Media

Media: Προημιτελικά του Eurocup και Euroleague

Συνεχίζεται η αποτοξίνωση από το ποδόσφαιρο, αφού για δεύτερη συνεχόμενη μέρα δεν υπάρχει κάποια αναμέτρηση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, όπου υπάρχουν και πάλι μπασκετικές.

Συνεχίζεται η αποτοξίνωση από το ποδόσφαιρο, αφού για δεύτερη συνεχόμενη μέρα δεν υπάρχει κάποια αναμέτρηση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, όπου υπάρχουν και πάλι μπασκετικές.

Ξεχωρίζει το παιχνίδι Λαμποράλ Κούτσα- Μπαρτσελόνα ( 21:30,Novasports 2)στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague με έντονο «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον, μιας και ο Ολυμπιακός συμμετέχει στον ίδιο-έκτο-όμιλο.

Παραμένουμε στο μπάσκετ αλλά αλλάζουμε διοργάνωση. Μεταφερόμαστε στα προημιτελικά του Eurocup, όπου, μετά την Γαλατασαράι, άλλες τρεις ομάδες, διεκδικούν την είσοδό τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στις 21:00 το Eurosport 2 θα καλύψει ζωντανά τον ιταλικό «εμφύλιο» Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο και στις 22:45 το ίδιο κανάλι το Γκραν Κανάρια - Ζιελόνα Γκόρα, ενώ δεν θα μεταδοθεί ο τέταρτος προημιτελικός ανάμεσα στην Στρασμπούρ και τη Νίζνι(21.00).

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει, κυρίως, ευρωπαϊκές αναμετρήσεις βόλεϊ.

Από τις Βρυξέλλες το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ
Στις εννιά παρά δέκα, το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ θα ξεκινήσει από τις Βρυξέλλες, όπου οι Αντώνης Αλαφογιώργος και Γιώργος Συριόπουλος θα μεταφέρουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις, καθώς και τα μέτρα ασφαλείας σε όλη την Ευρώπη.

Στο Μεξικό συνεχίζεται το «World Party»
Το «World Party» και οι Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης συνεχίζουν την περιπέτεια τους στο Μεξικό και φτάνουν, επιτέλους, στην πόλη της Τεκίλα! Στις 22.00 στον Alpha.

Η Ελλάδα στον καθρέφτη: Έρευνα για την υγεία των ελλήνων
Την υγεία των Ελλήνων εν μέσω οικονομικής κρίσης χαρτογραφεί η έρευνα της διαΝΕΟσις στην σημερινή εκπομπή «Η Ελλάδα στον καθρέφτη» με τον Κωνσταντίνο Ζούλα και τη Νίκη Λυμπεράκη που θα προβληθεί στις 00.10 στον ΣΚΑΪ.

«Βράδυ» με Γονίδη, Γερμανού και «Τhe 2night Show» με Μιχαηλίδη, Σφακιανάκη
Στις 23.10 στον Alpha ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται τους Σταμάτη Γονίδη, που παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, Ναταλία Γερμανού και Miss Europe 2016, Μικαέλα Φωτιάδη. Πέντε λεπτά μετά, στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδεχτεί στο πλατό του «Τhe 2night Show» τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Νότη Σφακιανάκη.

«Νομοταγής πολίτης» και «Μια σκοτεινή αλήθεια» απόψε στην TV
Στις 22.00 το Star θα δείξει την ταινία «Νομοταγής πολίτης» με τους Τζέραρντ Μπάτλερ και Τζέιμι Φοξ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και την ίδια ώρα το Mega το φιλμ δράσης «Μια σκοτεινή αλήθεια» με τον Άντι Γκαρσία και την Εύα Λονγκόρια.

Οι πτωχευμένες επιχειρήσεις στο «Αντιδραστήριο»
Η ανάκτηση πτωχευμένων επιχειρήσεων και η λειτουργία τους από τους εργαζόμενους με αυτοδιαχείριση είναι το θέμα της εκπομπής «Αντιδραστήριο» της ΕΡΤ3 που θα προβληθεί στις 23:00.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα , Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x