Media

Media: Σέντρα και σε Ισπανία-Ιταλία για τον OTETV

Μετά την Αγγλία και τη Γαλλία, αυτό το σαββατακύριακο έχουμε σέντρα σε δύο ακόμα μεγάλα πρωταθλήματα. Σε Ισπανία και Ιταλία, των οποίων τα τηλεοπτικά δικαιώματα ανήκουν στα κανάλια του ΟΤΕTV.

Η αρχή γίνεται σήμερα στη La Liga και συγκεκριμένα στις 21:45, όταν η Μάλαγα υποδέχεται την Οσασούνα (OTE Sport 8 HD), ενώ ακολουθεί στις 23.00 το παιχνίδι Ντεπορτίβο Λα Κορούνια - Έιμπαρ (OTE Sport 7 HD). Απόψε, βέβαια, αρχίζει και το κύπελλο Γερμανίας, το οποίο θα καλυφθεί από τα κανάλια της Nova. Στις 21:45,η Μπάγερν κοντράρεται εκτός έδρας σε νοκ άουτ αγώνα με την Καρλ Τσαις Ιένα (Novasports 2).

Δείτε εδώ αναλυτικά το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Η έναρξη της Serie A έχει οριστεί για το Σάββατο στις 19:00 με το παιχνίδι Ρόμα – Ουντινέζε(OTE Sport 6 HD). Το μεγάλο παιχνίδι, όμως, γίνεται μισή ώρα μετά, δηλαδή στις 19.30, ανάμεσα στην νταμπλούχο Γιουβέντους και την πάντα ισχυρή Φιορεντίνα (OTE sport6HD).

Από εκεί και πέρα από τα σαββατιάτικα ματς ξεχωρίσαμε τα: Μπαρτσελόνα-Μπέτις (19.15 ,sport8HD), Λέστερ-Άρσεναλ (19.30, OTE sport7HD), Ανζέρ – Νις (21:00,Novasports 1) και Σεβίλη-Εσπανιόλ (23.15, OTE sport8HD). Και από τις αναμετρήσεις της Κυριακής τις : Γουέστ Χαμ-Μπόρνμουθ (18.00, OTE sport7HD), Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ ( 18:00, Novasports 2), Μίλαν-Τορίνο (19.00,OTE sport6HD), Σπόρτινγκ Χιχόν-Μπιλμπάο( 19.15, OTE sport8HD), Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ρεάλ Μαδρίτης (21.15, OTE sport7HD), Παρί Σεν Ζερμέν – Μετς (21:45, Novasports 1) και Πεσκάρα-Νάπολι ( 21.45, OTE sport5HD).

Την Κυριακή στις 02.00, ξημερώματα Δευτέρας, πέφτει και η αυλαία των Ολυμπιακών Αγώνων με την τελετή λήξης, που θα μεταδοθεί ζωντανά τόσο από την ΕΡΤ1, όσο και από το OTE Sport 1 HD.

Νέες στάσεις εργασίας στο Mega
Την κήρυξη νέων 4ωρων στάσεων εργασίας από σήμερα μέχρι και την Κυριακή για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και στην ιστοσελίδα «megatv.com» ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ με αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί κεντρικό δελτίο.

Πρεμιέρα για τις αθλητικές εκπομπές του ΟΤΕ TV
Με την εκκίνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου, επιστρέφουν στα κανάλια OTE Sport οι ειδικές εκπομπές του ΟΤΕ TV, για κάθε διοργάνωση. Την αρχή θα κάνει το TOP SPIN, αυτήν την Δευτέρα 22/8, στις 20.00, με παρουσιαστές τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μαρίζα Γεωργίτση. Θα ακολουθήσει η εκπομπή Sportshow με τα highlights των καλύτερων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, την Κυριακή 28/8 στις 22.30, με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο, Γιώργο Θαναηλάκη και Στέφανο Αβραμίδη.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x