Media

Media: Σε Ο.Α.Κ.Α και Αμπντί Ιπεκτσί το ενδιαφέρον

Δύο πολύ σημαντικά ματς, που διεξάγονται σχεδόν την ίδια ώρα, περιλαμβάνει το σημερινού αθλητικό... μενού και όσοι δεν θέλουν να είναι συνεχώς στο ζάπινγκ, η επιλογή είναι ο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αμιγώς ραδιοφωνική ημέρα η σημερινή, αφού δύο πολύ σημαντικά ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ διεξάγονται σχεδόν την ίδια ώρα. Για να μην είσαι συνέχεια στο ζάπινγκ συντονίσου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ενημερώσου άμεσα τόσο για την εξέλιξη του μεγάλου ημιτελικού Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός, όσο και για τον προημιτελικό της Eurolegue Αναντολού Εφες-Ολυμπιακός.

Η αρχή γίνεται στις 19.00 στο Ο.Ά.Κ.Α, όπου η Ένωση υποδέχεται τους ερυθρόλευκους και καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 στο « Γ.Καραϊσκάκης». Ο Κώστας Μιαούλης θα περιγράψει για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 94,6 την μεγάλη αναμέτρηση, ενώ ολόκληρος ο δημοσιογραφικός στρατός του πρώτου αθλητικού ραδιοφώνου θα βρίσκεται από νωρίς τις επάλξεις και θα σας ενημερώνει για όλα! Τηλεοπτική κάλυψη του ματς από το Cosmote Sport 3 HD.

Μισή ώρα μετά, στις 19.30 στη «μάχη» ρίχνεται και ο μπασκετικός Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει στο Αμπντί Ιπεκτσί την Αναντολού Εφές και είναι αναγκασμένος, μετά την απρόσμενη ήττα στο ΣΕΦ, να αναζητήσει τουλάχιστον μία νίκη στην Πόλη για να γίνει ξανά το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στο φάιναλ φορ. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και ο απεσταλμένος του, Νίκος Ζέρβας, θα σας ενημερώνουν για την εξέλιξη και αυτού του παιχνιδιού. Τηλεοπτικά η αναμέτρηση θα καλυφθεί από την ΕΡΤ2.

Τελικός Α1 Μπάσκετ Γυναικών και play offs Basket League στα κανάλια Nova
Τζάμπολ στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών, όπου στις 16.30, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Αθηναϊκό στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2HD. Ακολουθεί στις 17.00 το ματς Ρέθυμνο – Κολοσσός(Novasports 1HD) για τα play offs της Basket League με την νικήτρια ομάδα να προκρίνεται στην επόμενη φάση, αφού η σειρά είναι 1-1 στις νίκες. Ενημέρωση και των δύο αναμετρήσεων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Εκτός έδρας ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπρέσια
Δράση και στο πόλο, όπου, στις 19.30, οι άνδρες του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Μπρέσια για την 10η και τελευταία αγωνιστική του Len Champions League Ανδρών με το Novasports1HD να μεταδίδει ζωντανά το παιχνίδι.

Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ για το γερμανικό Κύπελλο
Στον διεθνή χώρο, ξεχωρίζει αναμφίβολα ο νοκ άουτ ημιτελικός Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ για το Κύπελλο Γερμανίας. Σέντρα στις 21:45 με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1HD. Από εκεί και πέρα μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα – Οσασούνα ( 20:30, Cosmote Sport 2 HD) και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια - Ρεάλ Μαδρίτης (22:30, Cosmote Sport 2 HD) για την 34 η εμβόλιμη αγωνιστική της La Liga, καθώς και το εξ αναβολής της 28ης αγωνιστικής Premier League, Άρσεναλ – Λέστερ (21:45, Cosmote Sport 1 HD).

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 στην Τούμπα για τον μεγάλο ημιτελικό ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός μάχονται για το δεύτερο εισιτήριο του τελικού του Κυπέλλου και ο ΣΠΟΡ FM θα βρίσκεται και στην Τούμπα. Θα καταφέρουν οι ασπρόμαυροι να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0; Η απάντηση θα δοθεί την Πέμπτη στις 19.00, όταν και ο διαιτητής θα σφυρίξει την έναρξη του αγώνα. Συντονιστείτε στους 94,6 και ακούστε ζωντανά τον δεύτερο σπουδαίο ημιτελικό σε περιγραφή Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και Διονύση Δεσύλλα. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 3 HD.

Πρεμιέρα για το «Celebrity Travel» στον ΣΚΑΪ
Στη Βαρκελώνη ταξιδεύει ο Νίκος Κοκλώνης στην πρεμιέρα της εκπομπής «Celebrity Travel» απόψε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στον ΣΚΑΙ. Ποδαρικό στην εκπομπή κάνουν ο Αλέξης Γεωργούλης και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Στο πλατό του «The2night Show» (00.15, ΑΝΤ1) θα βρεθούν την Τετάρτη η Shaya και η Ευαγγελία Δερμετζόγλου και την Πέμπτη η Αμαρυλλίς και ο Πάνος Αργιανίδης από το Survivor.

«Μνημείων Άνδρες» απόψε στο Star
Στις 22.00 το Star θα προβάλει σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση την, βασισμένη σε αληθινή ιστορία, ταινία «Μνημείων Άνδρες». Πρωταγωνιστούν Τζορτζ Κλούνεϊ, Ματ Ντέιμον, Μπιλ Μάρεϊ και Κέιτ Μπλάνσετ.

Πρεμιέρα για το «The X Factor 2»
Το «The X Factor 2» ανοίγει την αυλαία του με τις Auditions την Πέμπτη στις 21.00 το βράδυ και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από τον ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Τάμτα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας αναζητούν το επόμενο μουσικό ταλέντο. Στην παρουσίαση του σόου ο Σάκης Ρουβάς.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x