Media

Media: Παναθηναϊκός σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Ειδήσεις από τον χώρο των media.

Με στόχο τη δεύτερη νίκη του στην φάση του Top-16, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Τζάμπολ στις 21:15 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡFM 94,6 σε περιγραφή Δημήτρη Κοντού και Βάιου Τσούτσικα. Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2.

Ολοκληρώνεται η 3η φάση του Κυπέλλου
Τρεις αγώνες που δίνουν ισάριθμα εισιτήρια στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνουν σήμερα τους επαναληπτικούς αγώνες της 3ης φάσης της διοργάνωσης. Στις 15.00, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Εργοτέλη (OTE Sport 3 HD), στις 17.15 ο ΠΑΟΚ την Καλλονή (OTE Sport 1 HD) και στις 19.30 ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΣ Γιάννινα (OTE Sport 3 HD).

Ραδιοφωνική μετάδοση και των τριών αγώνων από τον ΣΠΟΡFM 94,6. Αύριο στις 12.00 το μεσημέρι θα γίνει η κλήρωση, όπου θα προκύψουν τα τέσσερα ζευγάρια της 4ης φάσης. Ο ΣΠΟΡFM 94,6 θα βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ και θα την καλύψει ζωντανά.

Αυλαία στη 12η αγωνιστική της Α1 Βόλεϊ Ανδρών
Για σήμερα στις 18:00-παρά τη επιθυμία του ΠΑΟΚ για αναβολή της αναμέτρησης - ορίστηκε το Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική της Α1 Βόλεϊ Ανδρών με ζωντανή κάλυψη από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Γρηγόρης Βαλιανάτος στο «Τhe 2night Show»
Στην παρέα του «Τhe 2night Show» (23.15, ΑΝΤ1) με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα βρεθεί απόψε η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη, το γνωστό μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Βαλιανάτος.

«Οι καλοκαιρινές διακοπές μου» απόψε στο Star
Tην καταιγιστική περιπέτεια με τίτλο «Οι καλοκαιρινές διακοπές μου» με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ, Μελ Γκίμπσον θα προβάλλει απόψε στις 21.50 το Star.

Το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1
Με πρωινό δελτίο ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές που εστιάζουν στην παρουσίαση της επικαιρότητας, η ΕΡΤ1 εγκαινιάζει από 18 Ιανουαρίου το νέο της πρόγραμμα. Πιο αναλυτικά, η πρωινή ειδησεογραφία ξεκινά στις 06:00 με το «Πρώτο Δελτίο Ειδήσεων», από τις 07:00 έως τις 10:00, ο Γιώργος Δαράκης και ο Γιάννης Δάρρας ανοίγουν τον ημερήσιο κύκλο ενημερωτικών εκπομπών με την εκπομπή «Πρωινή Ζώνη». Από τις 10:00 έως τις 12:00 η εκπομπή «Αθήνα –Θεσ/κη» σε παράλληλη σύνδεση με το Studio της ΕΡΤ3, με τον Χρήστο Γιαννούλη και την Μάριον Μιχελιδάκη, ενώ η Μαριλένα Κατσίμη και ο Σίλας Σεραφείμ για τις ανάγκες της ενημέρωσης ανοίγουν το «Studio 3» της ΕΡΤ1, από τις 13:00 έως τις 15:00.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x