Media

Media: Πρεμιέρα Ολυμπιακού στην Euroleague, Δεληβοριάς και κλήρωση με αυτοκίνητο στον ΣΠΟΡ FM 94,6!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media.

Από τη Μαδρίτη με τη μονομαχία Ρεάλ Μ. –Ολυμπιακός ξεκινάει απόψε η νέα Ευρωλίγκα με προορισμό το φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα δώσει το «παρών» με τον απεσταλμένο του Νίκο Ζέρβα που θα περιγράψει στις 22.00 τη μεγάλη αναμέτρηση. Τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΤ1. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα μάθουμε και τους νικητές του μεγάλου διαγωνισμού που τρέχει τον τελευταίο μήνα για τα 20 χρόνια του σταθμού με τον μεγάλο νικητή να κερδίζει ένα αυτοκίνητο! Λίγο μετά τις 22:30 στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δείτε εδώ το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Τα αυριανά ματς της Euroleague θα τα μεταδώσουν τα κανάλια της Nova. Στις 20:00, το Novasports3HD θα δείξει τον αγώνα Γαλατασαράι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στις 21:00 το Novasports2HD το Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ και στις 22:00 το Novasports1HD θα δείξει τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας – Νταρουσάφακα.

Στις 23:00 το Novasports2HD θα έχει την εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και όλο το ρεπορτάζ από τους αγώνες.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο «Μπαμ και Κάτω»
Λίγο πριν τις εμφανίσεις του στο «Σταυρό του Νότου», ο Φοίβος Δεληβοριάς θα βρεθεί σήμερα από τις 15:00 και για δύο ώρες στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 καλεσμένος του Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη σε μία κουβέντα που θα τα έχει όλα. Από μουσική, ποδόσφαιρο, γυναίκες μέχρι και πολιτική! Σήμερα 15:00-17:00 στο «Μπαμ και Κάτω».

Ο Λουκ Στιλ στη Νova
Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ, είναι ο αποψινός καλεσμένος της εκπομπής η «Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή, που θα προβληθεί στις 21:00 από το Novasports1HD σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Και επίσημα στη Nova τα δικαιώματα της επόμενης τριετίας της Euroleague
Nova και Euroleague συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2020. Με ανακοίνωσή του το συνδρομητικό κανάλι επιβεβαίωσε αυτό που όλοι γνωρίζαμε, ότι ανανέωσαν την συμφωνία τους και έτσι οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τις καλύτερες ομάδες και τους κορυφαίους παίκτες μπάσκετ της Ευρώπης. «Η νέα συμφωνία με την Euroleague αποτελεί το επιστέγασμα μίας εξαιρετικής συνεργασίας. Από το 2005 είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με την Euroleague, η οποία αποτελεί την κορυφαία αθλητική διοργάνωση και ένα από δημοφιλέστερα αθλητικά γεγονότα στην Ελλάδα», δήλωσε σχετικά η Ανώτερη Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας, κα Κατερίνα Κασκανιώτη.

Συγκαλείται η Ολομέλεια του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
Συγκαλείται σήμερα το απόγευμα και την Παρασκευή, η διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας προκειμένου να αποφανθεί για τη συνταγματικότητα η μη του νομοθετικού πλαισίου της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες. Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Νίκος Σακελλαρίου είχε ματαιώσει με δική του πρωτοβουλία αρχικά τη διάσκεψη λόγω «κλίματος», όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων .

Πρεμιέρα για το «Τhe 2night Show»
Επιστρέφει απόψε στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την εκπομπή «Τhe 2night Show» και τον Δημήτρη Σταρόβα σε ρόλο guest star.

Ποδαρικό στην 1η εκπομπή θα κάνουν η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Νίκος Κουρκούλης αλλά και το ζευγάρι Αθηνά Μαξίμου και Αιμίλιος Χειλάκης. Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23.15.

«Ραντεβού» με τον Μάρκο Σεφερλή
Το οικογενειακό τηλεπαιχνίδι «Ραντεβού» επιστρέφει στο Star από το προσεχές Σάββατο και κάθε Σαββατοκύριακο στις 18.50 με οικοδεσπότη τον Μάρκο Σεφερλή.

Στον ΑΝΤ1 η νέα τηλεοπτική στέγη της Μαρίας Σαράφογλου
Στον ΑΝΤ1 ανήκει και επίσημα η Μαρία Σαράφογλου που ανέλαβε ήδη από την Δευτέρα την παρουσίαση των μεσημεριανών δελτίων ειδήσεων του καναλιού.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x