κυριακή στις 16:15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Την Κυριακή έχει «Survivor»
Την Κυριακή στις 21.00 ένα ακόμη καθηλωτικό και ανατρεπτικό επεισόδιο του «Survivor» έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Χ-Men: Απόκαλιψ» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Την έβδομη ταινία της blockbuster σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας με τους μεταλλαγμένους υπερήρωες της Marvel, «X-Men: Απόκαλιψ», θα δείξει την Κυριακή στις 22.00 σε Α’ Τηλεοπτική προβολή το Novacinema1HD.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x