Media

Media: Πρεμιέρα σήμερα για το «The X Factor» στον ΣΚΑΪ

Η πρεμιέρα του X-Factor στον ΣΚΑΪ και οι αγώνες Απόλλων Π.-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ για την Basket League από τη Nova δεσπόζουν στο σημερινό τηλεοπτικό μενού.

Το «The X Factor» κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22.00 στον ΣΚΑΪ σε μια παραγωγή σε full High Definition. Οι κριτές Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης με την βοήθεια της Ευαγγελίας Αραβανή, αφού αναζήτησαν και επέλεξαν σε Θεσσαλονίκη, Κύπρο και Αθήνα τους πιο ταλαντούχους, παθιασμένους και φιλόδοξους τραγουδιστές, μας τους παρουσιάζουν.

Οι Auditions θα προβληθούν σε επτά επεισόδια, ενώ θα ακολουθήσει και ένα επεισόδιο με το Bootcamp. Τέλος πριν τα live, και-για πρώτη φορά- θα προβληθούν τρία επεισόδια με το περίφημο chair challenge: μια σκληρή και εξαιρετικά αγωνιώδη φάση, όπου θα πρέπει να μείνουν οι καλύτεροι από τους καλύτερους. Από σήμερα στον ΣΚΑΪ κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 22.00.

Α1 Μπάσκετ και Football League σήμερα στο πρόγραμμα
Με ντέρμπι ρίχνει αυλαία η 25η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Στις 20.00, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο Ο.Α.Κ.Α. την οριστικά τέταρτη στη βαθμολογία ΑΕΚ (Novasports 3). Πέρα από το γόητρο της νίκης και για τους δύο μονομάχους, οι «πράσινοι» θέλουν νίκη προκειμένου να ελπίζουν σε στραβοπάτημα το Ολυμπιακού, που ,όμως, θα έχει αγωνιστεί νωρίτερα, στις 18.00 στην Πάτρα κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα (Novasports 2) και ενώ απομένει μία ακόμα αγωνιστική στην κανονική περίοδο.

Στο ποδόσφαιρο, στις 18.00 ολοκληρώνεται η 26η ημέρα της Football League με τον αγώνα Τρίκαλα – Ζάκυνθος (OTE Sport 3 HD). Ο ΣΠΟΡFM 94,6 θα βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα και θα σας ενημερώνει για την εξέλιξή του.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το ποδοσφαιρικό Grexit στην «Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Η "Δίκη στον ΣΚΑΪ" με τον Κυριάκο Θωμαϊδη φωτίζει το ποδοσφαιρικό Grexit: Τα πρόσωπα, οι διαφωνίες, η στρατηγική, ο συμβιβασμός και η μεγάλη αποκάλυψη: Ο πρόεδρος που έδινε εντολές στον αρχιδιαιτητή! Απόψε ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στον ΣΚΑΪ.

«Επιστροφή στο ρινγκ» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση
Στις 21.00, το Star θα προβάλλει σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση την κωμωδία «Επιστροφή στο ρινγκ». Πρωταγωνιστούν Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Σιλβέστερ Σταλόνε, Κιμ Μπάσιντζερ κ.α.

Ο 4ος και τελευταίος κύκλος του «Banshee» στον OTE TV
Άλλη μία σειρά κάνει πρεμιέρα στο ΟΤΕ Cinema 4HD. Στις 22.00 θα δείξει τον 4ο κύκλο του βραβευμένου με Emmy «Banshee», μόλις 48 ώρες μετά την προβολή του στην Αμερική. Ο 4ος κύκλος οκτώ επεισοδίων υπογράφει και το φινάλε της δημοφιλούς σειράς.

«Στον ενικό» Μπακογιάννη και Σκουρλέτης
O υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, και η βουλευτής της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη, είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της εκπομπής «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.Στις 23.30 στο Star.

Υψηλή τηλεθέαση για το «Your Face Sounds Familiar»
Δυναμικά μπήκε ξανά στην ζωή μας ο τρίτος κύκλος του σόου «Your Face Sounds Familiar» με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου. Το σόου του ΑΝΤ1 στην πρώτη του προβολή χθες βράδυ σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, αφού, σύμφωνα με τους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, ο μέσος όρος στο σύνολο ήταν 38,6%, ενώ στο τελευταίο μισάωρο έφτασε μέχρι το 45,7%. Στο δυναμικό κοινό έκανε μέσο όρο 40,6% και κατάφερε να σκαρφαλώσει έως το 49,1%!

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x