Media

Media: Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και η επιστροφή του Ιγκουαΐν στο «Σαν Πάολο»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κατάμεστο Ο.Α.Κ.Α. την ΤΣΣΚΑ και θέλει νίκη προκειμένου να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι του πλασαρίσματος στην τετράδα της κανονικής διάρκειας της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κατάμεστο Ο.Α.Κ.Α. την ΤΣΣΚΑ και θέλει νίκη προκειμένου να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι του πλασαρίσματος στην τετράδα της κανονικής διάρκειας της Euroleague και κατ΄ επέκταση στο πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Τζάμπολ στις 21:45, με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Δημήτρη Κοντού και Βάιου Τσούτσικα, και τηλεοπτική από την ΕΡΤ2.

Οι υπόλοιπες σημερινές αναμετρήσεις της 29ης αγωνιστικής της διοργάνωσης: Γαλατάσαραϊ – Μπασκόνια (20:00, Novasports 3HD), Ερυθρός Αστέρας - Ούνικς Καζάν (20:00, Novasports 4HD), Ζάλγκιρις - Αρμάνι Μιλάνο (20:00, Novasports 2HD) και Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε (22:00, Novasports 2HD).

Επιστροφή στα εγχώρια πρωταθλήματα αυτό το τριήμερο μετά την διακοπή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δράση υπάρχει απόψε σε αρκετά πρωταθλήματα, τηλεοπτικά, όμως θα μεταδοθούν τα ματς Χέρτα - Χόφενχαϊμ (21:30, Cosmote Sport 1 HD), Εσπανιόλ – Μπέτις (21:45, Cosmote Sport 2 HD) και Νασιονάλ Μαδέιρα - Γκιμαράες (23:00, Novasports 1HD)

Δείτε εδώ το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Γιώργος Μπόγρης στη Nova
Ο άσος της Τενερίφης, Γιώργος Μπόγρης, σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype από την Ισπανία, είναι ο αποψινός καλεσμένος της εκπομπής «Super Euroleague» (23.45, Novasports2HD) και θα μιλήσει για την πρόκριση της ομάδας του στο Final Four του Basketball Champions League που θα καλυφθεί από τα κανάλια Novasports, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.

Ζωντανά από την Καβάλα το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3
Από το λιμάνι της Καβάλας, με όλη την ειδησεογραφία της ημέρας σε Ελλάδα και εξωτερικό, με ιδιαίτερη έμφαση στα νέα της περιφέρειας και ειδικότερα του νομού Καβάλας θα μεταδοθεί απόψε στις 19.00 το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 με τον Βασίλη Κατσάρα.

Το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναικός στον ΣΠΟΡ FM
Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό και ο ΣΠΟΡ FM σας βάζει στο παιχνίδι. Συντονιστείτε από το πρωί της Κυριακής μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας για να ζήσετε στους ρυθμούς του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφώνου το σπουδαίο ματς για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κρατήστε κολλημένη τη βελόνα στους 94,6 και ακούστε στις 19:30 τον αγώνα σε περιγραφή Γιώργου Τσακίρη και Τάσου Νικολογιάννη. Και μετά το σφύριγμα της λήξης αρχίζει το ραδιοφωνικό πάρτι.

Ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις, επικοινωνία μέχρι την άλλη μέρα το πρωί με τη σφραγίδα του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφώνου.

Από το Novasports 1 HD το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Από τις 16:00 το Novasports1HD θα κινείται σε ρυθμούς ντέρμπι αφού στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα, θα καλυφθούν οι αφίξεις των δύο αποστολών και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων με εκλεκτούς καλεσμένους μέχρι και τις 19.30, όταν θα δοθεί η σέντρα. Εννοείται ότι θα υπάρχει και postgame εκπομπή με όλο το ρεπορτάζ από τα αποδυτήρια των δύο ομάδων, καθώς της συνέντευξης Τύπου.

Τα άλλα ματς της αγωνιστικής: ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη (Σάββατο στις 15.00, Novasports3HD), Λεβαδειακός - Βέροια (Σάββατο στις 17:15, Novasports1HD), Ολυμπιακός - Πλατανιάς (Σάββατο στις 19:30, Novasports2HD). με τον αγώνα Πανιώνιος - Ατρόμητος (Κυριακή στις 15:00, Νovasports2HD), ΠΑΟΚ - Λάρισα (Κυριακή στις 17:15, Novasports2HD), Κέρκυρα - Ηρακλής (Κυριακή στις 17:15, Novasports3HD) και Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης (Κυριακή στις 17:15, Novasports4HD).

Η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων της Football League
Με τη διεξαγωγή της 24ης αγωνιστικής συνεχίζεται κι αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο μόνο δύο αναμετρήσεις θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη. Το Σάββατο στις 15:00 η ΕΡΤ3 θα δείξει τον αγώνα
Πανσερραϊκός - Απόλλων Σμύρνης και την Κυριακή την ίδια ώρα το Χανιά – Άρης.

Η 24η αγωνιστική της Basket League
Τρεις στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της Stoiximan.gr Basket League και σιγά σιγά ξεκαθαρίζουν τα πράγματα αναφορικά με τα play offs και την υπόθεση παραμονής. Το Σάββατο στις 17.00 το Novasports2HD θα καλύψει σε παράλληλη σύνδεση τα: Κολοσσός H Hotels – Λαύριο DHI, Προμηθέας Πατρών – Κύμη Seajets, Δόξα Λευκάδας – ΑΕΚ και Κόροιβος Αμαλιάδας – Ρέθυμνο Cretan Kings. Την ίδια ώρα ξεχωριστή μετάδοση θα έχει μόνο το Άρης – Απόλλων Πατρών Carna , το οποίο θα καλυφθεί από το Novasports4HD. Την Κυριακή ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο Σ.Ε.Φ. σε ένα παιχνίδι που θα δείξει το Cosmote Sport 4 HD και την Δευτέρα στις 19.00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τα Τρίκαλα (Novasports 2HD).

Ντέρμπι σε Ιταλία και Αγγλία
Εκτός από το δικό μας ντέρμπι, πολύ σπουδαίο ματς θα διεξαχθεί και στη Serie A, όπου η Νάπολι φιλοξενεί στο «Σαν Πάολο» τη Γιουβέντους, με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος και τους οπαδούς των «ατζούρι» να του ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή. Σέντρα την Κυριακή στις 21.45 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1 HD. Την ίδια ημέρα, πολύ δυνατή αναμέτρηση θα υπάρχει και στην Premier League με την Άρσεναλ να υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι (18:00, Cosmote Sport 1 HD) στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής.

Από τα υπόλοιπα ματς το Σάββατο ξεχωρίζουν τα: Λίβερπουλ - Έβερτον (14:30, Cosmote Sport 1 HD), Αμβούργο – Κολονία (16:30, Cosmote Sport 7 HD), Λειψία – Ντάρμσταντ Bundesliga (16:30, Cosmote Sport 5 HD), Μπάγερν Μονάχου - Άουγκσμπουργκ (16:30, Cosmote Sport 4 HD),Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Μπρομ (17:00, Cosmote Sport 1 HD), Οσασούνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο (17:15, Cosmote Sport 2 HD), Μάλαγα - Ατλέτικο Μαδρίτης (21:45, Cosmote Sport 2 HD) και Ρόμα - Έμπολι (21:45, Cosmote Sport 1 HD).

Και από της Κυριακής τα: Σεβίλλη - Σπόρτινγκ Χιχόν (13:00, Cosmote Sport 2 HD), Ρεάλ Μαδρίτης - Αλαβές (17:15, Cosmote Sport 2 HD), Μπάγερ Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ (18:30, Cosmote Sport 3 HD), Γρανάδα – Μπαρτσελόνα (21:45, Cosmote Sport 2 HD) και Νις – Μπορντό (22:00, Novasports 2HD).

Η Χριστίνα Βραχάλη στην κουζίνα του «All Star Cooking»
Η δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη μαγειρεύει για πρώτη φορά μαζί με την αδερφή της, τη στιχουργό Ελεάννα Βραχάλη, στην κουζίνα του ««All Star Cooking» με τον Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο. Σάββατο στις 15:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Μουσικό αφιέρωμα στον Πάνο Γαβαλά
Ένα αφιέρωμα στον Πάνο Γαβαλά, έναν από τους σημαντικότερους ερμηνευτές του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, ετοίμασε και θα παρουσιάσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος το Σάββατο στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»( 21.00, Alpha).

Η 8η Απονομή Βραβείων ΙΡΙΣ ΕΑΚ
Το Σάββατο στις 22.00 το Cosmote Cinema 2HD θα καλύψει την τελετή απονομής των Βραβείων ΊΡΙΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου με παρουσιάστρια την κωμικό Κατερίνα Βρανά.

«Η τριλογία της απόκλισης: Αφοσίωση» στη Nova
Την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Η τριλογία της απόκλισης: Αφοσίωση» θα προβάλει την Κυριακή στις 22.00 το Novacinema1HD.

Πρεμιέρα για δύο κωμικές στο Star
Από το Σάββατο 1 Απριλίου κάνουν πρεμιέρα στο Star δύο νέες κωμικές σειρές. Πρόκειται για το «How I Met Your Mother» που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 16.45 με διπλό επεισόδιο και το «Mysteries of Laura» κάθε Σάββατο στις 17.50.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ 2017 στην ΕΡΤ
Την Κυριακή στις 14:00, η ΕΡΤ2, που καλύπτει τον εν εξελίξει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ, θα μεταδώσει σε απευθείας μετάδοση από το Ελσίνκι το «Γκαλά», σε περιγραφή του Αλέξη Κωστάλα.

Ο αγώνας Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός στη Nova
Από το Novasports3HD θα μεταδοθεί την Δευτέρα στις 21.00 ο 2ος αγώνας της σειράς Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός για την 1η φάση των play offs της Volley League Πάμε Στοίχημα.

Κανονικά το Survivor την Κυριακή
Με νέα δεδομένα θα συνεχιστεί πλέον το Survivor όπως προανήγγειλε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Αλκηστις Μαραγκουδάκη, με ανακατανομές των παικτών στις ομάδες μετά το τροχαίο ατύχημα και την αναγκαστική αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά λόγω τραυματισμού. Έτσι στο νέο επεισόδιο την Κυριακή στις 21.00 οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν ένα ήπιο αγώνισμα επάθλου.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x