Media

Media: Σε Τούμπα, Περιστέρι και Τελ Αβίβ το ενδιαφέρον

Οι δύο αναμετρήσεις που θα σφραγίσουν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και η «μάχη» του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Ευρωλίγκα ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα.

Στην Τούμπα και το Περιστέρι θα δοθούν σήμερα τα τελευταία εισιτήρια για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Στις 17:15, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Ξάνθη στη ρεβάνς της νίκης των «ασπρόμαυρων» με 2-1 στα Πηγάδια. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και τηλεοπτική από το Cosmote Sport 3 HD. Πιο μπερδεμένη η υπόθεση πρόκρισης στο άλλο ματς της ημέρας ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό στο Περιστέρι, μετά το 0-0 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα. Σέντρα στις 19.30 με τον ΣΠΟΡ FM 94,6 να καλύπτει ζωντανά και αυτό το ματς. Στη περιγραφή οι Κώστας Μιαούλης και Παύλος Κουστέρης. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από το Cosmote Sport 1 HD.

Για το διπλό στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός
Με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι στο Ισραήλ στην 24η «στροφή» της Ευρωλίγκας. Τζάμπολ στις 21:05 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του απεσταλμένου του σταθμού Νίκου Ζέρβα και τηλεοπτική από το Novasports 2HD.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας για την διοργάνωση έχουν ως εξής:
Ζάλγκιρις – Φενέρμπαχτσε (19.00,Novasports 5HD), Γαλατάσαραϊ - Ρεάλ Μαδρίτης (19.45, Novasports 4HD), Ερυθρός Αστέρας – Μπάμπεργκ (20.00, Novasports 3HD) και Μπασκόνια - Αρμάνι Μιλάνο (22.00, Novasports 1HD).

Σεβίλλη - Αθλέτικ Μπιλμπάο στις 22.00
Στον διεθνή χώρο τηλεοπτική κάλυψη θα έχουν και δύο ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις από την εμβόλιμη 25η αγωνιστική της LaLiga, όπου η Σεβίλλη υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:30, Cosmote Sport 7 HD) και θέλει νίκη προκειμένου να εκμεταλλευτεί την γκέλα της Ρεάλ και να μειώσει την διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας. Το άλλο παιχνίδι που θα μεταδοθεί είναι το Ντεπορτίβο Λα Κορούνια - Ατλέτικο Μαδρίτης (21:45, Cosmote Sport 2 HD).

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Απόψε ο μεγάλος τελικός του «Voice»
Η μέρα του μεγάλου τελικού του «Voice» έφτασε. Στις 21.00 στον ΣΚΑΪ οκτώ φιναλίστ θα ερμηνεύσουν κομμάτια της επιλογής τους με στόχο την πρώτη θέση στο διαγωνισμό που εξασφαλίζει δισκογραφικό συμβόλαιο με τη MINOS EMI και ένα αυτοκίνητο. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς, η Ελεονόρα Ζουγανέλη θα ερμηνεύσει επιτυχίες της, ενώ και ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει το νέο του τραγούδι «Ζήτημα ζωής».

Οι καλεσμένοι του «The2night Show»
Τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Βαγγέλη Παπαδόπουλο, τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο και την τραγουδίστρια Τάνια Καρρά υποδέχεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η εκπομπή «The2night Show». Στις 23.15 στον ΑΝΤ1.

Νέα εκπομπή στον Alpha
Την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 21:50 κάνει πρεμιέρα στον Alpha η νέα εκπομπή «Στο δρόμο». Οι γνώριμοι από το «World party» Γιώργος Μαυρίδης, Γιώργος Λέντζας αλλά και η σκυλίτσα Μόλυ μέσα σε ένα βαν, θα περιηγηθούν σε όλη την Ελλάδα και υπόσχονται να εκπληρώσουν τις πιο τρελές επιθυμίες των ανθρώπων που θα συναντήσουν στο δρόμο τους.

H Κατερίνα Γκαγκάκη διευθύντρια στο «Star Academy»
Η Κατερίνα Γκαγκάκη αναλαμβάνει τη θέση της Διευθύντριας στο μουσικό τάλεντ σόου «Star Academy» που θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 21.00 από τη συχνότητα του Epsilon.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x