Media

Media: Σέντρα στα προημιτελικά του Champions League

Μεγάλη Εβδομάδα με πολύ μεγάλα και σημαντικά ματς! Ξεχωρίζουν βέβαια οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας και τα προκριματικά του Champions League

Δράση υπάρχει και σήμερα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς όμως, με αγώνες για την Basket League και τα play offs της Volley League. Στις 17.00, ο Παναθηναϊκός Superfoods φιλοξενείται από το Ρέθυμνο Cretan Kings (Novasports3HD) και στις 19.00 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Πάτρα τον τοπικό Προμηθέα (Novasports2HD) στους αγώνες με τους οποίους ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Ραδιοφωνική μετάδοση των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στις 21.00 στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παμβοχαϊκό θα δοθεί το πρώτο σερβίς των ημιτελικών των play offs της Volley League. Ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και τηλεοπτική από το Novasports3HD. Αύριο στις 19.00 ο δεύτερος ημιτελικός ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (ΣΠΟΡ FM 94,6, Novasports3HD).

Εκτός από τα του ελλαδικού χώρου, υπάρχουν και επιλογές από το διεθνή χώρο. Στις 21:45, η Ρεάλ Σοθιεδάδ φιλοξενεί τη Σπόρτινγκ Χιχόν (Cosmote Sport 2 HD) και
στις 22.00 η Κρίσταλ Πάλας την Άρσεναλ (Cosmote Sport 1 HD) και η Μαρίτιμο την Ντεπορτίβο Τσάβες (Novasports 2HD).

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ωρα προκριματικών
Την Τρίτη αρχίζει η μάχη των προκριματικών του Champions League με δύο ματς φωτιά. Στις 21.45 η Γιουβέντους φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα και το Cosmote Sport 2HD θα μεταδώσει ζωντανά το σπουδαίο αυτό παιχνίδι. Την ίδια ώρα το Cosmote Sport 1HD θα καλύψει από το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» το άλλο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μονακό.

Ο Τούρκος παραγωγός παρουσιαστής του αποψινού Survivor
Μία έκπληξη περιλαμβάνει το αποψινό επεισόδιο του Survivor καθώς στη θέση του Σάκη Τανιμανίδη θα βρεθεί ο Τούρκος παραγωγός του reality, Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς ο Έλληνας παρουσιαστής βρέθηκε στην Αθήνα για ένα ταξίδι αστραπή. Η συνέχεια απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

«Cloud Atlas» απόψε στο Star
Την ίδια ώρα το Star θα προβάλει την ταινία επιστημονικής φαντασίας «Cloud Atlas» με τους Τομ Χανκς, Χάλι Μπέρι, Χιου Γκραντ κ.α.

«Η Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Η αποψινή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» που θα προβληθεί μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, φέρνει στο φως την πιο αποκαλυπτική συνομιλία του σκανδάλου των στημένων αγώνων που έμεινε άγνωστη επί έξι ολόκληρα χρόνια. Κι ακόμη, όλο το παρασκήνιο και η αθέατη πλευρά του ντέρμπι της Τούμπας: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Δήλωση Ταγματάρχη για τα δικαιώματα της η Football League
Θέση για το κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» με τίτλο «Πάρτι στην ΕΡΤ στην υγεία των φορολογουμένων» πήρε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης, ο οποίος με δήλωσή του ξεκαθάρισε ότι απέκτησαν τα δικαιώματα της Football League με απολύτως διαφανείς διαδικασίες.

Στον Alpha το «MadWalk»
Στις 21 Απριλίου στις 21:00 ο Αlpha θα προβάλει τo Fashion Music Project «MadWalk» που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας με παρουσιαστές τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Μαίρη Συνατσάκη.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x