Media

Media: Παγκόσμιο ρεκόρ τηλεθέασης στο τελευταίο επεισόδιο του «Game of Thrones»

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των Media.

Το αποψινό ζευγάρι Ουαλία-Βέλγιο βγάζει την αντίπαλο της Πορτογαλίας στα ημιτελικά του Euro 2016. Ο «δικός» μας Φερνάντο Σάντος, αν και δύσκολα, πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης και σήμερα στις 22.00 θα μάθουμε ποιος θα τεθεί απέναντι του στις 6 Ιουλίου στον πρώτο ημιτελικό. Ο Αλέξης Σπυρόπουλος θα βρεθεί στο Λιλ και θα καλύψει ζωντανά το παιχνίδι, που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1.

Πρώτη δοκιμή για Παναθηναϊκό, που αντιμετωπίζει την γερμανική Αλεμάνια Άαχεν στην Ολλανδία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν. Σέντρα στις 19.00 με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 και ραδιοφωνική από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον απεσταλμένο του, Βασίλη Μοιρώτσο.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Παγκόσμιο ρεκόρ τηλεθέασης στο τελευταίο επεισόδιο του «Game of Thrones»
Την περασμένη Δευτέρα ολοκληρώθηκε ο 6ος κύκλος του «Game of Thrones» με την προβολή του 10ου και τελευταίου επεισοδίου της σεζόν και κατέγραψε παγκόσμιο ρεκόρ τηλεθέασης, αφού το παρακολούθησαν 8,89εκ τηλεθεατές! Το προηγούμενο ρεκόρ που είχε καταγραφεί έως τώρα ήταν 8,11εκ τηλεθεατές και ήταν και πάλι από την ίδια σειρά και συγκεκριμένα είχε καταγραφεί στο τελευταίο επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 6ος κύκλος κατέγραψε κατά μέσο όρο την μεγαλύτερη τηλεθέαση, αφού τον παρακολούθησαν 7,69εκ τηλεθεατές

Με πολλές εκπλήξεις ο αποψινός ημιτελικός του «X-Factor»
Οι τέσσερις φιναλίστ του «The X Factor» θα «μονομαχήσουν» απόψε για να κατακτήσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό της 8ης Ιουλίου. Μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς οι εμφανίσεις στη σκηνή της Πέγκυς Ζήνα και της Έλενας Παπαρίζου που θα ερμηνεύσουν τα νέα τους τραγούδια , αλλά και οι Otherview με τους REC.Επίσης, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται απόψε να ερμηνεύσουν δύο τραγούδια: στο πρώτο θα βρίσκονται μόνοι τους on stage ενώ στο δεύτερο με δημοφιλείς καλλιτέχνες. Στις 21.15 στον ΣΚΑΪ.

«Ο σεφ που έπαιζε με τη φωτιά» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Η κομεντί «Ο σεφ που έπαιζε με τη φωτιά» του Τζον Γουέλς, με τον γοητευτικό Μπράντλει Κούπερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έρχεται σε ‘Α τηλεοπτική προβολή στo Novacinema 1 στις 22:00.

Φινάλε για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»
Το Σάββατο στις 21:00 στον Alpha, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», φιλοξενούν ένα αφιέρωμα στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, με το οποίο κλείνει ο κύκλος των αφιερωμάτων για τη φετινή σεζόν. Τραγουδούν Μπάμπης Τσέρτος, Κώστας Θωμαϊδης, Χρυσούλα Στεφανάκη κ.α.

Το OTE Cinema 4HD γίνεται το κανάλι των σειρών
Από σήμερα το πρόγραμμα του Cinema 4HD αλλάζει και το κανάλι θα φιλοξενεί εξ’ ολοκλήρου το πλούσιο πρόγραμμα του ΟΤΕ TV σε ξένες τηλεοπτικές σειρές, προβάλλοντας κάθε βράδυ στις 22.00 και τις 23.00 τους νέους κύκλους σειρών, σε 1η προβολή αμέσως μετά την Αμερική και την Μ. Βρετανία.

«Hostages»: Νέα δραματική σειρά στο Star
Μία νέα δραματική σειρά με τίτλο «Hostages» κάνει πρεμιέρα στο Star την Κυριακή και κάθε Κυριακή στις 17:50 με διπλό επεισόδιο. Πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με ΕΜΜΥ και Χρυσή Σφαίρα, Τόνι Κολέτ. Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 15 επεισόδια.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x