Media

Media: Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ και τα ντέρμπι του τριημέρου

Στη Μόσχα «πέφτει» απόψε η αυλαία για τον Ολυμπιακό στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας.

Χωρίς κανένα βαθμολογικό άγχος αλλά με κίνητρο να μετρήσει τις δυνάμεις της η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κοντράρεται με την ΤΣΣΚΑ.

Τζάμπολ στις 20.00, περιγράφει από τη Ρωσική πρωτεύουσα ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM 94,6 Νίκος Ζέρβας, ενώ τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από την ΕΡΤ2.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας: Νταρουσάφακα - Ερυθρός Αστέρας (20:00, Novasports 2HD), Αρμάνι Μιλάνο - Ούνικς Καζάν (21:45, Novasports 5HD) και Ρεάλ Μαδρίτης - Αναντολού Εφές (22:00, Novasports 4HD).

Στο ποδόσφαιρο συνεχίζονται κανονικά τα εγχώρια πρωταθλήματα. Σήμερα θα καλυφθεί τηλεοπτικά η δράση στη Bundesliga με τον αγώνα Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ (21:30, Cosmote Sport 1 HD), στη LaLiga με το ματς Βιγιαρεάλ - Αθλέτικ Μπιλμπάο (21:45, Cosmote Sport 1 2 HD), στη Ligue 1 με το Λιλ – Νις (21:45, Novasports 3HD) και τέλος, στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με το Φεϊρένσε - Μπράγκα (22:30, Novasports 1HD).

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Για ένα ακόμη τριήμερο κρατήστε κολλημένη την βελόνα στον ΣΠΟΡ FM και τους 94,6 και ακούστε όλη την αθλητική δράση εντός και εκτός συνόρων!

Από το Novasports2HD το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Τρεις στροφές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας της Super League με τα ματς να διεξάγονται όλα στις 19.00 την Κυριακή. Ξεχωρίζει το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός που θα καλυφθεί από το Novasports2HD. Αναλυτικά οι μεταδόσεις των υπόλοιπων επτά αναμετρήσεων της 28ης αγωνιστικής: Λεβαδειακός – Ολυμπιακός (Novasports3HD, ΑΕΚ – ΑΟΚ (Novasports4HD), Πανιώνιος – Πλατανιάς (Novasports5HD), Ατρόμητος – ΑΕΛ (Novasports24HD), ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής (Novasportsstories), Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη (Novasportsextra1) και Παναιτωλικός – Βέροια μέσω του Novasports1HD και της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό».

Οι μεταδόσεις στη Football League

Στη Football League, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία και Άρης συνεχίζουν να διεκδικούν τις δύο θέσεις ανόδου στη Superleague. Από την 25η αγωνιστική η ΕΡΤ3 θα καλύψει τηλεοπτικά το Σάββατο το ΟΦΗ - Αγροτικός Αστέρας (15.00) και την Κυριακή το Λαμία – Παναιγιάλειος (15.00).

Η 25η αγωνιστική της Basket League

Στη Stoiximan.gr Basket League, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η αγωνία κορυφώνεται όσον αφορά την δεύτερη ομάδα που θα υποβιβαστεί, αφού η Δόξα Λευκάδας έχει ήδη πάρει τον δρόμο της Α2. Το Σάββατο στις 17.00 το Novasports 1HD θα μεταδώσει ζωντανά το πολύ σημαντικό ματς Κύμη - Απόλλων Πατρών με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την παραμονή. Την ίδια ώρα το Novasports 2HD θα καλύψει σε παράλληλη μετάδοση τα: Τρίκαλα - Δόξα Λευκάδας, Λαύριο – Άρης και ΠΑΟΚ – Κόροιβος και 17:00 το Cosmote Sport 4 HD το ΑΕΚ – Κολοσσός. Τέλος,το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Δευτέρα με τα παιχνίδια Ρέθυμνο-Παναθηναϊκός(17.00, Novasports 3HD) και Προμηθέας Πατρών-Ολυμπιακός (19.00, Novasports 2HD).


Ρεάλ - Ατλέτικο και Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ

Και αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε σπουδαία ματς με το μαδριλένικο ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης το απόγευμα του Σαββάτου να κεντρίζει το ενδιαφέρον και λόγω βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Σέντρα στις 17.15 με τηλεοπτική κάλυψη από Cosmote Sport 2 HD. Την ίδια μέρα στις 19.30 μεγάλο ματς θα διεξαχθεί και στο «Αλιάνζ Αρίνα», όπου η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής. Μετάδοση από το Cosmote Sport 2 HD.

Από εκεί και πέρα από τα ματς του Σαββάτου επιλέξαμε τα: Τότεναμ - Γουότφορντ (14:30, Cosmote Sport 1 HD) Αμβούργο – Χόφενχαϊμ (16:30, Cosmote Sport 8 HD), Λειψία - Μπάγερ Λεβερκούζεν (16:30, Cosmote Sport 3 HD), Στόουκ – Λίβερπουλ (17:00, Cosmote Sport 1 HD), Ανζέρ – Μονακό(18:00, Novasports 3HD), Σεβίλλη - Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (19:30, Cosmote Sport 3 HD), Μπόρνμουθ - Τσέλσι (19:30, Cosmote Sport 1 HD), Πόρτο - Μπελενένσες (20:15, Novasports 3HD), Μάλαγα - Μπαρτσελόνα (21:45, Cosmote Sport 3 HD) και Γιουβέντους – Κιέβο (21:45, Cosmote Sport 1 HD).

Και από τις Κυριακής τα: Λάτσιο – Νάπολι (21:45, Cosmote Sport 1 HD), Παρί Σεν Ζερμέν - Γκινγκάμπ (22:00, Novasports 2HD) και Μορεϊρένσε – Μπενφίκα (22:15, Novasports 3HD.

Στην πίστα της Σανγκάη η Formula 1

Μετά τη νίκη του Σεμπάστιαν Φέτελ στο πρώτο Γκραν Πρι της χρονιάς στην Αυστραλία, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο αγώνας στην πίστα της Σανγκάη. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09.00 το πρωί της Κυριακής και θα μεταδοθεί ζωντανά από το
Cosmote Sport 5 HD και σε μαγνητοσκόπηση από το την ΕΡΤ 2 στις 15.00.

Ο Μαραθώνιος του Ρότερνταμ στη Nova

Από το Novasports1HD θα καλυφθεί τηλεοπτικά την Κυριακή στις 11.00 ο 37ος Μαραθώνιος που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας σε περιγραφή του Κώστα Τατάκη.

Το «Happy Traveller» στην Κούβα

Το τρίτο μέρος από την περιήγησή του στην Κούβα θα παρουσιάσει ο Ευτύχης Μπλέτσας μέσω της εκπομπής «Happy Traveller» το Σάββατο στις 18.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

H «Εστουδιαντίνα» στην παρέα του Σπύρου Παπαδόπουλου

Την «Εστουδιαντίνα» υποδέχεται το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το Σάββατο, στις 22:00 (Alpha). Η σημαντική ορχήστρα ερμηνεύει από σμυρνέικα και ρεμπέτικα τραγούδια μέχρι μουσικές της Μεσογείου και του κόσμου, μαζί με τους: Γιώργο Νταλάρα, Γιάννη Κότσιρα, Μίλτο Πασχαλίδη και Μπάμπη Τσέρτο.

Οι ταινίες της Κυριακής

Όλο το ζωικό και φυτικό βασίλειο του βυθού, ξεδιπλώνονται στην μικρή οθόνη του Alpha την Κυριακή στις 21:00, μέσα από την κωμική περιπέτεια «Ψάχνοντας τον Νέμο». Στις 22.00 το Novacinema1HD θα προβάλλει σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση την ταινία επιστημονικής φαντασίας και μυστηρίου με τίτλο «Από μηχανής».

Πρεμιέρα για το «So You Think You Can Dance»

Το χορευτικό τάλεντ σόου «So You Think You Can Dance» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 20 Απριλίου στις 21.00 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με την Δούκισσα Νομικού και πάλι στην παρουσίαση. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής αποτελούν οι Κωνσταντίνος Ρήγος, Πάνος Μεταξόπουλος, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελένη Φουρέιρα και Ιωάννης Μελισσανίδης.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x